Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 8
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!!!!!
eu m-am culcat la 3.15..........ca atunci am terminat de lipit......
al meu s-a trezit la 9...........fresh.eu chiauna.......
of offffffffffff
DECE si mie mi-ar placea sa merg la sala.la noi nici nu e scump............
e 25 de roni/luna..........
numa ca progr e aiurea de la 4-6 sau de al 6-8.........adik, na nush daca m-as putea incadra.......
i-am mai zis eu la sot ca ma bate gandul................
dar nu se stie inca ce va fi
eu ma descurc foarte bine si acasa...........da lenea e mare....
si am si cd de tae-boo..faceam si eu intr-o vreme de 40 minute de imi transpirau si chilotii..............mi-a placut mult...............
tre sa caut cd ul pe undeva.........:)
acu beau o cafelutza si nu am nik de citit.........
apoi merg sa fac blaturile pt tort.........
sper sa fie cuminte ivan sa ma lase sa lucru..........
Forever in love...with my baby...
xela_07 spune:
LA MULTI ANI EMA!!!!
Sa fii sanatoasa si ... mai putin bazdacoasa! Felicitari cris.d pentru ca ai reusit sa ajungeti aici si sa cresti asa frumos mandretea de fata!
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 neata!!!!!!!!!!! eu m-am culcat la 3.15..........ca atunci am terminat de lipit...... al meu s-a trezit la 9...........fresh.eu chiauna....... of offffffffffff DECE si mie mi-ar placea sa merg la sala.la noi nici nu e scump............ e 25 de roni/luna.......... numa ca progr e aiurea de la 4-6 sau de al 6-8.........adik, na nush daca m-as putea incadra....... i-am mai zis eu la sot ca ma bate gandul................ dar nu se stie inca ce va fi eu ma descurc foarte bine si acasa...........da lenea e mare.... si am si cd de tae-boo..faceam si eu intr-o vreme de 40 minute de imi transpirau si chilotii..............mi-a placut mult............... tre sa caut cd ul pe undeva.........:) acu beau o cafelutza si nu am nik de citit......... apoi merg sa fac blaturile pt tort......... sper sa fie cuminte ivan sa ma lase sa lucru.......... Forever in love...with my baby... |
tare faza cu chilotzii, esti mortala
tot la trandafiri ai lipit? la ce reteta de tort te-ai oprit.
abia astept sa ne aratati poze tu si lucia cu ce ati gatit
tomaca spune:
citat din mesajul lui lia_2009 Buna dimineata si La multi ani! Vad ca voi ati fost prezente mereu va felicit si eu m-am simtit f bine alaturi de voi dar acum avem toate bb mari nu mai suntem bebelusi. La multi ani pentru toti pufuletii care au implinit 1 an sa creasca mari, sanatosi si norocosi. La servici cred ca nu v-ati intors mai stati pana la 2 ani si eu sunt tot acasa imi cresc puiuta. Despre noi acum suntem bine dar treb sa trecem pe lapte junior de la humana si nu se gaseste. Voi ce ati facut? Dr ei a spus ca pot sa trec pe lapte aptamil.In rest am dat si noi o petrecere de craciun au venit nasii la noi si i-au luat turta lui Alexandra. Va pup si sa ne auzim sanatoase. |
Buna dinmineata!
Multumim de vesti. Cand am vazut poze, m-am gandit ca voi nu le-ati mai actualizat de mult. Poate reusiti acum.
Lapte Humana junior se gaseste. Am luat eu de pe bebelusultau.ro. Sau din farmacii dar mai scump. Daca i-a mers cu humana, nu-i schimba laptele acum.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
Buna dimineata,
Da stiu ca ati avut chef de vorba, nu gluma. ATi vrut sa-i faceti cadou Miremiei nu?
