Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... tineam sa va povestesc o chestiuta... Ela vine de la scoala ieri cu o idee geniala vorba ei, sa se angajeze pe vara undeva... in grecia la bunica-sa... la distribuit pliante (cu care nu sunt de acord, nu e o activitate care sa o ajute in vreun fel)... cursuri de croitorie... si alte trasnai (dar salutara intentia, dar refuza jobul de babysitera pt frate-su)... pana la urma a angajat-o sotul sa faca micul dejun in fiecare zi timp de o luna (un ceai, un ou fiert, un crenvurst, o omleta, un mizilic pe paine, o pita in ou)... cu plata in data de 17 februarie (de ce in 17? atunci ea mama indemnizatia, simplu, nu?)... au batut palma, au incheiat acord, cu tot cu conditii contractuale... pentru 200 lei... pareri, opinii? ar trebui s-o faca gratis, nu insa zilnic... ii vom recompensa perseverenta si responsabilitatea... va fi prima care se va scula diminetile...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Sa stii ca si pe mine m-a apucat dorul de munca de la vreo 14-15 ani. Si am muncit la propriu la matusa mea, la mama la servici (chiar ma gandeam zilele trecute la perioada cand munceam cu alti copii zilieri la ferma si intindeam samanta cu picioarele goale). Sa-mi imaginez cum ar fi fost sa-mi zica mama sa presetez acasa?!! Neap! No funny. Oricum faceam destule si gratis.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetele eu m-am dilit de tot eu sunt in 14 azi da?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

M-ai dilit si pe mine. Am citit de 3 ori postarea si nu mai inteegeam nimic.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Metoda de adormit copii... valabila pt cei care au suzete:

Se pune copilu' in patut...se mufeaza o suzeta in gura (copilului bineanteles )si o alta suzeta i se da copilului in mana. Adultul iese din camera si lasa copilu' singur acolo. Copilu'...... gusta din fiecare suzeta pana cand adoarme.
La noi tine de vreo saptamana. Sunt curioasa pana cand.....

Woowww..

Cat de tare...felicitari!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

EMA sa fi sanatoasa frumoasa si la fel de fericita ca si pana acum alaturi de minunata ta familie
Andrei sa fi sanatos si fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

... tineam sa va povestesc o chestiuta... Ela vine de la scoala ieri cu o idee geniala vorba ei, sa se angajeze pe vara undeva... in grecia la bunica-sa... la distribuit pliante (cu care nu sunt de acord, nu e o activitate care sa o ajute in vreun fel)... cursuri de croitorie... si alte trasnai (dar salutara intentia, dar refuza jobul de babysitera pt frate-su)... pana la urma a angajat-o sotul sa faca micul dejun in fiecare zi timp de o luna (un ceai, un ou fiert, un crenvurst, o omleta, un mizilic pe paine, o pita in ou)... cu plata in data de 17 februarie (de ce in 17? atunci ea mama indemnizatia, simplu, nu?)... au batut palma, au incheiat acord, cu tot cu conditii contractuale... pentru 200 lei... pareri, opinii? ar trebui s-o faca gratis, nu insa zilnic... ii vom recompensa perseverenta si responsabilitatea... va fi prima care se va scula diminetile...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mie mi se pare super ok. Pana la urma face un efort sa castige banii respectivi. Daca ea este de acord...de ce nu?...BRAVO EI

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Sa stii ca si pe mine m-a apucat dorul de munca de la vreo 14-15 ani. Si am muncit la propriu la matusa mea, la mama la servici (chiar ma gandeam zilele trecute la perioada cand munceam cu alti copii zilieri la ferma si intindeam samanta cu picioarele goale). Sa-mi imaginez cum ar fi fost sa-mi zica mama sa presetez acasa?!! Neap! No funny. Oricum faceam destule si gratis.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Vreau sa completez ca mi se pare f buna munca platita pentru copii. La orice varsta. Mi se pare educativa. Chiar si acasa. Nu conteaza. Dar asa se poate invata valoarea banului. Se obtine facand ceva si nu vine din cer.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

LA MULTI ANI EMA...sa o faci fericita pe mami in casa noua si in oricare alta de acum incolo, sa cresti mare si sanatoasa si sa ai noroc in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Tomaca felicitari pt mama mea
Nyny ms de info pt adprmit o sa o incerc si eu pe d-soara mea poate reusesc sa o pun la loc in patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Tomaca felicitari pt mama mea
Nyny ms de info pt adprmit o sa o incerc si eu pe d-soara mea poate reusesc sa o pun la loc in patut

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

succes

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

sunt datoare cu un raspuns de mult timp: ioana, nu, nu i-am luat lui stefan periuta. poate acu de ziua lui

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput