Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 10
tomaca spune:
danasor, uau ce de palmieri are Anastasia. Cand ni arati la motz?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza la amiaza si de la noi! Tomaca la cat de nebunica e Mara si intr-un penthouse ar cauta sa zgandare putin apometrele si teava de gaz. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Las'ca-i bine. Copil puternic, stie ce vrea.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Las'ca-i bine. Copil puternic, stie ce vrea. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
M-ai facut sa intru iar in album sa ma uit la torturi. Ce as mai baga un deget pe marginile tortului lui Tudorel.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui danasor Gata? ati plecat vrabiutzelor? Alexutza e chiar foarte interesanta jucaria, are multe chestii , noi inca le mai cercetam; am vrut sa-i iau si eu un laptop vazusem unul de printesa dar mi-am dat seama ca ecranul e mic si pe ea asta o interesa sa vada ca se schimba ecranul pe langa nenorocirea tastaturii asa ca am zis mai incolo... cred ca am sa caut un DVD de calatorie, sa-i pun desene in masina sau la masa, am suferit la munte ca nu aveau bb tv. Imi poti spune si mie ce scaun pt masa de calatorie aveti? eu www.strollers.ro/ProductGallery/Scaun-de-masa-Fisher-Price-Rainforest-Booster_codeFP-M5749/7665.aspx" target="_blank">asta l-am gasit pe net , Dece si al tau se strange? pui mic |
Noi l-am primit cadou de la niste prieteni aici in Grecia si aici l-am lasatsi il folosesc cand vin. Scaunul uite-l
www.eurekakids.net/en/babycare/concord/lima-travel-chair-bambu/3040940852" target="_blank">asta
de Yannis
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Nu v-au deranjat de loc? Le-ati pus tei in biberoane! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
nem nem........(nu nu)
s-a mai trezit, dar s-a ocupat tati/.............pe la 2 jumate a ras un bibe de lapte si napoi la somn..........
si mie deja imi picau okii in gura.:)))
Forever in love...with my baby...
Alina_libra spune:
La multi ani Ema!
La multi ani Andrei!
sa fiti bebei fereiciti si sa va bucurati parintii in fiecare zi!
Alina_libra spune:
voi chiar nu ati avut somn!
...va vad eu cum rezisati astazi....
alexuzzza tare frumos ti-ai laudat puiu Am citit mesaul tau de 2 ori, asa mult mi-a placut.
lucia2000 ma gandeam sa o trimit si pe Diana la voi in training, poate prinde ceva cu adormitu' de la Teo. Felicitari si sa o tineti tot asa si in continuare!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui tomaca Dragelor, am citit si eu asa repede si pe diagonala. Da'stiu ca ati petrecut azi-noapte!!! Ce-ati avut? Ce-ati facut cu barbatii si copiii? V-au last in pace toata noaptea? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
copil culcat, nu punem tei ca e baietel si nu e bine,tati in Bucuresti se uita la un film poi s-a dus si el la culcare.
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Alina_libra voi chiar nu ati avut somn! ...va vad eu cum rezisati astazi.... alexuzzza tare frumos ti-ai laudat puiu Am citit mesaul tau de 2 ori, asa mult mi-a placut. lucia2000 ma gandeam sa o trimit si pe Diana la voi in training, poate prinde ceva cu adormitu' de la Teo. Felicitari si sa o tineti tot asa si in continuare! |
merci, esti dragutza
si daca ai citit de 2 ori? inspiratie ceva? unde a laudat una (eu) mai incap si alte laude, hai! iesiti cu puii de cioara
de Yannis