Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Miha, putere si optimism sa ai cu carul ! Azi te duci la Luca, la puiutul tau, sa vezi cate resurse o sa gasesti pentru el, cu el .

Te imbratisez strans strans strans .

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Miha, ne-ai dat o lectie de viata pe care n-o vom uita niciuna dintre noi, sunt sigura
Vreau sa cred ca totul se intampla cu un motiv, chiar daca acum nu putem intelege...
Te imbratisez cu tot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Miha, ma gandesc la tine mereu...sa-ti dea Dumnezeu putere si sa te intareasca! Meriti tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta si, fii convinsa, ca intr-o zi o sa fii fericita pe deplin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

pe la 10 il astept pe Dan cu hainele si pot pleca acasa.

mi-a prins tare bine exemplul Simonei si al lui George zilele astea, si proiectia pe viitor. sa intorc cumva in ajutorul altora necazul meu. poate asa o sa capete sens. am ceva idei.

zilele astea o sa ma concentrez un pic pe luatul la revedere de la Ilinca. care o sa ne astepte sus cu aceeasi dragoste cu care am fi primit-o noi aici jos.

apoi vin eu la rand sa-mi port de grija.

va , o recunostinta IMENSA pentru suport. sunteti minunate.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza!!
mihainca o data plec capul in fata taesti o mamica deosebita,puternica...te imbratisez tare-tare si sper ca Bunul D-zeu sa-ti aline sufletul si sa-ti dea putere sa treci peste acest moment crunt din viata tastiu ca Lucutza iti va alina cat de cat suferinta si-ti va da putere sa mergi mai departe..asta este viata...cruda ,prea cruda dar trebuie sa mergi mai departeesti in gandul meu,esti in sufletul meu..ma rog pentru tine,pentru Sufletelul Mic...te si te imbratisez,draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata! Atatea vorbe frumoase s-au spus si atatea imbratisari...sunteti toate minunate! Miha draga, te strang si eu in brate, sa ai multa putere, esti o femeie puternica, foarte puternica, te admir mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
o cu dragoste cred ca nu strica nimanui, nu?

Miha, nu stiu ce-as putea sa spun mai mult...te imbratisez cu sufletul si sunt aici daca crezi ca te pot ajuta cumva.
Si, asa cum a zis si Naty, NU e vina ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Miha ... Dumnezeu are grija de oamenii buni; sigur dupa aceasta usa inchisa iti va deschide o fereastra catre fericirea pe care o meriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,DACIANA!3 ANI...SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE O VIATA LINISTITA!!!

LA MULTI ANI,MISHA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Miha CU SIGURANTA NU ESTE VINA TA!!! Naty ti-a spus tot ce era de spus ... eu pot doar sa iti spun ca o saptamana inainte sa o nasc pe Teo am avut o pneumonie ingrozitoare, cu febra peste 40, tratata cu antibiotic si altele ... NU E VINA TA!

Mergi la inceput