Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
Mycya spune:
buna fetele!!!
LA MULTI ANISORI sarbatoritilor de astazi !!! sa cresteti mari si sanatosi
Crispro noaptea....cu multe treziri, chirceli, credca or fi de vina colici, nu stiu ce sa zic oricum o noapte normala era anormala daca doarmea bine
Victo mi se pare ceva normal ca ai facut-o sa inteleaga ca nu e binevenita cu asemenea probleme. apai prin cate ai trecut tu cu amandoi pana acum asta iti mai lipseste. si eu la fel as fi procedat .
Bamboletta asa tare m-am speriat cand am citit de David....offf....si eu tot seara i-am dat cereale si numai la asta ma gandeam citindu-te ca de pateam si eu la fel . ma bucur ca sunteti mai bine acu si va duceti acasa.
Giorgia si noi te-am votat de ieri . speram sa castige Antonia
Diana multumim de carti le-am descarcat si eu . in curand voi avea memoria laptopului plina de documente despre diversificare
Ochidut vai da ce frumos rade la bunica s-o pupi toata nu alta
ma duc sa schimb delfinasa ca sa si trezit . dar a dormit bine o ora jumate, apai era obosita dupa noaptea trecuta
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu...
nici nu sa stiu ce sa raportez: o noapte buna sau nu... ca Isa ieri a fost cuminte, asteptam circul de seara+noapte dar, dupa ce am ajuns acasa de la nasi, a papat (lp ) si a adormit... eu am stat treaza de veghe, sa nu ma amagesc cu somnul in caz ca se trezeste. mi-au tinut companie ochidut si carla pe fb . dar nu s-a trezit pana la 3, am pus-o la san (avem o alta problema: nu mai este lapte!!! dupa atatea nopti de nesomn si de refuz de titi, era de asteptat...), a molfait o vreme (de obicei dupa cateva minutele scurte incepe sa se formeze) si apoi s-a enervat, i-am facut o portie mica de 120 lp si a adormit iar, pana la 9 dimineata, cand s-a trezit toata o veselie. dar eu tot nu m-am odihnit cum trebuie , m-am tot trezit sa vad daca e invelita (n-am mai bagat-o in sac sa o pot lua mai usor de-acolo...), daca nu-i e frig, daca doarme, daca respira . si in dimineata asta m-am simtit mai rau ca niciodata, parca mai bine era cand nu dormeam deloc . mi-am bagat degetele in gurita ei sa vad daca a iesit ceva , nici vorba! asa ca btz, nici eu n-am gasit explicatia la toata starea asta. cred ca a vrut sa ma testeze, pentru orice eventualitate
asa ca am mai pus-o la san de dimineata asa de forma, la 11 a papat 200 banana+para coapta si de o jumate de ora am pus-o la somn, fara prea multe comentarii. si doarme!! de fapt ea dormea mereu singurica in patut, chiar si in ultimele zile, doar la putin timp in noapte se trezea si incepea maraiala aia enervanta...
Doamne-ajuta sa se fi terminat si capitolul asta ca nu mai stiam de mine...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
giorgia23 spune:
Eu tot cu multumirile....Ilinca,Diana va multumim
Rody sper sa reveniti la programul ala fain al vostru ca tare nasol e cu trezirile noaptea
Diana_Eva spune:
cu multa placere (vb de carti/brosuri) la cate sfaturi imi dati voi macar atat sa trimit si eu
va pup
ceva vesti de la Oti? mi-e dor de ea si de fete!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
eu o dadeam cu "buna dimineata, delfinariu", ca era dimineata cand m-am apucat de scris mesajul...
eladea, ce ne mai spui de Eric?
otilia, aelita, voi cum sunteti?
Isa 2011
baby78 spune:
Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andreide sorina_goga
Ema Andreea de anagia
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Natalia de Cris2010 Andrei de emushi Bogdan Andreide sorina_goga Ema Andreea de anagia Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
La mult5i ani si din partea noastra
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
rodyka spune:
cred ca am uitat sa va spun ca am mai avut parte de o surpriza: azi e a treia zi de cm , e a treia oara cand vin uratii dupa ce am nascut... poate-si intra intr-un program, sa nu mai streseze si ei...
Isa 2011
ilinca79 spune:
Hello mamici si delfinasi,
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Natalia de Cris2010 Andrei de emushi Bogdan Andreide sorina_goga Ema Andreea de anagia Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
La multe lunite si din partea noastra! Sa fiti sanatosi, cuminti si sa papati bine!
Noi raportam doua evenimente majore azi: se vad primii doi dintisori , nu mult, asa cam 1 mm, dar sunt acolo si mie mi-a venit cm . Asta din urma nu-i asa important in sine (ca mai putea astepta mult si bine din partea mea),ci faptul ca se pare ca am scapat de durerile insuportabile pe care le aveam inainte de sarcina. Sper sa nu fie doar "bonusul" de prima luna
Saptamana asta am hotarat sa facem pauza de diversificare, ca mi-e frica de aversiune fata de mancare si lingurita. Azi dimineata cum am incercat sa-i dau vitaminele pe care de obicei le lua fara proteste, cum a inchis gura si a plesnit lingurita. Asa ca poate om avea mai mult succes de luni.
Lalala tu ai insistat cu acelasi aliment sau i-ai dat mai multe pana a acceptat?
Crispro, poate ii un semn sa nu-ti mai pierzi vremea cu branzica si sa cumperi. Eu cred ca o sa cumpar direct ca nu am nervi sa fac nimic, ca tot spal la vase si Victor nu papa nimic Iar despre praji, vezi ca nici fetelor nu le-a iesit, deci nu te descuraja.
Victo, pe mine sincer ma mira unii oameni cum se gandesc sa vina asa in vizita cu copii bolnavi, cand si tu ai 2 acasa. Eu zic ca ai procedat foarte bine.
Crissy, ii doresc multa sanatate mamei, iar tie multa putere. Ajuta DD sa treceti si peste asta.
Ochidut, va doresc un concediu minunat. Sa va bucurati de soare si pentru noi!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)