Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 5
Beatrice1982 spune:
ALEX M-AI BAGAT IN CEATA cu stele tale.....acu ma prind de zice mire........of offffff
stelele tale maine seara...tre sa ajungem pana la 204....
Forever in love...with my baby...
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza ei ei ei! unde sa plec? unde plecati? Si stelele mele? de Yannis |
SPAM de voie...si nevoie...
_
Mami de strumfita zgubilitica
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
alea cadou pe 25... Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind! povestea unei pastai...numita bbTo |
Sa stii ca si io planuiam la fel, dar mmmm cam multe zile ptr numa 60 de mesaje...si apoi daca nu scriu pe forum...parca vad ca va aduc la stadiu de-mi dati "ignore" pe mess
de Yannis
plateea spune:
citat din mesajul lui lucia2000 parca aveam target sa facem capitolul 200 in noaptea asta, nu si sa-l terminam pana dimineatza Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
mai stii? nesatule cum suntem, si NF... si cu ranza cat china pe alea care dorm linistite... devoram tot 200-le si nu le lasam nimic...
cand se trezesc somnoroasele, sa pofteasca la 201...
pofta-n cui...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Ma intretin si ma distrez cu voi BEA...ca sunteti fenomenale!!! ... Am ras in seara asta de s-a zguduit patul si a sarit saraca zgubi in sus prin somn ca o mingiutza... Bea...ai de-a iconitze la tine la profil...dar nu gasesc reply... _ Mami de strumfita zgubilitica |
ce fain
ma bucur ca te distrezi..foarte bine.........
p.s. errorile astea ma termina.da si cerebel ma cam dispera deja................si tanti aia cu burtik..............cred ca are vergeturi..........
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
SPAM de voie...si nevoie... _ Mami de strumfita zgubilitica |
nu stu daca-mi ajunge capitolu' si altu nou nu stiu sa fac Mirela l-a facut, ea treb sa il inchida
de Yannis
alexutzzza spune:
Haideti fetelor la culcare ca daca mai alergam asa nu ne mai gaseste maine Cris D sa ne dea de mancat si de baut
eu ma retrag
ma duc sa-mi visez stelele
de Yannis
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
nu stu daca-mi ajunge capitolu' si altu nou nu stiu sa fac Mirela l-a facut, ea treb sa il inchida de Yannis |
pana dimi il termini........asa ca vine cineva sa iti faca unul nou, daca nu..scrii 40 de pagini, facem 2 in 1]
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Haideti fetelor la culcare ca daca mai alergam asa nu ne mai gaseste maine Cris D sa ne dea de mancat si de baut eu ma retrag ma duc sa-mi visez stelele de Yannis |
somn usor.............
iar imi da eroare................cine a inventat treaba asta cu 60 secunde?
cred ca ciuda sa nu umplem repede capitolele...........
miremia spune:
Haideti la somn fetelor ca intra Sorina cu cafeaua peste noi.
Sa aveti o noapte linistita!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)