Azi avem sarbatoriti
Andrei de Nicolcris
Ema de Cris.dogarel
Sa cresteti mari si sa realizati in viata tot ce va doriti. A trecut deja un anisor.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
mamidepuiuti spune:
tomaca,ma bucur ca nu are nimic tudorel la inimioara,ca a stat in picioare si pt mama mea
ati fost in verva ,fetele! felicitari,schimbul 3 !
miremia,capitolul 200...wow... era cat pe ce sa-i faceti voi singure inceputul si sfarsitul
alexutzzza sunt convinsa ca iti va sta f.f.f.f.f. bine in albastruce super realizari are yanni!
da' voi si noaptea vb de mancare?...io inteleg ca sunteti perseverente rau cu gazelenia si puteti numai sa vorbiti,nu-i musai sa si mancati...dar altii sunt mai slabi de ranza si presteaza la greu...ca m-am si gandit...dupa ce ca-s leoaica batrana(mie sa-mi spuneti tanti),mai is nascuta si in anul bivolului...s-a dus naibii gazelania...
cris d. sa fiti fericiti cat incape in casa noua!
danyelana
danasor sa-ti traiasca printesa ! mi-au placut mult pozele
inca una ...... alex se incadreaza la studiile "descoperite" de decenuela
mami de Alex si Radu
Beatrice1982 spune:
pai, da xela asa se slabeste in mod normal....si nu exagerez ca eram uda si acolo............asa era....si dadea si rezultate super ok...........
nuuuuuuuu nu la trandafiri am lipit.....
la ceva etichete de pret, pentru firma acolo unde am mai lucrat,.ce se agata acolo in bluze la emblemea, stii?
ca platesc bine........si merge repede, ca deja stiu secretul si am lipit mii de bucati......1000 buc-25 roni........
aseara am lipit 3000 si mai am 1000 si mai imi trimite............numa bine ca iar ma scot cu banii pentru lapte.........:)))
mno
fac crema de sampanie si crema ganache neagra...............
sper sa imi iasa si sa fie si bun................:)
o zi superba va doresc.............
mai bag un oki pe-aci......
ana_g spune:
.......nu ne-ati uitat, nu? doar ca e ..grele....plus lenea mea congenitala.....
sa nu uit...LA MULTI ANI ANASTASIA
LA MULTI ANI EMA-IRIS
LA MULTI AN ANDREI...sa fiti sanatosi, ca restu vine de la sine cumva
apropo de tort, toata am bitia mea s-a dezumflat. ma vedeam facandu-i tort cu mana mea, dar m-am razgandit....e o ocazie mult prea speciala ca sa-mi permit riscul de a da kix.....n-am mai facut in viata mea, una e teoria, alta practica.....asa ca vom cumpara, dar nu de la cofetaria ana! 110lei/kg?!?!?!....hotie curata
ruxi, eu i-am luat scaun de masa pe la 8 luni, ca atunci mi-a stat in fund klumea si doar o saptamana a stat in el. de atunci se tot ridica si cam asa se desfasoara mesele...de-ampicioarelea!
dece, multumim de contrastatistica...cam pe acolo e locu nostru! doar ca deja avem 6 dinti....
danyelana, si stefan face crize de isterie, cand vrea sa faca una si nu-l las.......din alea rau de tot, cu tipete, lacrimi......asta e, altu mama nu mai face si-l iubesc de nu mai pot asa cum e!
va pup, ca ma cheama datoria
_
mama lui Stefan, pui scump
xela_07 spune:
tomaca - ce ma bucur ca e bine tudor , edci de la ce e pana la urma?
ana - 110 pe kg??? ce pun in el frate ...
Eu m-am hotarat, il fac eu si gata.
bea - am inteles .
spor la treaba sa-ti iasa toate super!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui xela_07 tomaca - ce ma bucur ca e bine tudor , edci de la ce e pana la urma? ana - 110 pe kg??? ce pun in el frate ... Eu m-am hotarat, il fac eu si gata. bea - am inteles . spor la treaba sa-ti iasa toate super! |
xela mersi
eu cred ca poti sa il faci si tu mai ales ca le ai cu mancaruruile..........
si nu e greu de facut niic trandafiri sau alte cele ce te atie capul
trebe un pic de imagination
mai inspira-te de pe alte site-uri
fac unul, doua....vezi ce nu e bine......
secretul e sa nu fie moale treaba aia......si sa colorezi frumos si sa lucri cu mannusi de plastic daca ai de alea medicinale, ca asa nu ti se lipeste de mana, ce ai de intins, il intinzi intre doua folii de plastic si cam atat
nu e mare scofala
si eu initial mi-era greu sa incep sa fac, dar apoi mi-a fost drag sa fac si sa vad rezultatele..........
asa ca go ahead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bafta!!!!!!!!1