Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt la job, dupa masa... stau cu ochii pe DC..
Miha, mai vorbeste cu noi, cum mai esti?...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

si eu dau Refresh nonstop, poate o mai vad pe Miha, hai spune ce faci, poate a ajuns acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Miha ... te imbratisez si sunt cu sufletul alaturi de tine! Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va , sunt bine. au fost pe aici atatia oameni!!! am realizat iar cat sunt de solidari la necaz, cata suflete mari sunt in jur. sunt coplesita si de modul in care sunt tratata.
am dormit o ora si cand m-am trezit mi-au zis ca-l lasa la noapte pe Dan sa stea cu mine. eu n-as fi indraznit sa le cer asta. e drept ca acum e garda doctoritei la care in duc pe Luca cand e bolnav asa ca ne stim, stia ca voi naste si a fost socata de dimineata sa ma intalneasca aici.

pe de alta parte sunt daramata
am aflat care a fost problema. pneumonie. mi-e greu sa integrez noua asta informatie in tot ce am gandit de ieri pana azi.
am cerut explicatii, sa vad care a fost vina mea, daca a fost vina mea. am cerut explicatii (medicale) pana m-am lamurit ce si cum, dar mi-e greu sa accept.
nu stiu ce e in capul meu acum.
voi trece si peste asta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Miha , NU a fost vina ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, nu am cuvinte, sunt efectiv socata... Multa putere sa va dea DD! Te imbratisez si eu strans! Eu sunt la serviciu, scriu de pe telefon...efectiv mi-au dat lacrimile cand am deschis forumul...am citit in fiecare zi, doar n-am apucat...of, e ingrozitor, nu stiu ce as mai putea scrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Miha

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Scumpa Miha, NU a fost vina ta!!! nu a fost vina nimanui...unele lucruri, in viata, sunt si raman fara explicatie...nu stiu de ce...
Ma doare sufletul de durerea ta, as vrea sa ti-o pot alina cumva, sa o fac mai usoara...as vrea sa te tin in brate, sa te mangai, draga mea prietena.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Miha macar se mai elucideaza lucrurile, nu raman un mister, ceea ce ajuta in procesul de mers inainte.. NU e vina ta, draga de tine... oricine ar fi in locul tau la fel ar gandi, dar.. cateodata... lucrurile pur si simplu, se intampla..

e fantastic ca poate ramane cu tine la noapte si Dan!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

pe de alta parte sunt daramata
am aflat care a fost problema. pneumonie. mi-e greu sa integrez noua asta informatie in tot ce am gandit de ieri pana azi.
am cerut explicatii, sa vad care a fost vina mea, daca a fost vina mea. am cerut explicatii (medicale) pana m-am lamurit ce si cum, dar mi-e greu sa accept.
nu stiu ce e in capul meu acum.
voi trece si peste asta.

Nu iti cer asta daca nu poti/vrei, dar ai putea detalia, scrie aici aceste explicatii? Sau pe PM? Mai mult decat orice in clipa asta, as vrea sa te ajut in mod obiectiv (pentru ca esti un om inimaginabil de lucid) sa-ti scoti din cap faptul ca ai avea vreo vina.

Mergi la inceput