Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

MARI-si eu ti-am dat add pe facebook CAMY CATINEAN sunt eu

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

a bebecris mersi de raspuns

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Fete dragi, multumesc pt raspunsuri. Nu cred sa fie rosu in gat pt ca nu are febra. in plus a ras 2 ore ca au venit bunicii sa-l vada si s-au maimutarit in fel si chip. la supt tot nu se inghesuie... ori asa o fi normal, eu eram obisnuita sa tzocaie non-stop. m-am mai gandit si e posibil sa fi provocat voma ca e mereu cu mana in gura...
FISTICUT, bun tort! sa creasca mare iepurasul! pupici! A, mai voiam sa-ti spun ca e posibil sa fie nevoie de moasa la biserica, la noi a fost si moasa implicata in unele parti ale slujbei (bine ca numisem o moasa...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

La multi ani fericiti si sanatosi sarbatoritilor zilei!
Va servim cu o felie de tort ca desert si ceva mancare chinezeasca, dupa gust: mai dulce, piperat, acru, fiecare cum doreste.
Piticul meu a dormit azi pana la 10 dimineatza si apoi de la 12 pana acum, asa ca am avut timp sa fac ordine pentru musafirii de diseara(bunicii).
Va uram sa aveti o zi frumoasa, noi ne pregatim sa iesim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Revin cu o adaugire, eu luam si 3 linguri de galactogil pt a avea mai mare efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

DONNA - laptele in jet e voma la bebei. Poate are rosu-n gat. Indigestie la varsta asta putin probabil.
Sfatul meu ar fi sa vezi daca nu are si febra si fuguta la doctor.

Oficial si eu sunt zombi. Vesti bune: Darian a trecut de 6 kg la cantarul de aseara si a dormit toata noaptea in patul lui. Vestea rea e ca a dormit acolo pentru ca in pat cu mine a dormit Bia care toata noaptea a avut in jur de 40 de grade. Incontinuu am pus comprese cu apa rece, nurofenul n-a avut niciun efect (prima data cand patesc asa ceva) si ea era prea adormita ca sa vrea sa ia pastila de algocalmin. Supozitor n-am putut sa-i dau ca n-a vrut si a inceput sa se zbata...horror noapte. Noroc de Darian ca a dormit neintors pana pe la 5 dimineata cand a mancat si apoi iar pana la 8.30. Cred ca are domnisoara rosu-n gat: de la asta a fost episodul de voma de ieri si febra asta mare de azi noapte. Oricum, nu am putere sa o las sa lupte asa vreo trei zile, cum e indicat...pur si simplu nu am resurse fizice...asa ca am trecut-o pe antibiotic si o tin acasa.

CAMY - Ceaiul de menta e ceaiul meu preferat si am citit si eu ca scade lactatia. Chiar e indicat cand vrei sa ablactezi. Cu toate astea, din cand in cand mai scap si eu cate o cana.
Si mie sanii mi se par goi insa cred ca numai mi se par...ca Darian suge cu pofta si chiar ii curge laptic pe langa gurita.

Nici nu stiu ce mai vroiam sa zic...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

speram sa se faca Bia bine cat de repede...pana atunci multa putere sa treci peste zilele astea!!!

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Am calcat cred ca vreo 3 ore hainele piticii. Nu mai pot de spate. Si tot mai am cateva. Noroc ca ea pana pe la 4 tot are prog de somn, cu 2-3 pauze de masa.

Obiceiuri la botez? Si la noi a dus-o moasa, am imbracat-o eu si cu nasii ne-am intalnit la biserica. Acolo a urmat slujba, a imbracat-o nanuta cu niste haine(supararea mea e ca nu a fost rochita ) si am mers acasa unde mi-au dat-o peste prag. Am servit noi ceva si gata. A doua zi a venit toate lumea invitata, moasa si cu nanuta au facut baita in care am pus de toate, apoi a imbracat-o nanuta, au inchinat-o la icoana si mi-au dat-o mie. De la botez si pana la baita a stat imbracata cu hainele de la botez, un rand mai subtirel si invelita sau pe crasma. Apoi masa cu neamurile si gata

Ia sa incerc si eu Galactogilul asta sa vad daca are efect. Ca de 3 seri , mandra mea nu mai papa bibe cu PL. Aseara i-am dat cam 10 ml cu lingurita , dar ii scuipa si nu am mai insistat.

Si eu ma trezesc dimineata sa preg pitica de gradi, dar eu tot nu pot sa dorm mai mult. Si pisicul meu nu se trezeste noaptea pt papa ci dimineata la 8-9

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

wow...dar ce mult doarme bebik ta...si noaptea si ziua...esti o norocoasa

POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

ce e aia moasha? cine e asta, ca noi nu avem asa ceva
e obligatoriu sa aleg una pt botez sau cum se face?

asa, ca vroiam sa-i raspund si eu Fulgutei cu inca o parere pozitiva despre galactogil. functioneaza si inca destul de repede. defectul lui ar fi pretul piperat. de baut eu il maninc asa cum e

de fapt, mai beau si galafor, plus 1,5l ceai chimen+anason pe zi.

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

si nu iti curg sanii de la atatea stimulente pt lactatie? eu mai beau din cand in cand ceai de anason,chimin,fenicul...bla bla...de la fares si 2 zile am la laaaapteeee!!!cred ca daca as mai lua si galafor as face baie in lapte

POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Da, bebita mea doarme mult tare. Bine , seara de pe la 7 pana la 11 nu mai inchide ochii. Acum s-a mai bagat la un somnic, dar astea de dupa masa sunt scurte juma de ora, o ora si apoi va mai urma unul pe la 7 , dar daca plec de langa ea atunci, se si trezeste. Ea in prima luna se trezea pe la 6 si pana la 13 nu mai dormea, asa ca stiu cum e.

Ca vorbeati de diversificare : http://www.220.ro/familie/Prima-Intalnire-Cu-Sucul-De-Grapefruit/OazAYr3cZw/

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

foooarte amuzanta fetita cu grapefruitu!!!

POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput