LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
TUDOR
ERIC
La multi ani!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
madalina28 spune:
La multi ani Tudor si Eric!
Grati eu am pus exigenta ta si pe faptul ca esti cadru didactic, mi se pare normal sa fi muuuult mai exigenta cu propiul copil!
Lala asta vreau sa fac si eu pt Sofi scoala sa nu fie o corvoada sa se duca la scoala de placere, eu am fost crescuta de bunica mea care a lucrat in invatamantul comunist zeci de ani,a fost destul de critica cu mine, nu permitea greseli, asta pana am ajuns la fac,culmea doar cu mine cu fratii mei a fost mult mai permisiva, cateodata imi mai scapa si mie ochiul ala critic si nu ma pot abtine dar asta in 2-3%din cazuri, in rest autocontrol cat cuprinde!
Ioanact spune:
Buna!
LA MULTI ANI, Tudor Mihai si Eric Adrian!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta au sosit .. calde-caldute .. party eva pupp Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Superba petrecerea Evei,ai 2 fetite minunate iar mami arata grozav.

aurel_cris spune:
Roli tare dragalasi sunt flacai tai mami,iar tu arati minunat.
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 POZE Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
aurel_cris spune:
Vreau sa urez si eu La multi ani!,clopoteilor sarbatoriti ieri,astazi.
Carla
Andrei
Conrad
Matei
Iannis
Tudor
Eric
Ileana
Stefania
Grati felicitari Ozanei.
alina023 spune:
La multi ani pe 2011, dragele mele!
La multi ani clopotei sarbatoriti, sa cresteti mari si sa aveti vieti frumoase!
Raportam...nimic nou! Suntem in asteptare cu plecarea, nazdravanul merge la scoala, buburuza la gradi iar eu si sotul ... pe plantatie, sclavi. In rest, slava Domnului, sanatate!
Imi cer scuze in primul rand in fata mamicilor dragi si apoi a clopoteilor scumpi pentru lipsa de urari de "la multi ani" fiecaruia in parte si in ziua in care trebuia! Dar cu drag ma gandesc la voi mereu! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Shose spune:
Mai primiti urari si cu intarziere? Va rugam, caci sunt din suflet.
La multi ani Andrei! Sa cresti mare, sanatos, cuminte si inteligent.
Roli, v-am vazut pozele si a iesit u party pe cinste. S-a facut u frumos si un finut fratiorul cel mic.
La multi ani Domnului Inginer! Doc, mai baga capul pe aici uneori, mi-e tare dor de tine
La multi ani Conrad, cu bucurii, si o viata lunga si frumoasa. Mishuuu?
Am vazut pozici de la ziua Evitei, printesica draga. Ma bucur sa aud ca s-a distrat, petru ei facem partyurile astea, ca daca ar fi dupa mine, pe 12 feb as tine-o strans la piept si nu i-as mai da drumul. la cat s-a lasat de asteptata si la cate ganduri mi-am mai facut in zilele alea.
Pe bune fetelor, pe voi nu va ravasesc amintirile de ziua copiilor? Cum se apropie ziua Iulia cum imi vin in cap numai mometele de tensiune si emotie din ziua aceea... Cum am fost de speriata cand mi-a zis ca ma opereaza, cum am crezut ca gata, pana aici mi-a fost, mor sigur. Uf, ce prostutza! Cum am vazut-o io in primele clipe si am zis, pot sa mor linistita ca e frumoasa si am apucat sa o pup. Cum mi-au adus-o a doua zi si am tinut-o numai cu mine in pat...
Uf, e asa o descarcare mare de as vrea de ziua ei sa fim numai amandoua si numai imbratisate.
dDar nu se poate, ca trebuie sa petreaca si ea
.
Ce idee de cadou imi dati pt Iulka? Ii plac geul de jucarii cu multe accesorii. Casuta piticilor, cu multe patuturi, pitici, scaune, masute. ceva gen Play mobil, dar sa fie mai ieftin. Avem deja casute cu mobilier si papusele mici. Ati vazut si altceva decat casuta in genul asta?
Lala si Grati, aveti iste copii minunati, sper sa fie modele de urmat pt fratiorii mici.
Laura Ioana spune:
Buna, zuzici
In primul rand muuuulte scuze ca nu v-am multumit pentru felicitarile de ziua Theei si de ziua mea
Stiu ca au fost multe, dar cum nu am calculator acasa, nu am putut raspunde. 

La multi ani tuturor clopoteilor si mamicilor care si-au aniversat anul acesta zilele de nastere
Sa aveti in viata numai lumina, sanatate, fericire si prieteni buni!
Ileana
Stefania
Acum sunt la servici si am acces la calculator, uneori![]()
Mi-e tare, tare dor de voi....ma simt ingrata ca nu am mai comunicat cu voi, dar poate voi reusi sa-mi rezolv problema calc (nu vreau sa-l mai repar ca-i vechitura si mergea oricum ca okii mortului
si nu am bani de altul).
Am vazut acum pozele de la petrecerile Evitei si a lui Andrei: minunati copii aveti (sa va traiasca) si voi aratati chiar bine, suple si frumoase!
Io nu mai dau jos kg si nici la sala nu am mai fost din august
(din lene, nu de alta, ca am abonament pt 20 de ore si am fost doar de 2 ori), m-am facut pufosica in partea de sus![]()
Noi suntem bine, Thea creste si vorbeste de ma doare capul, sta lipita de mine de nu mai stiu pe unde sa fug uneori
Acum 2 seri mi-a zis cuvantul care incepe cu 'p' si se termina cu 'ula"
...am crezut ca mor, tocmai o stergeam la fund si ea imi spunea "mami, auzi mami? p...p...p, maami!" cred ca a zis de vreo 10 ori ca io cica nu o bagam in seama...in final i-am spus sa nu o mai aud vorbind asa, dar nu cred ca am gestionat cum trebuie problema: data viitoare o voi intreba unde a auzit cuvantul, ca e un cuvant urat si nu-i frumos sa-l folosim....o fi bine asa?
Va pup tare, tare si va imbratisez strans!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
roli25 spune:
Laura, mie mi-a zis Marc ca a invatat la gradi o litera noua "p...la"". L-am intrebat cine l-a invatat, mi-a zis cutarita. Ei zic...sa-i spui lui cutarita ca habar n-are de nimic, ca litera asta nici nu exista. Apoi am schimbat discutia si totul s-a oprit aici.
Nu i-as fi zis ca e un cuv urat si sa nu-l mai foloseasca, pt ca de obicei fructul oprit e cel dorit.
La noi nu prea merge cu "nu ai voie". Tb sa gasesc explicatii si strategii convingatoare
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)