LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

mami Ven si clopotel Serban! Va doresc cu drag sa aveti numai bucurii!

ozi s-a calificat la municipiu la plus minus poezie...LalaD Bogdan a mers pana la urma?

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur
bravo, ii tinem pumnii si ii uram succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Multumim pentru laude si aprecieri!

Andrei a decis ca daca a trecut ziua lui se poate imbolnavi. Eh...ieri a inceput cu muci transparenti si azi noaapte n-am inchis ochii nici eu nici el nici sotul. Toata noaptea a plans de durere de gat, nas infundat, a vomitat muci ...asta e distractia zilele astea.
Am plecat chiauna cu Marc la gradi si apoi la birou, iar sotul a ramas cu Andrei si au reusit sa doarma pana la 11 cand a venit mama.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Elle, la multi ani cu intraziere pentru Evita, e superba domnisorica, si o adevrata vedeta, se vede...

Ven, tot cu intarziere La multi ani...sa fi sanatoasa si iubita, sa ne mai pui poze, pliiiizz

Roli..hmmm..ce tortuletz...foarte frmu pozicile...La julti ani..tot cu intarziere...imi e si rusine sa mai scriu asta...

Laura, uneori e nevoie sa ni se mai arate ca suntem norocosi...eu am avut u n amic, fost coileg de liceu, pe care nu prea il sufeream, un geniu ca sa zic asa, dar care era cam sceptic de felul lui si avea o vorba"suma e constanta"...si de cnd mi-a spus el asta..mi se adevereste in fiecare zi...sa ne ajute Dumnezeu sa le ducem pe toate..

In alta ordine de ide, si noi ne pregatim de party, tot la Mac, sper sa fie bine caci la capitolul rasfat o ducem bine..si sper sa nu ne mai creasca inca un corn in frunte in ziua aia...
I-ma facut o mare bucurie lui fyfy si am lasat-o sa ia un catel mic mic, care tot afara doarme, dar e catelul ei...si acum mai am o pacoste, ca trebuie deparazitat si vaccinat...dar sfety e maxim incntata, poate resusec sa va pun niste poze...nu stiu ce sa ii cumpar de ziua ei, cci ma gandisem initial la niste testoase reale, dar acu daca are catelul mic, nu prea mai vreau sa fac menajerie...asa ca probabil tot o papusica sau ceva ramane...
vom vedea.

Elle, cate torturi au fost nevoie la voii, ca eu am cmandat 2 dar cred ca nu ajung, tot vreo 13 copii astept si eu, cu parintii de rigoare, nu stiu cat de mari sunt torturile la mac...

Pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Multumim pentru laude si aprecieri!

Andrei a decis ca daca a trecut ziua lui se poate imbolnavi. Eh...ieri a inceput cu muci transparenti si azi noaapte n-am inchis ochii nici eu nici el nici sotul. Toata noaptea a plans de durere de gat, nas infundat, a vomitat muci ...asta e distractia zilele astea.
Am plecat chiauna cu Marc la gradi si apoi la birou, iar sotul a ramas cu Andrei si au reusit sa doarma pana la 11 cand a venit mama.

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

eu am o reala afin itate c albastru de metil...si am probat la fyfy si a mers, avea amigdale cu puroi si i-am dat cu albastru si gata, fara atb, fara nimic..i-am dat cu un betisor de urechi, dar un truc pe care il voi folosi data viitoare e sa pun albastru diluat intr-un recipient din ala cu pufaitor, si sa ii pulverizez mai bine...
nu stiu daca functioneaza la toata lume,a dar la mine personel si la stefy merge..., bineiteles ca faci o diulute mare, adik pui putin albastru, dar chiar dac inghite nu e nimic
sanatate multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Antonie cel Mare! Cat si clopoteilor: Ana Antonia de alina023, Anthony Gabriel de an_k, Antonia Izabela de cristacoma si Bianca Antonia de ella10!

LA MULTI ANI, Darene si mire79! Sa fiti sanatoase si fericite!

LA MULTI ANI, clopotelului Iannis Cristian, care azi implineste 3 ani!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Alina, mersi de pont. De fapt mi-am adus aminte ca asa ma trata mama in copilarie, dar era oribillll!!!
O sa trec la farmacie sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

roli imi pare rau! Sper sa-i treaca. Sanatate!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

roli, da, senzatia e naspa, dar daca pulverizezi cred c nu mai e la fel de iaurea, cred ca ideea de dat cu degetul si stimularea vomei, aia e nasol...
si stefy a cam plans, adik nu i-a placut deloc, dar a stat saracuta sa ii dau de 3 ori
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Andrei, Conrad, Matei si Iannis!

Elle si Roli sunteti doua mamici superbe!De odrasle nu mai vb si baietii Andrei cu Marc si fetele Anita cu Eva sunt superbi/superbe!Se vede ca v-ati distrat de minune!

Grati felicitari Ozanei!

LalaD sigur va excela in alte domenii Bogdan!Stii multe chestii care le spui mi-au ramas adanc intiparite in minte si le aplic sau le voi aplica copilului meu!

LauriciD din pacate spitalul de copii din Ploiesti este PRAF, medici sunt de pe alta planeta, bine ca au insistat parintii sa-i faca ecografie si culmea ca a fost facuta bine,eu nu am incredere in medicii din acest oras,noroc cu clinicile particulare unde vin medici buni din Buc si noroc cu pediatra copilului care face o mare exceptie ea lucrand si ani buni la budimex!Cat despre ce ai povestit de ce ai vazut in spitalul Budimex m-a luat cu fiori, intodeauna spun Doamne orice s-ar intampla numai copilul sa-mi fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Superbi clopoteii la aniversari, atat Andrei cat si Eva ! 2 frumosi, sa creasca mari si sanatosi

Roli i eu ca si Alina folosesc albastru de metil.
Eu nu m-am gandit la pulverizator ( merci de pont ! ) insa pun o picatura intr-o seringa goala de la Nurofen si o torn cat mai in spate pe gat/amigdale ( acea picatura).
E suficient o data si se retrage inflamatia, cel putin ai mei asa au reactionat.

Madalina ma bucur enorm daca te-am ajutat cu ceva. Eu invat din mers de la Gratiela desi ea nu recunoaste asta , exemplul Ozanei este superb.
Sunt convinsa ca Bogdan va excela ( nu are incotro ca nu scapa asa usor de gura mea ), e un copil de 10 pe linie la scoala deci nu ma pot supara pe el daca rateaza un concurs extra scolar. Asta nu ma impiedica sa il "cicalesc" un pic insa
Eu, recunosc, am pretentii de la el, mai mari decat poate alti parinti deoarece stiu materialul clientului si cat poate duce in realitate. Ma feresc sa cad in extreme insa deoarece scopul principal ramane sa ii placa scoala si sa nu devina o corvoada.

Mergi la inceput