Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaGoji spune:
Miha, te strang in brate strans strans!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
gudinde spune:
Miha
gandul meu, rugile mele si toata energia pozitiva pe care o am se indreapta catre tine.
Sper sa poti sa te odihnesti la noapte.
alexalorena spune:
O imbratisare stransa, stransa si de la mine pentru Randunica Miha. O noapte cat se poate de linistita. Doamne, esti atat de puternica....In fiecare ora ma gandesc la tine si ma minunez cat esti de speciala....
Il rog pe Dumnezeu sa fie cu tine, cu sufletul tau si cu gandurile tale. Si-L mai rog si pentru sotul tau, sa-i dea si lui putere in aceasta incercare.
bitza037 spune:
si eu revin cu o imbratisare stransa si mare pentru tine Miha
....toata ziua m-am gandit la tine, dar abia la 22.00 am intrat in casa, plecata de azi dimineata
mihatp spune:
alta zi, alte incercari...
acum a plecat Dan de la mine sa nu prinda schimbul de dimineata. a fost minunat sa ne avem unul pe celalalt. iar faptul ca l-au lasat sa stea cu mine... stiu ce a insemnat pentru sectia asta... dar mai bine nu aveam nevoie de concesia asta...
alta zi, alte incercari...
azi plec acasa la Luca... singura 

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
va multumesc tare mult pentru gandurile, rugaciunile, cuvintele, imbratisarile, telefonele, mesajele voastre... au contat mult.
sunteti niste prietene adevarate, si la bine si la greu.
o sa fie bine, mergem mai departe, asta e viata. n-o putem controla, nu putem alege doar ce e placut. ceva insemnatate trebuie sa aiba totul... probabil.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
alexalorena spune:
Scumpa Miha ,te imbratisez strans, strans, strans si iti transmit multe, multe ganduri bune.
Dumnezeu sa fie astazi cu tine, sa te calauzeasca, sa te intareasca, sa te aline cand plangi si sa te ajute in intelegerea planului Sau.
Plang si plang rau si chiar daca nu te cunosc decat virtual, te iubesc pentru ce esti, pentru cum esti, pentru lectia invatata zilele astea, pentru exemplul tau, pentru tot! Multumesc! ESTI SPECIALA!
luny spune:
buna dimi!
miha

o sa fie bine, acasa cu Luca... asa cred si eu, or insemna toate ceva..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Miha, ai mare dreptate, un rost este in toate, deseori mai presus de puterea noastra de intelegere. Ma bucur mult ca in noaptea asta ai stat cu Dan, ca au inteles ca ai nevoie de cineva foarte apropiat. Te imbratisez cu durere si mult drag! Azi vei ajunge la puiul tau iubit.
Sunt aici si eu, sa iti ofer un umar cand simti tu nevoia, sa te strang in brate virtual si sa incerc sa te alin cu cuvinte mereu nepotrivite... Plang si eu cu tine, Miha!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
mstela spune:
Miha,in continuare cu gandul bun catre tine.Domnul sa te intareasca!

Esti minunata!

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.