LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mai fetelor, eu citesc si ma pregatesc sufleteste pt scoala care nu e departe. La anu' Marc pune ghiozdanu'n spate. Dar mie mi-e teama sa nu fac ca maica-mea...pai la mine era problema mare daca nu luam 10...ca de ce cutarica a putut si eu nu, ca de ce, ca am toate conditiile ...daca nu luam 10, sau hai 9, nu exagerez dar imi doream sa am unde ma duce sa nu ma duc acasa (evident, nu aveam unde sa ma duc) si mergeam amarata si cu ghem in stomac spre casa, fara chef de viata si imi asteptam perdaful cu capul plecat.
Nu stiu cum sa fac si sa dreg, da nu vreau sa fac ca mama.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli, nici eu nu vreau...dar nu ma pot stapani...la treapta intai am avut 9,79...10 la mate si 9.58 la romana...a doua in liceu si a doua pe judet...mama mi-a zis sec: daca nu greseai la gramatica intrai prima...pentru ea nu exista decat prima pozitie...si o inteleg...a avut o copilarie grea, plina de neajunsuri si ca sa razbeasca din cartierul acela sarman a trebuit sa fie prima in clasa, prima la sport...asa au bagat-o in seama, a luat bursa si a reusit sa termine scoala... Tata era mai temperat...imi cerea sa invat de 20 si sa stiu de 10...daca luam 8 ma intreba: puteai mai mult? daca da, vezi ce mai este de facut...daca nu, zi-mi unde ai nevoie de ajutor. Nu pot sa spun ca am fost traumatizata, dar am devenit exagerata in relatia cu Ozi... Mult prea! Am incercat sa schimb, sa iau lectii de la LalaD, sa ascult de Miriku...am citit o groaza de carti care sa ma ajute sa ma indrept... nu pot...uneori am senzatia ca incerc sa repar lucrurile gresite in copilaria si adolescenta mea prin Ozi...

gata cu ora de psiho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Grati puteam sa jur ca ai avut o astfel de relatie cu un parinte . Recunosc ca iti banuiam tatal insa .
Eu iti pot spune in fiecare zi daca doresti ca ai o fata exceptionala si nu, nu e cazul sa o certi daca nu e prima la x, y concurs.
Momentan la noi nu mai conteaza daca esti sau nu primul ci sa fi acolo unde e bine, unde ti se deschid usi pentru viitor.

Ori eu sunt convinsa ca Ozana va intra usor la orice liceu isi doreste si de acolo va pleca la universitate in afara tarii.

Anul acesta am facut cu nepotica mea aplicatii pentru Ivy League si m-am convins, din nou, ca un copil bun intr-un liceu ce ii acorda suport are toate usile deschise daca parintii il sustin si evident da suplimentar toate testele de limba SAT, ACT necesare.
Si nepoata mea nu e prima din liceu dar este in top 5-10 si va pleca cu bursa avand scoruri mari la testele date ( nu maxime :)) dar f mari ).
Eu spre asta tind cu pustiul meu, sa faca acelasi liceu, sa dea toate testele si apoi sa obtina bursa. Asta e planul pe termen foarte lung

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

va multumim de laude, sunteti tare tare dragute!

laurici i-am facut la unirii pana la urma. am vb cu prietenele mele si-mi ziceau ca e cel mai ok, ca are cea mai mare sala de jocuri. eu am slabit vreo 7-8 kg, insa, mai am multt de dat jos. cat despre sotz .. ai tinut bine minte, la mana s-a taiat inainte de craciun, e ok acum, iar cu spatele sufera cam tot de atunci .. are hernie de disc. e pe tratament acum si urmeaza o noua vizita la dr ..

roli sanatate multe juniorului tau!

alinat doua torturi am avut, unul cu capsuni ptr copii si unul cu cioco ptr adulti. sunt cam micute, au maxim 1 kg, ii poti ruga sa-ti mai faca unul cu capsune sa fii sigura ca-ti ajunge ..

mada pup!

grati, lala va admir ptr ceea ce faceti ptr copilasii vostri si pentru cat de isteti sunt! avem multe de invatat de la voi.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani Ven!

La multi ani Andrei!

La multi ani si celorlalti sarbatoriti de zilele acestea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Am vazut poze cu sarbatoritii Eva si Andrei, fratiorii si prietenii lor, dulci toti!

Elle e tare frumusica Eva, serios!

Dragelor cu copii mai mari, si mie imi place sa va citesc si admir implicarea voastra! La mine nu a fost stres mare, din contra, am cam fost lasata in banii mei, singura am avut ambitia sa fac o facultate, dupa ce m-am angajat si am putut sa imi platesc studiile. Si sper ca alor mei le va placea la scoala, ma sper si ca o sa am si rabdare cu ei ca la cate meditatii am facut cu copilasi in timpul liceului si dupa, mi s-au cam tocit, hihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Multumim pentru laude si aprecieri!

Andrei a decis ca daca a trecut ziua lui se poate imbolnavi. Eh...ieri a inceput cu muci transparenti si azi noaapte n-am inchis ochii nici eu nici el nici sotul. Toata noaptea a plans de durere de gat, nas infundat, a vomitat muci ...asta e distractia zilele astea.
Am plecat chiauna cu Marc la gradi si apoi la birou, iar sotul a ramas cu Andrei si au reusit sa doarma pana la 11 cand a venit mama.

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

eu am o reala afin itate c albastru de metil...si am probat la fyfy si a mers, avea amigdale cu puroi si i-am dat cu albastru si gata, fara atb, fara nimic..i-am dat cu un betisor de urechi, dar un truc pe care il voi folosi data viitoare e sa pun albastru diluat intr-un recipient din ala cu pufaitor, si sa ii pulverizez mai bine...
nu stiu daca functioneaza la toata lume,a dar la mine personel si la stefy merge..., bineiteles ca faci o diulute mare, adik pui putin albastru, dar chiar dac inghite nu e nimic
sanatate multa...

Alina si Stefania

Exact asa il tratez si eu pe Razvi.Prima data am incercat pe mine, ma durea gatul ingrozitor, m-am dat de vreo 3 ori cu albarstru tot asa cu betisor de ureche si mi-a trecut.E un bun dezinfectant, mi-e mi=l recomadata tot timpul doct.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Andrei asa cum s-a imbolnavit, asa s-a facut bine. Aseara la culcare si azi a primit 1/cescuta de miere, lamaie si propolis si cateva pic de ser fiz. in nas. Dimineata a dormit pana la 11 si inca o repriza de la 16 la 18 si cand am venit de la birou era fresh,fara muci, fara durere de gat si cu pofta de mancare.
Astea-s racelile lui Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Bun seara!
Am intrat rapid sa vad pozele sarbatoritilor.
Elle, Eva a fost superba de ziua ei. Ce a mai dansat si ce bine s-a simtit. Ma bucur ca s-a distrat si voi v-ati mai limpesit mintile zilele astea.La cat mai multe iesiri de genu asta.

Roli ti-am admirat si flacaii tai amandoi numai un zambet.Mi se pare din poze ca si la voi au dansat picii si s-au distrat.La multi ani lui Andrei si sa aiba o viata plina de bucurii! (scuze de intarziere)

trebuie sa zic La multi ani si clopoteolor Conrad, Carla, Serban!Sa cresteti mari si sa aveti multe bucurii in viata!

La multi ani si pt Darene!

Grati, felicitari inca o data pt Ozi!E o fata foarte desteapta si ambitioasa!

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

roli, distractie mare si la voi...sa-ti traiasca baietii...ai de ce sa fii mandra!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput