Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eveline, multa sanatate pentru Bia, sa se faca repede, repede bine . Ai domnisoara mare daca ai si inscris-o la scoala, felicitari.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Oramona, foarte simpatic filmuletul!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Cum ca spuneam ieri, am fost la terapeut si ne-a zis ca Maiu este dezvoltat cat un copil de 6-7 luni! e totul bine (nici nu ne faceam probleme). ce ne sfatuit pe noi si va spun si voua: ecografia de sold se face pana la 5 luni!
aaa, nu ai pot sta! scuze, dar revin cu info daca sunt necesare!

p.s. inteleg ca ne mutam pe FB?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, si noi am facut ecografia de sold acum vreo luna aproape. I-a mai facut la cap si la burtica. Totul e bine si a zis dr ca bebelina mea are mintea creata si o sa aiba multe idei.
Zicea dr ca multe mame nu stiu de eco de sold si multi copii au probleme

Cami, de complimente. Multumim la fel. Azi am admirat si eu bebeii din album. Atat de frumosi sunt toti ca iti vine sa ii papi

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

ce e aia moasha? cine e asta, ca noi nu avem asa ceva
e obligatoriu sa aleg una pt botez sau cum se face?

asa, ca vroiam sa-i raspund si eu Fulgutei cu inca o parere pozitiva despre galactogil. functioneaza si inca destul de repede. defectul lui ar fi pretul piperat. de baut eu il maninc asa cum e

de fapt, mai beau si galafor, plus 1,5l ceai chimen+anason pe zi.

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

si nu iti curg sanii de la atatea stimulente pt lactatie? eu mai beau din cand in cand ceai de anason,chimin,fenicul...bla bla...de la fares si 2 zile am la laaaapteeee!!!cred ca daca as mai lua si galafor as face baie in lapte

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
POZE BEBE DARIUS

uneori mai curg, cind ma tin si fac "tratamentul" complet, ca de cele mai multe ori iau doar dimineata si seara, sau chiar numai dimineata.
legat de asta, eram zilele trecute la masa de calcat si turnam apa in fier, cind am simtit ca-mi picura pe picior. ma uit la fier, il sucesc sa vad pe unde si de ce piciura apa din el. nu vad nimic, continui sa torn apa si iar... pic pic pe piciorul meu. iar ma uit sa vad daca s-a stricat fierul de calcat, iar nu vad pe unde curge. evident! pt ca picura lapte dintr-un sin. am lasat calcatul si am trecut la Tudor

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Ionela, unde ati facut eco?noua ne-a recomadat medlife sau sanador!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Apropos de Galactogil: se uita cine la Fear Factor?stiti cand mananca acei concurenti tot felul de amestecuri ciudate????cam asa e pentru mine Galactogilul: un "delicios" cocktail pe care cand il bei trebuie sa te tii de nas, sa inchizi ochii si sa stai bine cu stomacul Dar are efect asa ca ... .

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna fetelor,
Am lipsit de la cafeaua de dimineata, asa ca o beau acum.
Mari Mariuk ti-am admirat iepurasul in poze.
Tanamera imi pare rau ca nu functioneaza programul la voi. Bine ca adoarme, ce mai conteaza metoda. Am vazut ca esti din tg mures. Ador orasul tau; am lucrat juma' de an acolo si m-am indragostit de oras si de oamenii de acolo.
Referitor la botez, si noi ne-am imbracat de acasa cu hainutele de la nasa (un costumas cu camasa si papion foarte cool)...asta pt ca nu a trebuit sa dezbracam copilul la biserica.
Noi am fost la pediatru azi. La 3 luni fara o zi raportam : 64 cm, 40cm perimetrul cranian, 7.7 kg. D-na doctor a zis ca aratam ca un copil de 5-6 luni dar atat timp cat e doar pe LM sa nu imi fac griji. Ne-a trimis sa facem eco de sold...cred ca sapt viitoare mergem. In rest totul bine si frumos, crestem ca Fat Frumos.
Gata ca de cand scriu mi s-a racit cafeaua
Era sa uit... pt toti sarbatoritii!!!!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara fetelor.
Noi am dormit putin dupa amiaza si acum suntem fresh, avem chef de joaca...
OFFICE, nu parasesc forumul!!! promit! Plimbarea si pe fb nu strica, e un fel de ,,diversificare'', baza tot aici e

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Fistiq tare faza cu fierul de calcat

ORAMONA-TAREEEE DE TOT

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput