LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
Buna!
LA MULTI ANI, sarbatoritelor de azi: Ileana Smaranda si Stefania! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati mereu parintii! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
Va multumim pt laude si aprecieri
.
Alina, ce se aude, cand zburati peste ocean?
La multi ani Stefania si Ileana! Sa cresteti mari si sanatoase puiute dragi!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Uf, sunt foarte trista, o prietena de familie a pierdut sarcina de 5 luni...era al doilea copilas. Se pare ca i-a fost fatal efortul cu copilul care are 1,5 ani
. A ajuns la spital pe 2 ianuarie si ieri s-a intamplat nenorocirea.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alina023 spune:
La multi ani Stefi si Ilenuta!!! Sa cresteti mari si sanatoase!
Roli, imi pare tare rau pentru prietena ta! Multa putere sa-i dea Dumnezeu!
Nu se stie inca data la care vom pleca. Din cauza numarului foarte mare de cereri de emigrare termenele s-au prelungit extrem de mult. Se pare ca ambasada Canadei este de-a dreptul depasita de situatie. Noi mai avem de facut analizele medicale si apoi sa primim vizele pe pasapoarte, dar asta se poate intinde pe mai multe luni de acum incolo.
Noi speram sa putem pleca cel tarziu in septembrie, dar exista riscul de a pleca si mai tarziu. ![]()
Esti multumita la noul job?
Laura, ref cuvinte "magice"
eu am adoptat strategia sinceritatii. I-am explicat lui Luca (la Ana inca n-am auzit cuvinte de genul asta) ca denumirea urata a lui putsa
si ca oamenii civilizati nu folosesc termenul asta. I-am spus ca este un fel de injuratura si e urat. La noi a mers.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Ellenuta spune:
STEFI
ILEANA
La multi ani, printese frumoase! Sa fiti sanatoase, norocoase, istete si sa aveti parte numai de fericire si bine in viata!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
alinaatudor spune:

Multumim de urari, vi le intoarcem inzecit.
La multi ani Ilenuta, ce dragut mi-a trimis mamica ta sms ca a nascut caci eram perechea ei la anuntat aici pe net...si cand colo, nu am putut da vestea ca si eu nascusem..funny:)
va pupam pe toate
Alina, succes cu viza...
Ioanact spune:
Buna!
LA MULTI ANI, raluk.m! 
LA MULTI ANI, Alexandru! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
buna fetele
am asa un mood ciudat .. n-am chef de nimic, mi-e somn, mi-e lene .. as zace si m-as uita la filme all day long ..
roli of imi pare tare rau ptr prietena ta .. ce tragedie .. e tare greu sa fii gravi si sa ai si un copilas micut acasa .. sper sa-si revina repede.
alinus
si eu ma gandesc mereu la voi .. la cat mai aveti pana plecati, la ce curaj ati avut .. bravo si va tin pumnii! voi aveti pe cineva acolo care sa va ajute la inceput?
cris multumesc mult.
shose pup eu fata frumoasa!!
laurici te pup, mamis!! si pe istetuca de theuta. vai ce ti-a zis-o ... eu de obicei, cand eva vb asa, ii dau cu ignore .. am vazut ca merge ..
va pupix, gagici
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
shose casuta stropitoare a lui fifi o aveti?? adica www.ookee.ro/papusi/1192-fifi-si-floricelele---casuta-stropitoare-cu-30-accesorii.html" target="_blank">asta
sau barbie casuta cu accesorii? (asta e mai scumpa, in jur de 300 ron)
sau de la ecoifer casuta de vacanta, asta
e super tare de la playmobil cortul circului .... dar e atat de scump ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
grati.ela spune:
Elle Dudu are de la Ecoiffer casuta lui mos craciun...e fan! A luat-o o colega de pe net de la o firma din oradea cu 25ron...cat despre Playmobil, noroc cu Ozi! Avem supercolectie asa ca Dudu nu se plictiseste...are casute de papusi, ferma animalelor, piramidele, adventkalendar vreo 5, motociclete, circul....este in delir...vorbeste cu piesele....
si noi sarbatoritii ultimelor zile: Andrei, Conrad, Matei, Eric,Tudor, Ileana, Steffy, Alexandru! Va dorim cu drag tot binele din lume!