Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andreide sorina_goga
Ema Andreea de anagia

Buna seara fetele.
Implinit si noi 6 lunite, (repede au mai trecut) facut 2 bucati vaccin, baiatu' sanatos, voinic, mancacios.

Pana acu' ii dau legume la masa de la 1.30. Azi am inceput si cu suculet de morcov dimineata la 10, continuam cu morcov mar si alte fructe dupa aceea. Lista: para (bine coapta) banana, mango.

Legume ce mai pot fi introduse: cartof, brocoli, fasole pastai, conopida. Dupa ce mancam fructe la micul dejun bag carnea in piureul de legume de la pranz.
Si dupa alta saptamana fac branzica de casa si iaurt la masa de la 17. Gingiile le are umflate si jos si sus dar nici un alt semn. Baloseala la greu.

In schimb eu cu belele. Am facut iar o reactie urata la un alt antibiotic recomnadat de medic, caci imi tratez o masea, si acum nu mai pot lua nimic, tre' sa merg -habar nu am pe unde- sa fac ceva analize sa vada ce pot lua si ce nu. Bineinteles iar o sa umblu de nebuna dupa ce ca las copilu' destul cu mama sa vad de reparatie masina, de dosar cu accidentu', de dovada de condus.

Ma inveseleste bebitza . Pun poze de 6 luni: http://picasaweb.google.com/andreih2010/Ianuarie2011#

Va urez o seara frumoasa si bebici cumintei.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

eu sunt cu Beba de la Nestle - care e secretul???

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Eu o sa i fac branzica din lapte obisnuit Zuzu, etc. la recomandarea pediatrei. Iaurt Tnuva sau covalact.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Imaya, cat e de fain Andrei!!! Super!!!

Daca tot nu mi-a iesit praji aia de dimineata, si nu cumva sa slabesc, am facut o cioco de casa, juma de portie... Acum am terminat-o... sper sa se intareasca in creo 2 ore ca mi-e o poftaaaaaa.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fete, eu am asa o stare de nasoala ca n-am nici chef de forumit... ma pun in patic sa vad daca fentez un somnic, tre sa vina tati asa ca, daca se trezeste Isa, sper sa se ocupe el o vreme...

va pup si va doresc noapte buna, cu delfinasi cumintei...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

imaya, UAU! Ce ochi superbi si ce gene lungi! O sa rupa multe inimi de domnisoare.

Am culcat si eu una bucata bebe, am un rand de rufe la spalat si bag ceva munca. Uf! Presimt o noapte grea!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispro cat mi-as dori si eu sa am timp sa imi fac prajiturele cu riscul ca nu mai slabesc deloc chiar. eu ma pricep sa fac prajituri, acasa la mine eu eram cea care se ocupa cu asta cand veneau sarbatorile sau aniversari, onomastice. sunt sigura ca de ai avea mai multa rabdare si sa faci totul cu dedicatie ti-ar iesi totul super ciorbita nu a fost pe gustul tau ca nu iti placea nici cea de burta de fel, bananele prajite nici mie nu mi-au iesit bune, erau pline de ulei si chiar nu mi-au placut, prajitura cu banane la fel au mai facut fetele si nu a iesit deci nu e din cauza ca nu stii. incurajeaza-te si fa in continuare doar asa vei invata sa faci si ii vei putea face multe placeri lu' Vladut cand creste mai marisor si te vei simti si tu mai bine.

Rody asa e cu oboseala asta, te afecteaza si psihic si fizic . sa revii maine cu forte proaspete. nbuna si somn usor

mi-a adormit si mie fata dupa 3 ore de sucit mintile speranta ca voi dormi bine la noapte nu am, chiar de se spune ca aia moare ultima, la mine e moarta de demult

nbuna delfinariu

mai voiam eu sa spun ceva dar am uitat

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

imaya ce frumusel este Andrei!! sa va traiasca!!
Ce liniste este si aici si pe fb, pe fb numai eu si mycya bantuim!
Noapte buna fetele!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am ajuns acasa cu bine..ne-am spalat bine amandoi si somniceram asa obositi..David e agitat nu mai vrea sa doarma in patut..doar in brate..e terorizat saracul ...bine ca am scapat...

analizele au iesit bune...doar astea au iesit marite

TGP-ul a iesit 48 valorile normale erau 5-38
Calciu total a iesit 13,79 valori normale 8,4-11
Calciu ionic a iesit 5,93 valori normale 4,3-5,3

pt TGP marit am primit tratament cu LIV52 3 sapt dupa mergem sa refacem analizele
acum ii dau doar antialergic zyrtec...prednisonul am decis sa nu il dau are reactii negative urate

nu mai are nici o urma de DA de la injectia cu cortizon..are pielea fina fina

mersi si eu la somnic...n buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi

Bambo la ce etaj ati fost internati??Imi pare rau sa aud ca David a patit asa ceva
Nu ti-a zis dc a iesit TGP-ul marit??A luat ceva medicamente David fara probiotic dupa??
Si noua ne-a dat LIV 52,insa nu i-am dat si problema s-a rezolvat de la sine.Sau cel putin asa sustin cei de la Sf Maria,insa cum eu am patit-o si data trecuta cu analizele gresite,o sa le refac.

Sper sa nu mai patiti nimic care sa "ceara" o spitalizare,caci acel spital e groaznic,mai rau te imbolnavesti acolo.
Pupici multi

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, cris, AN NOU FERICIT!!!

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput