LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*
Raspunsuri - Pagina 8
roli25 spune:
POZE
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta au sosit .. calde-caldute .. party eva pupp Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Am lasat comentarii la poze, insa spun si aici: SUPERBA a fost Eva si superba si rochita!
Si Anna e o scumpa. 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
eladea, alina multumesc mult! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui roli25 POZE Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Nici Andrei nu e m prejos. Frumos a fost si el, cat si fratiorul lui!

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui roli25 POZE Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
super partyul! andreiul e un frumos cu ochii superbi, copilasi frumosi si dulci si o mami care are o silueta de vis ..

Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
La multi ani, Darene!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune!
hai mai intra si spune-ne despre voi .. cum sunteti, cum e micul print, bebelusul? pupici
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Eliza spune:
Laura multa sanatate fetitei verisorului tau. E trist in spitalele de copii oriunde ar fi ele. SI ai dreptate suntem extremi de norocosi ca avem copii sanatosi si uneori trebuie sa ne readuca aminte cineva ca asa e.
Roli Uite-asa arata o mamica fericita si mandra de puiutii ei: http://entertainment.webshots.com/photo/2018552460103911837bNrgjz
Elle ce distractie la voi acolo. Eva chiar a fost centrul atentiei si ii statea foarte bine cu rochita. Ma bucur ca ati reusit sa ajungeti si la munte sa va distrati dupa.
lA MULTI ANI : Carla Alexia, Andrei, Conrad , Matei !
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !!!
pentru toata lumea!
elle, ce distractie ati avut!!! foarte frumoasa locatia!!! la ce Mc ati facut pana la urma? ma bate gandul sa-i fac si eu lui elle acolo...
frumoase foc papuselele tale, iar tu mami arati bestial:
http://picasaweb.google.com/Ellenuta/EVA3ANI#5562891953862731762
mi se pare mie sau ai slabit foarte mult?!
ma bucur ca te-ai simtit asa de bine la munte, ca te-ai relaxat, ti-ai incarcat bateriile!!! Ce mai face sotul cu mana ( parca la mana se lovise
, sau la spate
- offf, ametita si uituca mai sunt!)
roli, wow, distractie mare si la voi!!!
laura sarbatoritul cu cohisorii aceia frumosi ai lui!!!
eliza,
ce mai face papusica? ce perle a mai scos?

DARENE 

roli25 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta au sosit .. calde-caldute .. party eva pupp Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
S-au distrat tare bine si vad ca Eva a fost deosebit de incantata.
fata frumoasa!Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alinaatudor spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urarile calde de ziua mea, si imi cer scuze ca nu am intrat atunc sa va multumesc...am avut un weekend plin cu examene si alte alea,...dar sa stiti c m-am gandit la voi si acum citind cuvintele frumoase m-am emotionat...