LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Venera sa ai numai bucurii alaturi de cei dragi tie !

La multi ani fericiti domn' inginer Serban!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mami Ven si clopotel Serban! Va doresc cu drag sa aveti numai bucurii!

ozi s-a calificat la municipiu la plus minus poezie...LalaD Bogdan a mers pana la urma?

Mergi la inceput

Hihihi ce telepatie Grati, taman ce iti felicitam fatuca la clasa a cincea :) Felicitari si aici, e super!
Al meu nu a reusit calificarea, doar 82 de puncte, poate anul viitor se va prezenta mai bine.
Sincer, nu i-a placut acest gen de concurs, in opinia lui "asta nu-i matematica, mami !"
Adevarul este ca ei nu au lucrat absolut deloc acest gen de subiecte pana in ziua concursurilor. Asa ca a fost cam nepregatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si in sect 4 au fost punctaje mici..la clasa a sasea s-au calificat mai departe 9 copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara

Urez si eu cu intarziere tuturor clopoteilor, un sincer si calduros LA MULTI ANI!!!
:

Thea Maria
Patricia Alexia
Stefan Cristian
Cristian Bogdan
Robert
Saara Maria
Anthony Gabriel
Sacha Dimitris
Victor Mihai
Edith Elena
Adelina-Mihaela
Stefan Paul
Yasmin-Elena
Daciana Medeea
Eric Alexandru
Razvan
David Alexandru
Maria
Ioana
David
Mihnea
Mara Bianca
Daria Mihaela
Nicole Ariana
Alessia Ioana
Matei Alexandru
Stefan
Matei Patrick
Eva Maria
Ionut
Serban Andrei
sa fiti sanatosi si fericiti toata viata.

La Multi Ani, tuturor zuzicilor care si-au aniversat ziua de nastere:

carmen_e
ceska777
LauraIoana
LalaD
adiagrozav
alinatudor
Ven

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei dragi voua.

danybv

Mamy de
Maria
( 11 Ianuarie 2008 ) si Andrei ( 21 Martie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

pentru ieri caci nu am avut timp sa deschid calculatorul:

VENERA

LA MULTI MULTI ANI SANATOSI, CU BUCURII, CU IMPLINIRII, CU DARURI MINUNATE, CU LINISTE SI ARMONIE !!!!Sunteti o familie minunata pentru ca esti o femeie/ sotie/ mama minunata!!!
Mi-as dori si sa fii mai mult prezent aici, in mijlocul zuzelor caci avem ce invata de la tine, pe mine, ma relaxezi, imi place sa-ti citesc postarile

SERBAN
CARLA
LA MULTI ANI CLOPOTEI SCUMPI!!! SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI SI CUMINTI!!!!

Mergi la inceput

si, de data asta la timp....

ANDREI

CONRAD

MATEI

LA MULTI ANI CLOPOTEI SCUMPI!!!! SANATATE SI UN DRUM IN VIATA LIN SI DREPT !!!!

Roli, cum ati petrecut ieri ? poze, poze!!!

Mituleeeeee, unde-mi umbli fata draga??? ce faci? ce mai face scumpul de conrad?? haide, fa-ti un pic timp si intra pe aici sa mai povestim...

Miha, desi nu ai fost tu prea "activa" in mijlocul zuzelor... mi-ai ramas la inima si povestea voastra m-a impresionat si m-a facut sa te apreciez. imi place sa cunosc, imi place sa stiu ca exista oameni asa buni, atat de plini de iubire, de darurie cum esti tu...
ce mai face tiza mea, Laura? cu un fratior - laura sarbatoritul - si o surioara... cred ca este tare ocupata si te ajuta mult !!! cu drag !!!!

elle, v-ati intors de la munte? cum a fost? vreau poze de la petrecere si de la munte !!!!!

Mergi la inceput

eu am fost necajita zilele astea si un pic speriata...
fetita verisorului meu - 3 anisori face micuta, acum, in februarie - a fost operata de urgenta la budimex.
desi se vaita periodic de dureri de burtica, medicii care au vazut-o in acest timp nu i-au identificat cauza durerii...dupa revelion, fetita s-a ingalbenit toata si acuza dureri mai mari de burtica, facea kk albicios...
la ploiesti au spus ca are hepatita... au internat-o la infectioase si parintii au vrut sa faca si un ecograf. la ecograf i-au spus ca are ceva pe ficat.
si, uite asa... au ajuns la budimex. avea un chist congenital pe canalul coledoc. i l-au scos. si chistul, si fierea... si acum, micuta este de 3 zile la terapie intesiva.
Dumnezeule, fetelor... am fost in vizita si am plecat de acolo bulversata...
nicio problema in lumea asata nu merita sa ne consumam , orice problema de orice natura paleste in fata durerii unui parinte neputincios pentru copilul lui bolnav.... sau Doamne Fereste!!! mai rau...
fetita verisorului meu este bine, operatia i-a reusit ( 6 ore a stat in operatie!) dar m-a impresionta teribil "poivestile" celor de acolo...
era o fetita in coma de 2 luni iar medicii nu-i dadeau nicio sansa de supravietuire. aveam ochii in lacrimi cand o priveam pe mamica ei cu o stergea si cum ii vorbea...
era un baietel de 1 an si jumatate care arata ca un copil de 5 luni... avea ceva la creieras.... mama lui nu mai avea nicio speranta... si altii si altii

iertati-ma... nu am vrut sa va intristez si pe voi! este un mesaj pe care vreau sa-l percepeti cum l-am simtit eu... sa lasam supararile si necazurile marunte deoparte si sa-i multumim Domnului ca avem copii sanatosi!!! Asta-i tot ce este mai important pe lume!!!!
si, cu liniste si dragoste sa-i crestem si sa le fim alaturi !!!!

Mergi la inceput

OZI felicitari!!!!!

lala a castigat el bogdanelul ateta alte concursuri si va mai castiga multe altele!!! eu un baietel stralucit ca si mama lui!!!

lui bogdan nu i-a placut concursul acesta... lui dimitris al meu i-o place vreodata vreun concurs,
ce vorbesc acum de concursuri... i-o place vreodata sa-si faca macar lectiile cu drag si neimpins la spate de la mine ????

Mergi la inceput

La multi ani fericiti si numai bucurii Andrei, Matei si Conrad !

Laura, Dimi este inca micut, clasa I nu e relevanta decat la capitolul acomodare cu responsabilitatile.
Incet, incet vei vedea ca va aparea si dragul de lectii.
Eu am mai spus, ma repet acum : eu nu am suportat ca elev sa imi stea cineva "in carca" la lectii iar ca parinte am trimis copilul singur in camera sa le faca el, fara prezenta cuiva inca din prima zi de scoala.
La inceput le lalaia pana a invatat ca se lalaie pe timpul lui de joaca.
Apoi a intrat intr-o rutina a programului de lectii ce o mentine si in zilele actuale : intai munca, apoi distractia. Le termini mai repede ai mai mult timp, te lalai ....treaba ta. Aici intra si lucratul suplimentar fara de care nu se poate concura la olimpiade/concursuri.
La suplimentar mai caraie si al meu dar nu gaseste intelegere.

Mergi la inceput