Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

neata

l-am pus pe roomba la treaba..am sters praful.2 camere sunt cam gata restul maine cu fata

tu fetelor..o prietena din fac. a vrut sa stea la noi..o noapte-doua..vine la cj cu fetita de 3 ani, la pediatru..care fetita, printre altele,are oxiuri..na..eu nu m-am aratat la fel de incantata cd mi=a spus asta..lui stefan doar ce i-am facut o cura..mihai e miculut..mi-e frica na..

sper ca nu s-a suparat..oricum am inteles ca mai are ceva rude in cj..
voi ce-ati fi facut?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

cum e viata cu Rumba?

mai, acum prietenii ar trebui sa inteleaga ca atunci cand e vorba de riscul de a se imbolnavii copiii...nu mai este loc de suparare, parerea mea!

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

tu fetelor..o prietena din fac. a vrut sa stea la noi..o noapte-doua..vine la cj cu fetita de 3 ani, la pediatru..care fetita, printre altele,are oxiuri..na..eu nu m-am aratat la fel de incantata cd mi=a spus asta..lui stefan doar ce i-am facut o cura..mihai e miculut..mi-e frica na..

sper ca nu s-a suparat..oricum am inteles ca mai are ceva rude in cj..
voi ce-ati fi facut?

asa faceam si eu. de cateva ori i-am zis si vecinei sa stea acasa sa nu-mi vina cu copilul ei racit peste noi si cred ca nu s-a suparat. dar la cateva zile iar s-a invitat

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:

ha ha stefan n-a vrut veci sa bea din canita aia..am vreo 3-4 modele.
direct din sticla de juma de litru, pe la un an juma:)

chiar azi zicea la csid sa nu mai bem ceai asa zilnic..deci..zic eu nu mai dati nici la bb
nici ceaiul de musetel nici de menta, nici sunatoare nu sunt bune date mereu
apa e sfanta.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

asta cu ceaiurile o auzisem si eu

Matei oricum ma refuza categoric cand e vorba de ceai

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Oana

Am incarcat 2 carti (brosuri) despre diversificare pe delfinuti.
Pup fete si La multe lunite delfinuti!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

multumim mult

noi azi suntem la a 3-a zi de pireu din morcov, pastarnac si patrunjel
...maine introducem dovleacul

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Diana vad ca a pus Rody linkul...il mai pun si eu 1 data

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4 ....e poza gio.jpg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

am facut pe bucatareasa.. am incercat praji aia cu banane... zaharul nu s-a caramelizat, dar bananele s-au ars, blatul in partea de sus era ars- inauntru necopt... asat este. astept sa se raceasca sa vad macar daca pot manca bananele de deasupra... nu stiu de ce nu ma opresc, daca vad ca nu-i de mine....

oare nu v-am povestit ce am patit eu?! dupa timpul regulamentar, o intorc frumos pe tava si a inceput sa-mi curga caramelul , asa ca am mai pus-o o tura la cuptor si am repetat operatiunea. mi s-a rupt in bucatele ca inauntru nu era copt si l-am mai pus asa mestecat si a treia oara... parca era pasta tot... l-am lasat sa se raceasca sa-l pot arunca dar s-a intarit si a fost asa de buna

Isa 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cris, nici mie nu mi-a iesit cum tb aia cu banane, nu mi s-a caramelizat zaharul, ca nu am luat brun.. am luat brut. Dupa ce se raceste nu o sa-ti mai para cruda. Mie rece mi-a placut.
Nici eu nu prea le aveam cu praji, dar am exersat si inca incerc tot felul de bazaconii, ca eu vreau dac-o fi de vreun dulce, sa-l pape in casa.

Eu nu ma mai bag la praji, ca le mananc, astept ocazii... deci ieri am bagat cioco numai dimineata. O sa slabesc la pastele cailor la cum mananc... Macar miscare tb sa fac..
Dar am treaba si cu proiecte pt master. Il mai am si pe urlaciosul sef. Azi a facut instructie cu mine... am vrut sa-mi fac rezervare la Socola, dar dupa aproape 2 ore de urlete a tacut..asta numai pt ca i-am indesat o lingura cu piure de fructe.
Cati nervi in fundul lui, m-a certat de mi-a iesit pe nas, cred ca daca se uita careva urat la mine iese cu bataie. L-am scos afara, a papat, sper sa adoarma, ca daca nu, il gaseste tac-su in fata usii, ori ma duc la vecina de la 4 si o rog sa ma lase putin pe balcon.
Glumesc fetele, dar uneori reuseste pana si mie sa-mi puna creierul pe bigudiuri.

Giorgia, poate se impaca fratiorul cu gagica.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Diana vad ca a pus Rody linkul...il mai pun si eu 1 data

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4 ....e poza gio.jpg

, a fost paula, ca eu nu ajunsesem cu cititul pe acolo...

Isa 2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cris, nici mie nu mi-a iesit cum tb aia cu banane, nu mi s-a caramelizat zaharul, ca nu am luat brun.. am luat brut. Dupa ce se raceste nu o sa-ti mai para cruda. Mie rece mi-a placut.

dar eu am luat brun, si degeaba. acolo cu caramelul e problema... dar rece chiar e buna

Isa 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, apai nu stiu cum de s-a invitat cu toate ca au copiii oxiuri, pai vrea sa ofere si altora? Hai, cand sunt mai mari, poate... desi nici aici nu-s de acord, frate, daca te stii cu bube, stai acasa. Daca nu stii, asta este, dar consient... nu mi se pare ok.
Te-a mai pus si pe tine in postura de a refuza...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput