Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 9
tomaca spune:
Dragelor, am citit si eu asa repede si pe diagonala. Da'stiu ca ati petrecut azi-noapte!!! Ce-ati avut? Ce-ati facut cu barbatii si copiii? V-au last in pace toata noaptea?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
Mire - sa-ti fie de bine capitolul 200
Lucia- felicitari lui Teo. Ce baiat cumintel!
Alex - bravo micului grec pt achizitii. Ce frumos ca se intoarce la tine. Baga mare pentru stelute ca ai multe motive (m-am amuzat tare cand le-am citit)
Cu fetele astea de vorbesc de martipane si alte lucuri sfinte, nu ma mai joc (Bea, Lucia, Xela & co)
Nicole - tinem punii stransi cu gradi si crocobauri
Xela- am copiile, dar am constatat ca nu sunt BPP . Mie asa mi s-a spus.
Dany - rezistenta mami, nu stiu ce sa-ti spun. Trece si perioada asta.
MP - ce mai face Alex? Ca parca n-ai mai povestit despre el (sau n-am vazut eu ).
Mire - cred ca Mara vrea un spatiu mai mare. Vezi sa nu treaca prin perete la vecini
Ayanna -ce frumos scriu de fiecare data.
PS Sa nu uiti sa ne dai interpretarea cu dezvoltarea partii dr si partii stg ale creierului vs TV, de care vorbea BF
Lorex - ce mai faci? Unde esti?
Simply - pacalesti fata, deci?
Cris.d - sa va fie de bine mutarea. Voi exersati pt marea mutare out of the country?
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
Ruxita, Nyny, cum sunteti?
Ele - ati disparut?
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel DRAGI MAMICI SI PUFI COLEGI, FAC CINSTE! AM 1 AN !! CU DRAG, EMA |
LA MULTI ANI, draga Ema!!!
cele mai bune ganduri si urari pentru o fata frumoasa cu cele mai lungi gene ...sa cresti mare si cum ne-a urat noua cineva azi ...sanatoasa si norocoasa...ca restul vin ele de la sine!!!
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
cat pe ce sa ratez cap 200 ...... Mire pentru toate capitolele de pana acum ...si la cat mai multe de acum incolo ...nu indraznesc sa visez cu ochii deschisi ca Alexutzza, dar cine stie ce ne-o astepta la cap 300...sa speram numai la bine
inca nu v-am prins de tot din urma...dar la ce ati scris aseara
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, ANDREI!!!!!
sa cresti mare, sanatos si voinic si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa !!!
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Dragelor, am citit si eu asa repede si pe diagonala. Da'stiu ca ati petrecut azi-noapte!!! Ce-ati avut? Ce-ati facut cu barbatii si copiii? V-au last in pace toata noaptea? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
i-am culcat...........:))
Forever in love...with my baby...
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
i-am culcat...........:)) Forever in love...with my baby... |
Nu v-au deranjat de loc? Le-ati pus tei in biberoane!
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
Ma intreba cineva daca palmierii, bancuta si masinuta de pe tort erau comestibile. Nu, nu erau, sunt jucarii cu care se joaca sarbatoritul dupa aceea.
Imaginea glazurata, da era comestibila. Si era buna. Scria Monty pe ea.
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
miremia spune:
Neatza la amiaza si de la noi!
Multumim de cinste cris.d! Cum e in noua casa?
Bea da stiu c-ai muncit!
Dece mancare avea, dar ciorba aia era de burta. Cutiile i le-am dat Marei sa se joace....deocamdata.
Tomaca la cat de nebunica e Mara si intr-un penthouse ar cauta sa zgandare putin apometrele si teava de gaz.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)