Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ramo, cred ca trebuia sa iti urez SPOR la invatat si BAFTA in sesiune. Dar, deh, neuronul hormonos...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna fetele si sanatate in continuare tuturor bolnaviorilor. Ce perioada grea!

Si daaa, cum o fi trecut atata timp?? Sambata am avut party de Razvanici si Rebecca a stat cu ei la petrecere pana la final, singurica...doar spre sfarsit in ultima jumatate de ora m-a chemat si pe mine. S-a distrat cot la cot cu baietii! Acusica face si ea 3 anisori! Cand, cand, cand???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vai de mine Rotarixul!!Am uitat!! Mai am timp sa il fac?Am...parca..Se face pana-n 5 luni,la o diferenta de minim 4 sapt.dozele,nu?!God!

Synflorixul are 4 doze? Sofiei i l-ai facut? Cate doze fac cei "mari"?

Hai ca te-am zapacit Ma duc sa o caut pe Alice.Mare FB-ista m-am facut

Ma bucur sa aud de bine despre Siluan! Sunt sigura ca va fi bine!

Miha

Mamica lui Mihai si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Zoze, eu parca stiam ca se face pana in 6 luni Rotarixul deci mai ai timp. Alice ma abordase pe mine pe mess zilele trecute ca vroia sa ma intrebe ceva, a zis ca revine ca trebuia sa plece si nu a mai revenit. Nu stiu despre ce era vorba..
Olgu , sunt incomparabil mai bine decat zilele trecute desi inca fff slabita. A fost clar infectie bacteriana, probabil chiar pneumonie interstitiala dupa toate semnele (n-a avut cine sa ma asculte la plamani, singura nu pot) dar dupa 2 zile Klacidul a inceput sa-si faca efectul. Dimineata asta inca am zacut ca a fost bona dar dupa-amiaza incerc sa iau taurul de coarne sa stau cu Iulia si maine chiar sa ma duc la munci. M-a zgaltait rau de tot una peste alta si a venit si pe fondul unui mare stres...de care in continuare inca nu vreau sa vorbesc pe larg pana nu-mi vad sacii in caruta.
Si la Iulia e o adevarata explozie in vorbire in ultimele luni...Si nu pricep cum poate sa zica tacso ca nu intelege ce spune, eu inteleg 95%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

aaa, si de altfel, cu toate evenimentele urate ale ultimelor zile, n-am apucat sa povestim nici eu nici Luny despre conversatia indelungata avuta la telefon dintre Iulia si Matei...intai a cerut Matei telefonul si a vorbit cu mine, apoi l-a cerut Iulia si s-au conversat unul cu altul de radeam cu lacrimi, tare ciuda ne-a fost ca nu i-am putut inregistra.

Mergi la inceput

Pana la 6 luni? Sooper! Avem timp.Doamne,cum de am uitat de el?!

Sanatate multa si Doamne-ajuta sa te vezi oadata cu sacii aia in caruta

Pe mess,nu am mai vazut-o pe Flori,de 100 de ani Pe tel. i-am mai trimis mesaje,dar nu stiu daca e bun nr pe care tot trimit eu Iar in lista Olgai,eu nu o gasesc!Olga,da-mi mura-n gura,ca nu ma duce capu'

Ramo,ec examene?Ce sesiune?De ce scoala te-ai mai apucat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze sunt anul 3 la o facultate,m-a mancat undeva cat am stat acasa cu Andru... cat despre Flori-cred ca si-a dezactivat Fb pentru ca nu mai apare in lista mea de prieteni...era ca danaila florentina ..daca dai cautare cu acest nume iti apare cu totul si cu totul o alta persoana...hmmm ,ce ciudat..sper ca Flori este bine...

Mergi la inceput

Eh,Ramo,eu eram convinsa ca ai terminat-o anul trecut Pumnii straansi!!

Da,am elucidat misterul.Flori a disparut de pe FB.Sper sa fie ok.O sun cand se trezeste Mih si va spun..
Edit:Am sunat-o acum.Nu raspunde..De sunat,suna.Incerc iar mai tz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, spor la invatat, faci 4 ani?

Naty, ce-ai mai tras-o cu viroza asta urata! Ma bucur ca esti mai bine . Cum s-au descurcat barbatii cu Iulia?

Olgutz

Ce s-a intamplat cu Alice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Eh,Ramo,eu eram convinsa ca ai terminat-o anul trecut Pumnii straansi!!

Da,am elucidat misterul.Flori a disparut de pe FB.Sper sa fie ok.O sun cand se trezeste Mih si va spun..
Edit:Am sunat-o acum.Nu raspunde..De sunat,suna.Incerc iar mai tz.

eii ,ce bine ar fi fostas fi avut cu o grija in minus...sa ne tii la curent cu Flori,sper sa fie bine...

Mergi la inceput