Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty
suprapusa peste viroza care a bantuit toata casa, inclusiv pe mine, viroza in care am fost vazuta de 2 medici, gine si cel de fam. m-am gandit ca de fapt eu am adus boala asta in mine, mai ales ca am si lucrat in perioada asta.
pe scurt: ce am avut noi a fost viroza, urata e adevarat, dar viroza, nu bacterie. mi-a explicat doctorita cu care am nascut ca ea crede ca infectia fost vaginala, ca eu nu am manifestat-o de aceea in principiu atat cat de mare a fost coincidenta sa se intample tot atat de mare ar fi fost s-o determine cineva. numa chiar daca as fi facut chiar acum un set de analize (pe care tocmai le facusem de trim III si iesisera bine).
eu n-am facut febra deloc. nici inainte de nastere, nici acum (chiar sunt cu termometrul si acum).

dau send ca poate-mi apare familia si sa apuc sa-l trimit.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Viroze am facut multe gravidutze, de multe ori, asta a fost explicatia???

Naty ????????

Mergi la inceput

lyvy, tocmai ca au scos din calcul ce am avut noi toti in casa si pentru care ma simteam eu vinovata ca n-am tratat... decat asa cu paracetamol si citrice

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Imi pare rau ca n-am putut raspunde la tel, Miha, sunt la izolare de Iulia in dormitor, fff virozata, ma tem ca am chiar gripa si nu vreau sa ma auda sa stie ca sunt acasa; e cu cumnata mea. Deci:
1. Eu am inteles -poate gresit??- ca bataile inimii se oprisera dinaintea nasterii, nu? Daca e asa, pneumonia nu se putea produce decat prin aspirarea lichidului amniotic. Am dat un search scurt despre asta. Nu se stie exact cauza acestor pneumonii pt ca in mod normal in uter bebelusii NU respira. Daca o fac, se produce aceasta pneumonie. De ce ar respira cand in mod normal centrii nervosi sunt inhibati tocmai din cauza asta-nu se stie. Deci in cazul asta viroza ta nu ar avea absolut nicio legatura. Si nici infectia vaginala.
2. NIMENI, Miha, nu e vinovat ca face o viroza!! Te-ai dus la munca pt ca erai sanatoasa, te simteai bine, sarcina mergea bine, nu aveai niciun motiv sa nu te duci.
Deci draga mea, oricat sentimente felurite te vor mai incerca -inevitabil- acela de vina scoate-ti-l din cap definitiv!! Crede-ma pe cuvant!

Mergi la inceput

bataile inimii s-au oprit inca inaintea travaliului.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Iar infectiile vaginale, IN uter pot da multe infectii si complicatii la copil dar nu pneumonie, din motivele de care ziceam-copilul nu respira si nu are ce sa ajunga in plamani sa infecteze!
Dar probabil ca ea a respirat. NIMENI insa, Miha, nu putea prevede asta...

Mergi la inceput

a fost Luca la mine si n-am plans de fata cu el
mi-a prins bine ca am avut parerea ta, naty, inainte de vizita lui.

am o minune de copil

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Miha, ma bucur si chiar vreau sa ma crezi! Pt ca simt ca ai nevoie de sinceritate si nu o spun ca sa te menajez ci pt ca nu vreau sa suferi inutil si dintr-un sentiment gresit de culpa!
BRAVO ca n-ai plans cu Luca. El e salvarea, sprijinul, puterea ta cea mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Odiseea buburuzelor este alaturi de tine, Miha!
Esti pentru mine un exemplu de FEMEIE SI MAMA PUTERNICA!
Nu sunt cuvinte care sa poata consola o mama ce si-a pierdut copilul multiubit, caci nu cred sa existe durere mai mare pe lumea asta.
O lacrima si o floare pentru ingerasul Ilinca...Ingerasul tau se afla sub ocrotirea celui mai bun parinte,Tatal nostru ceresc.
Tot el sa-ti aduca alinare in suflet si puterea de a merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Miha tot cu gandul la tine sunt!
in rest.. plangeti durerea.. incarca-ti bateriile prin Luca...
ma bucur ca Dan va fi cu tine in seara asta!
te pup!!!

Mica dansatoare

Mergi la inceput