Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nyny
OFFF Doamne....Mi se pare asa de mare febra asta... Am patit si eu ceva de genul asta in vara. Doar ca noua ne-a spus atunci dr ca are infectie in gat si ne-a dat un tratament gresit. Dupa o sapt de febra din 8 in 8 ore m-am speriat si m-am dus cu el la spital (la grigore alexandrescu). Dupa ce l-a consultat la camera de garda a zis ca nu ar fi nimic grav , sa ii daut tratam in continuare si sa am rabdare ...dar totusi sa ma duc sa-i fac si niste analize ca i se parea cam galben la fata. Dupa ce am facut analizele (tot acolo) m-a internat de urgenta. Au iesit foarte prost. L-au bagat pe ampicilina injectabil si din momentul ala nu a mai facut febra. Sanatate multa multa multa sa aveti... Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
ce diagnostic ati avut de v-au internat? pe noi ne-a vazut doctorita intr=o saptamana de 3 ori, dimpotriva am fost din ce in ce mai bine cu fiecare vizita... o sa vedem si analiza de urina, mai vedem evolutia pana maine...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Vreau sa completez ca mi se pare f buna munca platita pentru copii. La orice varsta. Mi se pare educativa. Chiar si acasa. Nu conteaza. Dar asa se poate invata valoarea banului. Se obtine facand ceva si nu vine din cer. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
si eu am inceput sa muncesc la varsta ei... ca "profa" de solfegiu la o scoala de muzica... plata mizerabila (30 lei pe luna in 1994), drum lung (uneori si 12 km e jos)... satisfactie mare! eram profa...
ma incanta evolutia ei... se ambitioneaza sa citeasca toate lecturile oblgatorii de care nici dracu n-are chef ( e singura din clasa care e cu lecturile la activ)... acum dorinta ei de a munci... pentru niste UGG-uri pe care le-ar fi obtinut daca insista si gratis... dar ea vrea un job, bani munciti, foarte bine... noi ii putem oferi ceea ce ea isi doreste (un cadru mai formal de munca, responsabilitati, plata)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
gmilady spune:
Bine v-am gasit in capitolul 200 ( Miremia)
Multe inainte, la fel de vesele si inspirate
A fost o zi tare frumoasa ieri pentru noi... N-am facut petrecere mare, noi si niste prieteni apropiati pe seara, dar ne-am simtit tare bine, iar bebix a fost atat de binedispus si de dragalas toata ziua Cel putin pe sot l-a topit de tot seara, la culcare: bbx il mangaia pe fata, il tragea de nas, si ii zicea "tata, tata", cu vocea lui de copilas ... ei se inteleg tare bine dar mai de la distanta, adica daca sunt si eu pe acolo pe mine ma cauta, ieri insa a plutit ceva prin aer... A adormit mai tarziu ca de obicei, se vedea ca ii e tare bine, parca stia ca e ziua lui si voia sa profite mai mult de ea (pai o data e primul anisor...)
I-am facut si un mulaj cu amprenta piciorusului, sa fie de la fix 1 an... de fapt ce piciorus, de-abia i-a incaput labuta in forma aia
Astazi Bebix va multumeste mult de tot pentru toate urarile pe care le-a primit ieri... Citez din listuta lui danasor: Miremia si Micki din nou, Ayanna, Sorina, Dece, Alexia28, Plateea, Roxy, Bubu, Mamidepuiuti, Ele, Haircut, Lillo, Lucia, Blue_Flower, Xela, Alexutza, Nyny, Lorex, Nikole, Bea, Ioana_fota, Dandanag, Tomaca, Alina_libra, Danyelana, Cris.D, Simply, Larisel + Danasor, aproape toate fetele active cred... Multumim mult de tot ca v-ati gandit la noi, ne-am bucurat, incercam si noi sa fim de-acum inainte alaturi de sarbatoriti
nyny spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
ce diagnostic ati avut de v-au internat? pe noi ne-a vazut doctorita intr=o saptamana de 3 ori, dimpotriva am fost din ce in ce mai bine cu fiecare vizita... o sa vedem si analiza de urina, mai vedem evolutia pana maine... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
offff....ma crezi ca nu imi mai aduc aminte?
analize i-au facut si de sange si de urina...(daca nu ma insel nr leucocitelor era f mare). Nici rez analizelor nu-l mai am acasa. L-am lasat la med de fam. Trebuia sa fac o copie
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
gmilady spune:
Predam stafeta,
La multi ani, Ema! si mamicii, sa fie intr-un ceas bun mutarea
La multi ani, Andrei!
gmilady spune:
Ma bucur, Tomaca, pentru inimioara perfecta a lui Tudorel
Aplauze pentru statul copacel si pentru "mama mea"
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Woowww.. Cat de tare...felicitari! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Da da cunoastem de muult .. a tinut si la noi vreo luna dupa care s-a plictisit . Acum adoarme pe muzica de la un joc .
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota EMA sa fi sanatoasa frumoasa si la fel de fericita ca si pana acum alaturi de minunata ta familie Andrei sa fi sanatos si fericit de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
Subscriu EMA si ANDREI
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ... tineam sa va povestesc o chestiuta... Ela vine de la scoala ieri cu o idee geniala vorba ei, sa se angajeze pe vara undeva... in grecia la bunica-sa... la distribuit pliante (cu care nu sunt de acord, nu e o activitate care sa o ajute in vreun fel)... cursuri de croitorie... si alte trasnai (dar salutara intentia, dar refuza jobul de babysitera pt frate-su)... pana la urma a angajat-o sotul sa faca micul dejun in fiecare zi timp de o luna (un ceai, un ou fiert, un crenvurst, o omleta, un mizilic pe paine, o pita in ou)... cu plata in data de 17 februarie (de ce in 17? atunci ea mama indemnizatia, simplu, nu?)... au batut palma, au incheiat acord, cu tot cu conditii contractuale... pentru 200 lei... pareri, opinii? ar trebui s-o faca gratis, nu insa zilnic... ii vom recompensa perseverenta si responsabilitatea... va fi prima care se va scula diminetile... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Stii ce ma gandesc eu? Ca tu oricum ii dai banii astia / ;una poate nu pe toti odata dar ii dai si atunci de ce sa nu si presteze ceva pt ei . F bine! Imi amintesc ca facusem si eu cu mama ceva de genul asta .
gmilady spune:
Am comandat azi 14 creme (15 in listuta lui tomaca - 2 dece + 1 myky; daca se razgandeste cineva nu-i problema chit ca le dam aluia care le da cu 1 mil ).
Am platit si urmeaza livrarea la fratele meu in 1-2 zile lucratoare. A fost un pic cam horror in germana dar sper ca am facut bine ce am facut, inclusiv plata. Pana acum 6.10 euro bucata crema, adica pretul produsului, ca livrarea in Germania a fost gratis.
Apoi daca nu se grabeste nimeni prea rau ma gandeam ca fratele meu sa trimita prin posta, http://www.portokalkulator.de/portokalkulator/std - un colet de genul 2kg x 45 cm x 30 cm x 15 cm e 8.6 euro cica (impartit la cate suntem, ajunge neglijabil) si cred ca ne-am incadra lejer, dar durata e 6-8 zile. Cum ziceti si voi, daca vreti ne interesam si la dhl cand vine pachetul si stim dimensiunea.
Sper sa revin cat de curand cu vesti.
Tomaca, multumesc frumos din nou daca ai cum ma ajuti cu distribuirea catre celelalte mamici, mi-e teama ca eu sa nu ma misc prea greu (in zilele cu treaba la birou nu prea mai pot face nimic pe langa). Ne mai auzim pana atunci