Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelka77 Mari - Mariuk m-am amuzat teribil cu filmuletele de pe FB. Vlad e tare dulce!!! Mihaela si PETRA (01.09.2010) |
Promit ca voi mai pune filmulete! Sa ma laud astfel cu ceea ce face fi-miu, nu ca nu ar face toti copiii asa, dar cum fiecare cioara isi lauda puiul....
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
nicopic spune:
Salutam fetele!
Din pacate noi am racit,avem nasul infundat, tusim, stranutam..Dna dr ne-a dat o gramada de medicamente, printre care si un antibiotic ospexin.L-ati folosit? mi-e teama de reactii adverse..
Vreau sa iau si un aparat pt aerosoli. Ce-mi recomandati?
Multumim
Nico, mami Larisa 15/09/10
b_irina_c spune:
citat din mesajul lui nicopic Salutam fetele! Din pacate noi am racit,avem nasul infundat, tusim, stranutam..Dna dr ne-a dat o gramada de medicamente, printre care si un antibiotic ospexin.L-ati folosit? mi-e teama de reactii adverse.. Vreau sa iau si un aparat pt aerosoli. Ce-mi recomandati? Multumim Nico, mami Larisa 15/09/10 |
Sanatate multa Larisei !
Categoric aparatul de aerosoli.
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)
nicopic spune:
si peste toate astea a luat in greutate doar 300g in ultima luna cu LM
sa trec la diversificare?
Nico, mami Larisa 15/09/10
giorgia23 spune:
Buna fetelor...imi cer scuze ca dau buzna asa la voi dar am o rugaminte...daca puteti si aveti placerea sa imi votati si mie printesa http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4 .....e poza gio.jpg
Inca o data imi cer scuze ca am dat buzna
crina-s spune:
Buna dragelor
Scuze de intarziere.
Multumim mult pentru urari. Sunteti foarte dragute si ma bucur ca n u ne-ati uitat.
Pupam si noi pe Maria si pe cei doi Tudori care se sarbatoresc astazi.
Va servim cu prajiturele, fructe si suculet, caci tort vad ca ai mancat azi de la ceilalti sarbatoriti.
Sa aveti o seara frumoasa!
tanamera spune:
Idalis eu stau de vreo 7 ani in Tg Mures,insa nu imi place,sufletul meu a ramas la Cluj(mama ce poeta sunt).De exemplu cand ma intreaba cineva de vreo strada prima data o identific pe unde ar fi Cluj,apoi in Mures.
Fistiq da ce productiva esti.
Nicopic multa sanatate.
idalis spune:
citat din mesajul lui nicopic Salutam fetele! Din pacate noi am racit,avem nasul infundat, tusim, stranutam..Dna dr ne-a dat o gramada de medicamente, printre care si un antibiotic ospexin.L-ati folosit? mi-e teama de reactii adverse.. Vreau sa iau si un aparat pt aerosoli. Ce-mi recomandati? Multumim Nico, mami Larisa 15/09/10 |
Si Tavis a luat ospexin 5 zile, de 3 ori/zi cate 2.5ml. Si eu am fost sceptica dar m-am riscat si i l-am dat. L-a tolerat foarte bine si i-a si trecut raceala dupa cateva zile. Tu faci cum vrei, mai bine mai intreaba un al doilea medic. Sanatate multa.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis