LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani, Ven! Sa fii sanatoasa si tare fericita alaturi de baietii tai! Esti o mamica si o femeie minunata si iti doresc sa ai parte numai de zile senine si multe bucurii!!

La multi ani, Serban baiatul poeto-inginer! Multa sanatate si noroc!

La multi ani, Andrei! Sa cresti mare si frumos si sa fii sanatos!

La multi ani, Mateias! Sa-ti dea Dumnezeu numai bine si fericire si multa sanatate!

La multi ani, bebe C! Sa fii mereu vesel si dulce, sa fii sanatos si istet!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

buna fetelor

asa .. am multeeee de povestit. in primul rand, petrecere a fost tare frumoasa, eva s-a simtit minunat, a dansat, a cantat, s-a distrat .. era atat de fericita, nu pot sa va descriu in cuvinte. a durat 1 h jumatate, a fost un balamuc total .. 13 copii, parinti, muzica, dans .. a primit o tona de cadouri, nici nu i le-am dat pe toate .. i le scot rand pe rand ca si asa se plictiseste repede. o sa pun pozici, insa, trebuie sa ma mut la laptopul sotului. dupa party, soacra a plecat cu anna si o prietena de-a mea acasa, eva cu ai mei si noi direct la munte .. am mers pe-o ceata groaznica, insa, am ajuns cu bine la miezul noptii si in toiul petrecerii ... ne-am intors acum vreo doua ore. a fost super minunat, n-am mai tras asa o distractie de buna vreme. ne-am simtit tare bine, cu dans si petrecere pana dimineata, cu glume si tot felul de haiosenii ..

va recomand din tot sufletul cheile gradistei fundata .. este MINUNAT!! zici ca esti in alta tara .. panorama minunata, totul facut cu bun gust, mancare super buna, centru spa de 5 stele .. Doamne cat mi-a placut .. i-am zis sotului ca neaparat sa mergem si noi sa petrecem acolo un weekend in 2 ..

pe dea alta parte, gasca de fete ar vrea sa mearga la sf lui februarie (in contul lui 1 si 8 martie) la un hotel cu centru spa, sa ne rasfatam si sa ne facem un pic de cap .. la fundata e un pic cam departe, insa, meritaaa .. sa vedem cum si daca ma pot organiza sa le insotesc si eu ..

revin ..

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle, ma bucur pentru Eva! Iar tu, mami, esti o curajoasa sa incingi chef de pici acasa... Stiu de Cheile Gradistei....este super bine pt voi ca v-ati desprins de grijile zilnice si v-ati distrat.

Mergi la inceput

laurici off .. am lacrimi in ochi cand citesc ce imi povestesti ... Doamne ajuta ca e bine micuta. nu pot sa cred ce doctori avem .. bine ca au cerut parintii eco si au descoperit problema. multa sanatate si sa plece repede acasa sa scape din cosmarul de spital ... of, stiu ce e prin spitale .. eu am plecat bolnava dupa ce am stat internata cu anna la budimex (dupa operatia de hemangiom) .. cata suferinta si ce de copilasi bolnaviori. am stat in camera cu o fetita care avea un chist pe creier .. o frumusete de papusa .. sa stii ca pozici de la munte ... n-am .. nu am facut .. de la party pun mai incolo.

grati felicitari lui ozi!!

va pup fetelor

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Elle, ma bucur pentru Eva! Iar tu, mami, esti o curajoasa sa incingi chef de pici acasa... Stiu de Cheile Gradistei....este super bine pt voi ca v-ati desprins de grijile zilnice si v-ati distrat.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

acasa .. glumesti .. am facut la mcdonalds .. nu faceam acasa nici picata cu ceara ..

eu stiam cheile gradistei din moeciu, nu si complexul din www.cheilegradistei-fundata.ro/cat_hoteluri_vile_complex_cheilegradistei_fundata.html" target="_blank">fundata (la 5 km mai sus de asta din moeciu) .. eu m-am indragostit de locul ala ..

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Buna seara, sunt mamica unui ghiocel de martie 2009, am intrat cu o mare rugaminte, daca va place de baietelul meu, Razvan, va rog sa-i dati un vot
Link-ul e la semnatura.
Multumesc din suflet si

LA MULTI ANI PENTRU TOTI CLOPOTEII SARBATORITI, SA CREASCA MARI SI SANATOSI!

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Carla, Conrad, Matei! Sa cresteti mari si sanatosi clopotei dragi!

Va multumim pentru urari! Am petrecut foarte frumos. Picii au fost in verva. Au fost 5 din cei 7 care trebuiau sa vina, pt 2 din ei au racit intre timp.
S-au distrat cum au stiut ei mai bine, s-a bagat in birou, unde era muzica, au stins lumina si au dansat ... verisoara lor statea deoparte si cand a intrebat-o sotul de ce nu danseaza, ea zice " eu nu dansez nicioadata pe intuneric"

Azi au venit bunicii si verisorul care are 2 luni.
In fine, am terminat, am curatat casa, am culcat picii si acum respir si incarc poze.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

au sosit .. calde-caldute ..

party eva

pupp

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Ellenuta ma bucur ca a iesit super petrecerea Evei, si ca v-ati distrat si voi la munte.

LA MULTI ANI, clopoteilor sarbatoriti azi: Carla Alexia, Andrei, Emir Conrad si Matei!

roli super ca a iesit totul bine si la voi. Asteptam pozele.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

au sosit .. calde-caldute ..

party eva

pupp

papa bun

ce papusica dulce ai elle...sa-ti traiasca...la fel si voi si dulceata cea mica....

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput