Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am avut un copil atomic azi, sper sa iasa dintii aia mai repede sa ne intelegem si noi mai bine.
M-am uitat pe filmultele cu el si A cand erau mai mici, Doamne ce simpatici erau, A vorbea stalcit, C era bebelus ...

In alta ordine de idei noua mea fixatie sunt struderele cu mere si bomboanele fondante, vad ca nu ma mai satur si mananc ca nesatula. Oare de la ce pofta asta de dulce ... ? Oricum nu mai vorbesc de dulciuri ca cine stie ce rosii mai primesc.

Cu TV-ul nu stiu ce sa zic. Mie nu-mi plac extremele de fel. Momentan se uita la bebetv cand tb sa plecam afara cat timp ne imbracam, cand schimbam pampers si cand ii fac lui A baie si sta cu tati.

Tomaca - nu-i bai ca nu sunt BPP, asta e ... le iau si asa. Totusi daca dai de cineva care are si BPP raman vesnic indatorata . Cum sa facem sa intru in posesia lor, le iau cand ne vedem prima data?

Sorina - noapte urlatoare?? Vai de sufletul tau ... sper ca noaptea asta sa fie mai buna.

Danyelana - esti obosita si nu e prea bine. Tb sa faci ceva si pentru tine. Multa putere iti doresc sa aduci soarele si pe strada ta !

un kil de rosii de la mine...sigur mai sunt fete darnice..care sa-ti umple...debaraua

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Xela cum adica bomboane fondante? Exact asa ca alea din copilarie? eu gustul ala nu prea-l mai regasesc... cu fixatia te inteleg...eu am avut o "tema" cu Twix si Bounty in Grecia, pe langa celelalte dulciuri si torturi si tiramisu am ras......5 pungi din aleea de mini-twix si mini-bounty... nu stu ce-am avut...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

mey................cand citesc presa imi vine rau........
je=bugetar in concediu de ingrij. cop........normal,bani taiati.....
tata=pensionar mapn..........iar bani taiati?.........dupa o viata lucrata in armata...........ce-mi place mie romanica........ spiciles is.........

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am avut un copil atomic azi, sper sa iasa dintii aia mai repede sa ne intelegem si noi mai bine.
M-am uitat pe filmultele cu el si A cand erau mai mici, Doamne ce simpatici erau, A vorbea stalcit, C era bebelus ...

In alta ordine de idei noua mea fixatie sunt struderele cu mere si bomboanele fondante, vad ca nu ma mai satur si mananc ca nesatula. Oare de la ce pofta asta de dulce ... ? Oricum nu mai vorbesc de dulciuri ca cine stie ce rosii mai primesc.

Cu TV-ul nu stiu ce sa zic. Mie nu-mi plac extremele de fel. Momentan se uita la bebetv cand tb sa plecam afara cat timp ne imbracam, cand schimbam pampers si cand ii fac lui A baie si sta cu tati.

Tomaca - nu-i bai ca nu sunt BPP, asta e ... le iau si asa. Totusi daca dai de cineva care are si BPP raman vesnic indatorata . Cum sa facem sa intru in posesia lor, le iau cand ne vedem prima data?

Sorina - noapte urlatoare?? Vai de sufletul tau ... sper ca noaptea asta sa fie mai buna.

Danyelana - esti obosita si nu e prea bine. Tb sa faci ceva si pentru tine. Multa putere iti doresc sa aduci soarele si pe strada ta !

Xela...da, sunt asa scumpi...
Ma mai apuca si pe mine nostalgia, si ma mai uit pe poze de-ale Dianei de cand era mititica....Ori de cate ori intra pe usa am un soc...ma uit dupa ea pe la nivelul clantei(cred ca am un blocaj..), si ea, saraca...umple usa(are 1,75 si vreo 55 dekile, dupa cure sustinute).

