Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Natalia de Cris2010 Andrei de emushi Bogdan Andreide sorina_goga Ema Andreea de anagia Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!!
mami fericita de nazdravanul Andrei
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 ooana, arata bestial hotelul ala, ai idee cat costa un sejur? Cred ca nu e tocmai ieftin Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
nu stiu ...o sa intreb
felicitari!!! pentru dintisori...si noi ii asteptam pe cei 2 de sus, dar ne lasa sa asteptam dupa cum vad
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ramonasin spune:
Buna dragele mele!
Va multumim pentru comenturi la poze si pentru urarile de ieri, am fata mare are 6 lunite deja si sunt asa de mandra si fericita ca o avem in viata noastra. Hai ca o dau in nostalgie:) vroiam sa va invit la o felie de tort de ciocolata(am reteta de la voi, a iesit foarte bun) si un pahar de cola.
Eu iar nu am mai apucat sa intru dar am avut o scuza ca fetita mea a facut injectii dar acum e bine si maine mergem la bilant, sper sa nu fi slabit prea mult si o sa vedem si ce mai putem papa in afara de ce ii dau acum. Vroiam sa va intreb daca ati incercat avocado ca am primit ieri si ma gandeam sa-i dau dimineata amestecat cu banana si branzica?
Cris cand faci branzica sa lasi laptele sa dea in clocot si apoi sa bagi pastiluta de calciu lactic si o sa iasa
Citesc si revin
Ramona, mami fericita de Daria-Cristina
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
nu stiu ...o sa intreb felicitari!!! pentru dintisori...si noi ii asteptam pe cei 2 de sus, dar ne lasa sa asteptam dupa cum vad Matei - luna a 6-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Eu astept dintisorii de sus de 4 luni si nu mai ies.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
ramonasin spune:
La multe lunite pentru :
Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andrei de Sorina_Goga
Ema Andreea de anagia
Ramona, mami fericita de Daria-Cristina
crispro spune:
Merci fetele de ajutor cu branzica... desi am mai facut vreo 10 zile la rand si de fiecare data mi-a iesit, acum nu stiu ce s-a intamplat... am folosit acelasi LP, ba chiar am desfacut inca o cutie, ca poate are ceva primul. Am folosit aceleasi tablete de Calciu lactic, am incercat apoi si alt soi. Si de fiecare data puneam tableta cand laptele clocotea.. am incercat si varianta cu tableta pasata, am incercat si cu lamaie... din a 19-a incercare am reusit.. xar tot nu a iesit ca de obicei, acum e un pic mai cremoasa... si o voi folosi maine, ca deja e prea tarziu pt fructe... am avut niste nervi toata ziua... hm...prajitura cu banane e la gunoi... ca e horror... Macar stiu ca cioco de casa imi iese buna, si doar atat voi face... cand am facut banane prajite mi-au iesit super uleioase, desi uleiul din tigaie era incins. apoi ciorba radauteana am aruncat-o la gunoi... nu a fost buna.. praji de post a iesit cat de cat... nu ma pricep si gata...
Azi a dormit putin copilul... tura a doua , ca de obicei , juma de ora... dar nu stiu de ce se trezeste la juma de ora. Si l-am, luat in brate, leganat 10 min, si a adormit la loc, pt juma de ora... Hai ca merg la el, sa ne jucam un pic...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Diana_Eva spune:
nici laptele meu pref nu se face branzica
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva nici laptele meu pref nu se face branzica Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
pai tre sa mearga, mie mi-a iesit din prima... cu Milumil...si Racusor si Ochidut au reusit cu Nan... dar iti trebuie niste nervi!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
katalina, rody multumesc mult de sfaturi. Inca nu ma stresez f. tare pentru ca intr-adevar acum abia isi formeaza gusturile. In plus ea abia mananca lapte cu pacaleli, cu foen, cu suzeta, ce pretentii sa am la altele. Visam si eu ca o sa fie mai usor la diversificare ...
Legat de CM eu nu aveam dureri nici inainte si nu am nici acum dar nenica acu' e abundent rau de tot cel putin primele doua zile ...
Diana_Eva spune:
eu sunt cu Beba de la Nestle - care e secretul???
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)