Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, eu ii dau si apa, dar nu o prea vrea...ceiuc ii mai dau la 2,3 zile, dar am vrut sa-i dau cu canita, pt ca ceaiul ii place si am crezut ca asa poate accepta canita...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Oana

Am incarcat 2 carti (brosuri) despre diversificare pe delfinuti.
Pup fete si La multe lunite delfinuti!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

a dat eroare incarcarea asa ca am trimis mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

am facut pe bucatareasa.. am incercat praji aia cu banane... zaharul nu s-a caramelizat, dar bananele s-au ars, blatul in partea de sus era ars- inauntru necopt... asat este. astept sa se raceasca sa vad macar daca pot manca bananele de deasupra... nu stiu de ce nu ma opresc, daca vad ca nu-i de mine....

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Diana, multumim . Sunt super carile, am aruncat o privire prin ele...
Cristina, nu te lasa, mama ...asa sunt si eu in bucatarie, un dezastru total, dar tb sa ma specializez pe cand creste Raul.

poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Sorina multumim pt vot

Cris nu te da batuta mami...incet incet ai sa excelezi...eu stau prost la cap prajituri...parca niciodata nu imi ies cum tb...si totusi mai incerc

Am pus sa fac o ciorbita de pui si piureul fetei...ea de dim nu a mai dormit...a avut o tentativa esuata de vreo 10min...si eu tb sa fac curat si in buc ca parca a fost razboi la mine

Azi dim m/a sunat mama tare suparata ca s/a despartit fratele meu de iubita lui...erau de aproape 3 ani impreuna si cica aseara l/a gasit plangand..el e mai emotiv din fire...are doar 24 ani...mama cica se obisnuise cu ea si sa nu/i aduca alta in casa prea devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Buna ziua fetele!!! Multumim de urari cu tortulet va servesc sambata ca atunci imi sarbatoresc baietii (maine este si ziua sotului)!!!
Multumim de aprecieri si ca v-au placut pozale cu noi! Da am copil mare, sta in picioare! Nu sta asa bine in fundulet dar sta in picioare!!! Nu mai vrea sa stea neam i fundulet, doar in picioare! Si eu trag de el, "stai frate in fundulet ca esti prea mic de a sta in picioare", dar el nu si nu. De mers merge cativa pasi, de-a busilea doar daca sta pe mine se impinge cu picioarele (de cele mai multe ori in operatiea mea), pana ajunge cu fata langa fata mea, dar daca il pun in pat pe burta nu merge dea busilea. Cred ca nu are asa forta in maini ca fundul il ridica si impinge cu picioarele dar nu prea poate sa se tina in maini sau nu imi dau eu seama care este faza. In fine, eu is bucuroasa ca am baiat mare, nu il fortez!!!
Va pupacesc pe toate, o sa revin si cu poza tortului (maine cred ca il fac). O zi cat mai frumoasa.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

nu mai gasesc unde sa o votez pe Antonia pls link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andreide sorina_goga
Ema Andreea de anagia

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Diana, link-ul lui Antonia http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4
Eu ma plicti, Raul de 2 ore sta pe jos si se invarte. I-am pus toate jucariile pe langa el si linge ba la una, ba la alta...cat sta si nu plange, il las in pace. Ma duc sa verific din 5 in 5 minute doar, sa stea regulamentar pe plapumioara, nu pe sub mobile...

poze luna 6

Mergi la inceput