Imi pare rau ca ati avut o zi "bigudoasa", si eu ma rog cateodata sa-i iasa toti dintii odata, barem sa stiu ca urla o data si gata.
Off, e grele...
Cat despre noaptea mea...daca n-au fost dintii, se pare ca mi-am facut-o cu mana mea. N-am mai vrut sa-i completez cu lapte masa de ora 18, la 20 i-am facut baie...si n-o mai saturam..a baut in trei ture, pana pe la 21, vreo 270ml lapte, premiera absoluta pt ea.
Deci...se verifica oarecum ce spuneau mamicile acum cateva zile pe-aici: bebii nu dorm bine cu burtica prea plina.
Pupam C., sa-i iasa dintzocii repede si fara durere!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

'Na seara!

Cred ca lia_2009 spunea ca nu gaseste LP de la Humana. Am vazut in farmacia de langa Mega Image-ul de la Baba Novac toata gama...aveau si nr 3 si nr 3+ cu gust de nu stiu ce.
Nu ma pricep la LP, daca nu este ceea ce trebuie dar am zis ca daca tot am vazut....

I-am bagat Marei o budincuta la cuptor, era ca am gustat-o inainte. Am facut-o din paste, branzica calcica, un iaurtel si putin zahar brun. Sa vedem daca o si papa acum.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

of mai fetele, noi suntem mahniti...tocmai ne-am intors de la dr, se pare ca Dragos are puroi in gat...asa ca vrem nu vrem suntem pe antibiotic...v-am zis eu ca alaltaieri incepusera mucii, e azi noapte a tusit de se ineca saracu asa ca azi am intins-o la dr. Apatic nu este, doar un pic mamos, s-a mirat si dr ca are chef de mancare, citez "la ce are in gat". Nasol ca ne-a dat sa ii dam si cu albastru d emetil in gat..teroare...urla saracu, e albastru tot in gurita, eu pe maini...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

of mai fetele, noi suntem mahniti...tocmai ne-am intors de la dr, se pare ca Dragos are puroi in gat...asa ca vrem nu vrem suntem pe antibiotic...v-am zis eu ca alaltaieri incepusera mucii, e azi noapte a tusit de se ineca saracu asa ca azi am intins-o la dr. Apatic nu este, doar un pic mamos, s-a mirat si dr ca are chef de mancare, citez "la ce are in gat". Nasol ca ne-a dat sa ii dam si cu albastru d emetil in gat..teroare...urla saracu, e albastru tot in gurita, eu pe maini...

OOOOOFFF sanatate multa!!! Bietul de el, albastru de metil auzi!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Imi pare rau pt problemuta, sanatate multa!

Acum ma bag si eu in seama ca am avut amigdalita de 'nspe mii de ori in viata mea. Imi amintesc ca si mamei ii spunea doc sa imi dea cu albastru de metil dar nu m-a dat niciodata, sau am incercat o data si am zis pas. Din cate stiu este un antiseptic, la cate spray-uri spray-ulete s-au inventat acum ma gandesc ca exista si o alternativa la albastru de metil. Eu cand simt ca se intampla ceva necurat pe la amigdale bag spray Tantum verde.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Imi pare rau pt problemuta, sanatate multa!

Acum ma bag si eu in seama ca am avut amigdalita de 'nspe mii de ori in viata mea. Imi amintesc ca si mamei ii spunea doc sa imi dea cu albastru de metil dar nu m-a dat niciodata, sau am incercat o data si am zis pas. Din cate stiu este un antiseptic, la cate spray-uri spray-ulete s-au inventat acum ma gandesc ca exista si o alternativa la albastru de metil. Eu cand simt ca se intampla ceva necurat pe la amigdale bag spray Tantum verde.

_

am inteles la ce te referi,

explicatia dr a fost ca se vor sparge pungile de puroi si ca sa nu riscam sa se extinda, sa il dam cu albastru de metil, mi-a zis intr-adevar ca e antiseptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Doamne ajuta sa va faceti bine repede repede...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput