Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 7
decenuela spune:
NEATZA FETILI..SARUMANA de coffe sorina...chiar ca trebuie...(jiji meu s-a trez tarziu si n-a mai fc cofe..mamaaa si mi-am fc o pishoarcaaaa)
ce-ati avut aseara?????? eram pe la 10 juma la cap 13....si dau un f5...vad 19...asta in vreo ora...pai aveti mila...n-aveti somn, n-aveti copii de leganat...?????
eu m-am culat la 2 ca de...a av o trezire jiji si...pana s-a sat de tt....s-a fc 2(si tot n-aveam somn)
cris.d...ce sa zic...suntei in putere cu atatea impachetari/despachetari...insa dACA asta va aduce linistea...chiar nu mai conteaza...sa va bucurati de noua casa...
danasor...legat de scaun da, si al meu se face mic....m-am uitat la englezoi...deoarece de sarabatori a batut vantul pe ebay....au fost scaune putine...si din cauza asta ajungeau la preturi destul de mari( ca nu te-am uitat)... stai..hm tocmai cred ca am gasit scaun(e cam 120 ron cu tot cu transport - pun poza in acolo pe link-ul meu de jucarii)...daca n-o sa-ti placa ti-l dau pe al meu( m-a cost 110) ...mama ce fain e...o sa mai ochesc cateva ...
eu acu sunt la zi cu acest capitol...dar am de recuperat 9 pag...din cel trecut...asa ca..desi jiji e fresh..(se joaca singurel in pat..inca)
ayanna....ce...te roade la ranza ca n-ai fost la sala????? ca nu te rogi de picioare sa nu mai ramana in urma? ehe maica...ce crezi tu ca..gazelaria e treaba usoara???? nope...picioarele ca picioarele...da sa vezi stomacul ce protesteaza....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
bubu_bu spune:
neata forumistele!!!
bravo mamicile pentru 200!!!!!
la multi ani emasa cresti sanatoasa si sa fii fericita si norocoasa!
la multi ani andrei sa fii sanatos si fericit!
moaaama cat am e citit la cafeaabia astept...sunteti totale!
onitza spune:
LA MULTI ANI, EMA!!!!!
LA MULTI ANI, ANDREI!!!!!
Raportam primul pishu la olita!!!!
DANASOR, te rog, imi doresc si eu pontul cu coloranti naturali si ieftini!!!!!!! Vreau si eu pt tortul lui Dani. Multumesc, astept cu interes raspunsul tau.
Fetelor, va rog frumos, imi trimite si mie cineva parola si user pt vizionat pozele cu pufi, ca nu i=am mai vazut de un secol!!!! Si unde sunt, pe picasa??? multumesc
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel DRAGI MAMICI SI PUFI COLEGI, FAC CINSTE! AM 1 AN !! CU DRAG, EMA |
La multi ani !
mami de Alex si Radu
Lillo spune:
La multi ani Ema! Sa fii sanatoasa, sa te faci mare, (frumoasa esti deja), sa ai numai zile insorite!
La multi ani Andrei! Sa cresti mare, voinic, sanatos si norocos!
decenuela spune:
hm...am recuperat....
alex....deci...ma faci comunista asa pe fatza, ai???? bine....sa bei cu grija cafeaua de martzi cea care m-ai pus s-o fac...
mire....sper din suflet ca n-ai fost tentata de ciorba din conserva( of doamne bietul barbat...iti aduc io azi un borcan de ciorba...ca la camin...sa nu moara omu' de foame...gospodina ce esti ) si...incerc sa nu te deranjez pana ce nu rezolvi prb cu cele 2 cutii....e de treaba acolo
MA duc la shmotru desi....cik vina tanti aia azi..dar acusica ii chiorlaie matzele lu jiji
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lia_2009 spune:
Buna dimineata si La multi ani!
Vad ca voi ati fost prezente mereu va felicit si eu m-am simtit f bine alaturi de voi dar acum avem toate bb mari nu mai suntem bebelusi.
La multi ani pentru toti pufuletii care au implinit 1 an sa creasca mari, sanatosi si norocosi.
La servici cred ca nu v-ati intors mai stati pana la 2 ani si eu sunt tot acasa imi cresc puiuta.
Despre noi acum suntem bine dar treb sa trecem pe lapte junior de la humana si nu se gaseste. Voi ce ati facut? Dr ei a spus ca pot sa trec pe lapte aptamil.In rest am dat si noi o petrecere de craciun au venit nasii la noi si i-au luat turta lui Alexandra.
Va pup si sa ne auzim sanatoase.
dandanaG spune:
La Multi Ani, Ema!
La Multi Ani, Andrei!
neata fetele!
s-au trezit somnoroasele
ati vrut sa terminati capitolu haa?
Dragos Andrei