Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, felicitari pt iepurica!!! Si la mine Cm a fost suuuuper dureros inainte, minim 3 ketorol pe zi. Daca nu luam medicamente varsam de durere, nu mergeam in liceu nici la teze, ca nu ma puteam ridica din pat. Si mereu imi zicea lumea ca dupa primul copil trece. Ei, a venti primul Cm acum, cu dureri o zi, in rest nimic...

Rodi, deci mai bine si la voi.. sau cel putin Isa pare odihnita, ca tu mai ai...

Victo, cu 2 ai tai, exact de un copil bolnav aveai nevoie...

Maraila e pe faza... nu vrea sa doarma, dar ii e somn... nu vrea solo...

Deci asa cu prajitura. pai de stiam ca nu iese nici nu incercam... dar m-am lecuit, nu mai incerc nimic...

Merg la el si mai revin...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ..nici eu nu-s cu prajiturile..tot ce fac sunt tarte cu fructe :)

noi azi si maine avem entertainement pt Stefan- aniversari-..si profit si eu de asta..pe micu il las cu soacra..

asa ca mergem la masa si imediat plecam.

ilinca, lasa-l vreo 2-3 zile, nu-i mai da nimic de mancare.

si la mine dupa prima nastere cm a devenit mai putin dureros si mai putin cantitativ. suuper!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

ooana, arata bestial hotelul ala, ai idee cat costa un sejur? Cred ca nu e tocmai ieftin

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna ziua si de la noi si LML sarbatoritilor zilei. Ne inscriem si noi in clubul maraitilor. Nu stiu ce are azi dar nimic nu-i convine. Maraie si la jucarii si in Fisher si nici in brate nu vrea. Cred ca e si din cauza ca n-a dormit prea bine, tot intr-o maraiala o tine.

La noi diversificarea merge de parca sta. Nu primeste nimic oricat ma maimutaresc pe langa ea nu vrea sa deschida gurita si pace. Cand o prind cu gura deschisa si ii indes repede o lingurita isi face asa o greata.... de mai sa vomite tot. Pana acum am incercat: suc de mar, suc de morcov, mar copt, supa crema de morcov cu patrunjel. Nimic nu-i bun. Mai vreau sa incerc si ceva dovleac copt si cereale dar nu cred sa aiba mare succes.

Fetele cu copii mai mari, ati avut si voi asa mofturosi? Cum i-ati convins sa pape ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fete,

eu sunt curioasa ce inseamna DA,Giorgia,Bambo?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

buna fete,

eu sunt curioasa ce inseamna DA,Giorgia,Bambo?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Dermatita atopica.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Denisa DA inseamna dermatita atopica

Eu am un somn de abia imi tin ochii deschisi...sper sa reusesc sa dorm macar 1 ora cu fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Buna ziua si de la noi si LML sarbatoritilor zilei. Ne inscriem si noi in clubul maraitilor. Nu stiu ce are azi dar nimic nu-i convine. Maraie si la jucarii si in Fisher si nici in brate nu vrea. Cred ca e si din cauza ca n-a dormit prea bine, tot intr-o maraiala o tine.

La noi diversificarea merge de parca sta. Nu primeste nimic oricat ma maimutaresc pe langa ea nu vrea sa deschida gurita si pace. Cand o prind cu gura deschisa si ii indes repede o lingurita isi face asa o greata.... de mai sa vomite tot. Pana acum am incercat: suc de mar, suc de morcov, mar copt, supa crema de morcov cu patrunjel. Nimic nu-i bun. Mai vreau sa incerc si ceva dovleac copt si cereale dar nu cred sa aiba mare succes.

Fetele cu copii mai mari, ati avut si voi asa mofturosi? Cum i-ati convins sa pape ceva?

se pare ca nu-i plac legumele puiului tau, ori faci o pauza de 2- 3 zile,ori treceti pe piureuri de fructe,simple,cu brinzica,sau cu cereale, si mai tirziu,reintroduci legumele,supa crema sau cum ii place.succes.Imoportant e sa nu te simta ca esti stresata din cauza asta, incearca sa fii relaxata la masa, daca nu maninca ce i-ai facut,da-i lapte si a doua zi faci alta combinatie.Prima luna e pt formarea gusturilor,e mai mult o joaca, tot laptele e baza.

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

saddie, noi nu facem mofturi la mancare, TOTUSI morcovul nu-l agreeaza dacat in combinatii in care i se pierde gustul... sucurile la fel nu o prea incanta... dar dovlecelul daaaa!! si dovleacul!! si avocado!! ar manca fara limita...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

noi azi:

3.30 sculat - san
6 sculat - luat la mine in pat - san
10 mar - 80 grame
joaca
somn 2 ore
13-14 piure - 80 grame dovlecel, morcov, un stop de telina (la abur a fost si 1/2 ceapa care nu i-am dat-o) + ceva san dar s-a saturat repede
afara pana acum

Papa bine, doarme bine(o trezire la 3 e f bine fata de trezit din ora in ora) - asa ca eu una nu il ascult pe dr sa tin copilul nemancat - cum nu am tinut-o nemancata nici in maternitate - le-am lasat pe asistente sa-i dea LP ii dau si acum fructe/legume. Parca decat Lp e mai bine diversificare la 5 luni (aproape).

Pup

Cri cica la inceput primele 2-3 CM dupa nastere sunt nedureroase si abundente (cantitate sange).

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput