Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Haideti la somn fetelor ca intra Sorina cu cafeaua peste noi.

Sa aveti o noapte linistita!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

si voi
eu mai am de lucru
poate va las cafeaua je........

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Haideti fetelor la culcare ca daca mai alergam asa nu ne mai gaseste maine Cris D sa ne dea de mancat si de baut

eu ma retrag
ma duc sa-mi visez stelele

de Yannis

Gata...eu ma retrag...mi-am lucrat putin muschii abdomenului in seara asta...ce sala, ce efort...inca doua capitole de astea si o iau pe Dece la gazeleala...

V-am pupat!
Sunteti the best.

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Haideti fetelor la culcare ca daca mai alergam asa nu ne mai gaseste maine Cris D sa ne dea de mancat si de baut

eu ma retrag
ma duc sa-mi visez stelele

de Yannis

Gata...eu ma retrag...mi-am lucrat putin muschii abdomenului in seara asta...ce sala, ce efort...inca doua capitole de astea si o iau pe Dece la gazeleala...

V-am pupat!
Sunteti the best.

_
Mami de strumfita zgubilitica

mersiiiiiiiii

you too!!!!!!!!!!!pup la zgubiiiiiii

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Gata? ati plecat vrabiutzelor?

am scris si eu un mesaj, inceput in capitolul trecut pagina 13 parca .... norocul meu ca nu i-am dat send... ca se inchisese capitolul, daca il pierdeam

Multumim frumos pentru urarile de azi , ati fost tare dragute : Miremia, Micki, Gmilady, Ayanna, Sorina, Dece, Alexia28, Plateea, Roxy, Bubu, Mamidepuiuti, Ele pentru clip, Haircut, Lillo, Lucia, Blue_Flower, Xela, Alexutza, Nyny, Lorex, Nikole multi - m-ai atins la imina cu mocutza, Bea, Ioana_fota, Dandanag, Tomaca, Alina_libra, Danyelana, Cris.D, Simply, Larisel , uauuu ce de-a fete , facem o clasa intreaga multi pupici la toate

Alina_libra bine ai venit printre noi, felicitari pentru pasii Dianei
Ayanna ce bine ca ai fost pe faza si te-ai putut bucura de progresul Dariutei , ai terminat geamurile? stii ca este o vorba ce-si face omul cu mana lui...
Haircut am vazut si eu tortul, f frumos, iti doresc sa iasa mai frumos in realitate, asa ca pentru o fetitza frumoasa ca Maia
MP bafta la gasit scaunul dorit, oricum in Nemtia cred ca aveti mai multe oferte fatza de ce-i aici, cel putin in Iasi...,
Roxy la multi ani tatalui tau, sa te bucuri cat mai mult de dragostea lui
Plateea si Dece sunteti belea cu studiile voastre
Nyny ma bucur ca David e mai bine, sanatate multa
Tomaca felicitari pentru vestile bune de la dr., pt "mama mea", si pt statul in picioare
Myky sa va terminati cat mai repede lucrarile in casa, greu e sa stai in alta parte...
Nikole sa stea deoparte crocobaurii de Isa, imi place de Irina ca e mancacioasa
Micki super faza cu pppp
Bea si Lucia am sa pun poza cu tortul Anastaiei, daca va plac culorile va dau si voua pontul cu colorantii naturali si ieftini, m-ati omorat cu cremele voastre
Alexutza e chiar foarte interesanta jucaria, are multe chestii , noi inca le mai cercetam; am vrut sa-i iau si eu un laptop vazusem unul de printesa dar mi-am dat seama ca ecranul e mic si pe ea asta o interesa sa vada ca se schimba ecranul pe langa nenorocirea tastaturii asa ca am zis mai incolo... cred ca am sa caut un DVD de calatorie, sa-i pun desene in masina sau la masa, am suferit la munte ca nu aveau bb tv. Imi poti spune si mie ce scaun pt masa de calatorie aveti? eu www.strollers.ro/ProductGallery/Scaun-de-masa-Fisher-Price-Rainforest-Booster_codeFP-M5749/7665.aspx" target="_blank">asta l-am gasit pe net , Dece si al tau se strange?

Mergi la inceput

BF si eu sunt pentru TV cat mai putin sau chiar deloc, eu o las sa se uite doar cand ii dau mancare pentru ca nu suport sa nu stea locului, ma enervez tare sa alerg dupa ea prin casa - renunt sa-i mai dau sa manance; dar sa stii ca anumite desene nu-i plac si atunci i-a telecomanda si mi-o da mie sau o intinde spre tv semn ca trebuie sa schimb, si curios la aceleasi desene se intampla lucrul asta; sau are desene care ii plac foarte mult, cum le vede e toata un zambet , vreau sa zic ca deja e selectiva cu ceea ce-i face placere sau nu.

Mergi la inceput

Mire pentru capitolul 200 si pentru toate capitolele de pana acum , esti o scumpa sa mai fie cel putin inca pe atatea la anul si cu toate celea zise de Alexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Haideti la somn fetelor ca intra Sorina cu cafeaua peste noi.

Sa aveti o noapte linistita!

Buna dimineata!
Prezent, la apel cu cafeaua in mana... Cine mai doreste, cine mai pofteste!
Doamne, ce spor ati avut! Mire, felicitari si multumim pentru cap.200!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

doamne doamne ce a fost pe aici azi noapte

ori ati fost NF, ori ati vb de s.e.x. ori ati vrut sa incheiati 200-le sa nu ne dam seama ce fuse si se duse

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

La Multi Ani, Iris - Ema!

La Multi Ani, Andrei!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Fetelor, ati fost de milioane!...Ce super party!

Noi am avut party privat...
A urlat copilul meu toata noaptea..Mi-am bulit meniscul(Plateea..), si bratele, leganand la ea...Musai sa vad azi ce face...sper sa fie doar dintii.

Simply...super idee de cadou, cu papusa...Am preluat-o si noi, sper sa nu te superi..(). Le-am scris ieri, se pare ca livreaza si in Ro. Mai vedem azi ce zic, asteptam o proforma, si agreerea modalitatii de plata.
Decenuela...super caracatitza lui jiji!
Plateea...pinguinul ala de la Tomy e "bestial"..l-am vazut si eu la noi in Premaman...e mortal, are o voceee...
Alexutzzza...felicitari pentru achizitiile lui Yannis. Cat despre laptop-ul de jucarie..la fel am patzit si noi cu iris...Aveam unul, al sora-sii(din fericire pentru noi, diana n-a stricat nici o jucarie, si le-am depozitat), dar e cam cum spui tu, cam pt alta varsta, si nu prea a prezentat interes, ca nu piuie daca nu faci bine "nu stiu ce". Tot ale noastre sunt "on top".
Dece, Mire...felicitari pentru efortul sustinut, depus la sala!
Nyny...sarumana de info, am sa incerc sa vb cu doc...poate reusesc s-o conving sa facem decalat vaccinurile, nu deodata. Multa sanatate micului Dav! Sper ca sunteti mai bine!
Bea...spor la pregatiri, si la etichete.. mamica harnicutza!
Nikole...felicitari pentru mica mancacioasa! Multa sanatate fetelor...s-o tzina tot asa!
Cris.d..felicitari pentru motz! Cat despre mutare... sa fie intr-un ceas bun!

Am citit, m-am hlizit....tare haioase ati fost, si cu chef de vorba!
Imi pare rau ca am ratat petrecerea.

Mergi la inceput