Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 16
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gmilady Am comandat azi 14 creme (15 in listuta lui tomaca - 2 dece + 1 myky; daca se razgandeste cineva nu-i problema chit ca le dam aluia care le da cu 1 mil ). Am platit si urmeaza livrarea la fratele meu in 1-2 zile lucratoare. A fost un pic cam horror in germana dar sper ca am facut bine ce am facut, inclusiv plata. Pana acum 6.10 euro bucata crema, adica pretul produsului, ca livrarea in Germania a fost gratis. Apoi daca nu se grabeste nimeni prea rau ma gandeam ca fratele meu sa trimita prin posta, http://www.portokalkulator.de/portokalkulator/std - un colet de genul 2kg x 45 cm x 30 cm x 15 cm e 8.6 euro cica (impartit la cate suntem, ajunge neglijabil) si cred ca ne-am incadra lejer, dar durata e 6-8 zile. Cum ziceti si voi, daca vreti ne interesam si la dhl cand vine pachetul si stim dimensiunea. Sper sa revin cat de curand cu vesti. Tomaca, multumesc frumos din nou daca ai cum ma ajuti cu distribuirea catre celelalte mamici, mi-e teama ca eu sa nu ma misc prea greu (in zilele cu treaba la birou nu prea mai pot face nimic pe langa). Ne mai auzim pana atunci |
No problem! Fac o spreadsheet-a de mama-mama. Trimiteti va rog adresele.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
nyny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Da da cunoastem de muult .. a tinut si la noi vreo luna dupa care s-a plictisit . Acum adoarme pe muzica de la un joc . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
bine si asa...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
alexia28 spune:
citat din mesajul lui gmilady Am comandat azi 14 creme (15 in listuta lui tomaca - 2 dece + 1 myky; daca se razgandeste cineva nu-i problema chit ca le dam aluia care le da cu 1 mil ). Am platit si urmeaza livrarea la fratele meu in 1-2 zile lucratoare. A fost un pic cam horror in germana dar sper ca am facut bine ce am facut, inclusiv plata. Pana acum 6.10 euro bucata crema, adica pretul produsului, ca livrarea in Germania a fost gratis. Apoi daca nu se grabeste nimeni prea rau ma gandeam ca fratele meu sa trimita prin posta, http://www.portokalkulator.de/portokalkulator/std - un colet de genul 2kg x 45 cm x 30 cm x 15 cm e 8.6 euro cica (impartit la cate suntem, ajunge neglijabil) si cred ca ne-am incadra lejer, dar durata e 6-8 zile. Cum ziceti si voi, daca vreti ne interesam si la dhl cand vine pachetul si stim dimensiunea. Sper sa revin cat de curand cu vesti. Tomaca, multumesc frumos din nou daca ai cum ma ajuti cu distribuirea catre celelalte mamici, mi-e teama ca eu sa nu ma misc prea greu (in zilele cu treaba la birou nu prea mai pot face nimic pe langa). Ne mai auzim pana atunci |
Multumim mult mult. Din partea mea nu-i graba, e fff bine si cu posta. Pup
alexia28 spune:
LA MULTI ANI EMA!! Sa cresti mare si sanatoasa!!!
LA MULTI ANI ANDREI!! Sa cresti mare si sanatos!!!
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui ana_g sunt datoare cu un raspuns de mult timp: ioana, nu, nu i-am luat lui stefan periuta. poate acu de ziua lui _ mama lui Stefan, pui scump |
sper sa-i placa.
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
No problem! Fac o spreadsheet-a de mama-mama. Trimiteti va rog adresele. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Tomaca ai PM
ioana_fota spune:
Nici la mine nu e problema prin postamultumim pt ajutor
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
No problem! Fac o spreadsheet-a de mama-mama. Trimiteti va rog adresele. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
ooo, nuuu ... iar excel?
multumim gmilady
xela_07 spune:
Am avut un copil atomic azi, sper sa iasa dintii aia mai repede sa ne intelegem si noi mai bine.
M-am uitat pe filmultele cu el si A cand erau mai mici, Doamne ce simpatici erau, A vorbea stalcit, C era bebelus ...
In alta ordine de idei noua mea fixatie sunt struderele cu mere si bomboanele fondante, vad ca nu ma mai satur si mananc ca nesatula. Oare de la ce pofta asta de dulce ... ? Oricum nu mai vorbesc de dulciuri ca cine stie ce rosii mai primesc.
Cu TV-ul nu stiu ce sa zic. Mie nu-mi plac extremele de fel. Momentan se uita la bebetv cand tb sa plecam afara cat timp ne imbracam, cand schimbam pampers si cand ii fac lui A baie si sta cu tati.
Tomaca - nu-i bai ca nu sunt BPP, asta e ... le iau si asa. Totusi daca dai de cineva care are si BPP raman vesnic indatorata . Cum sa facem sa intru in posesia lor, le iau cand ne vedem prima data?
Sorina - noapte urlatoare?? Vai de sufletul tau ... sper ca noaptea asta sa fie mai buna.
Danyelana - esti obosita si nu e prea bine. Tb sa faci ceva si pentru tine. Multa putere iti doresc sa aduci soarele si pe strada ta !