Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 15
Olgutzika spune:
Livi, credeam ca ti-am raspuns. Nu, nu ma intorc, intru in CIC, insa nu stiu pentru cata vreme. Nu stiu daca pentru cateva luni, un an, doi...nu am niciun plan. La jumatatea lui februarie se termina medicalul, cert este ca nu ma intorc la munca. Nu pana cand nu merge Sophie la gradi, asta e unul dintre repere. Om vedea! Nu ma simt in stare sa muncesc acum, desi mi-e dor, cumva, asaaa, inexplicabil
, sa fiu la munca, mi-e dor de colegi, de tensiunea aia, de adrenalina...eh! Tre' sa am grija ce-mi doresc, ca mi se intampla. Succes tie! O sa te descurci, ai sa vezi! Sa nu te aud ca te-ai luat cu munca si nu te-ai dus acasa la Alex sa pape si sa il pupacesti bine de tot, da
?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
zozela spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf.Anton!

La multi ani,varuna si Clodute!!
si
Miha!
pentru Siluan si Simo!
Sanatate bolnaviorilor! Am scapat si eu,in sfarsit
Adica..ma simt mai bine,clar ma vindec![]()
Olga,a avut reactii Alex,la vaccin? Ce i-ai facut? Maria n-a avut nicio treaba cu niciunul.Nema febra,cacaceala..nimic..Ah,ba da,putin plangacioasa.
Gata pauza.Trebuie sa-l hranesc pe Mihai.
Perla noua: unochiu
Explicatia: ia rola de servete de bucatarie si se uita prin tubul pe care e infasurata:"Mama,uite la mine.Am un unochiu!!Te vad d'asha bine"
Ah si nu stie sa conjuge verbul "a fi" si zice:"Satzi bine?/Satzi aici?"![]()
Edit:
cum o gasesc si eu pe alice pe FB?Tare intortocheat mi se pare
![]()
gudinde spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny![]() ![]() LA MULTI ANI ,CLODUTE! LA MULTI ANI,VARUNA! ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Luny, exact asa simt si eu.

LA MULTI ANI ,CLODUTE!

LA MULTI ANI,VARUNA!

Sa fiti sanatoase, sa aveti un an bun, sa va bucurati de familie si prieteni!
natynic spune:
LA MULTI ANI ANTONIILOR DRAGI!
LA MULTI ANI MIMU!
LA MULTI ANI CLODUTE!! si...nicio lacrima,daa?
Starea lui Siluan s-a ameliorat,e o viroza urata,va mai fi de stat 2-3 zile in terapie.
Va pup.
Olgutzika spune:
Zoze, caut-o in lista mea de prieteni, ca e acolo
. Cred ca o poti cauta dupa numele ei. Sper sa fie busy, ca nu a mai dat niciun semn pe acolo...Si da, a facut febra o zi si jumatate dupa vaccinuri. I-am facut Infanrix Hexa, Rotarix si Synflorix ( asta e vaccin antipneumococic ). La asa atac...nu m-a mirat febra bietului copil. A facut maxim 38 si a fost somnolent. Dar a mancat la fel de bine, era vesel...La 4 luni repetam acelasi lucrul, cand terminam cu Rotarixul. La 6 si la 12 luni raman Infanrixul si Synflorixul. Sof si-a mai corectat din conjugari, dar mai are cateva haioase. Cum ar fi "Ia-mama", adica "Ia-ma"
Dar cate poate sa scoata...ma oftic de mor ca nu i le scriu, face asa niste asocieri de cuvinte, e dementiala! Mi se pare ca a explodat in ultimele luni, cumva. Cred ca toti sunt asa acum
Sa mor de stiu cand au trecut trei ani
!
Ramo, bafta la invatat!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Naty, Doamne ajuta!!! Tu cum te mai simti?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui natynic Starea lui Siluan s-a ameliorat,e o viroza urata,va mai fi de stat 2-3 zile in terapie. Va pup. Naty[red] mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() |
sa fie bine!!
tonic spune:
Naty 

pt vestile bune despre Micu.
Multa sanatate si tie, sa te faci bine repede.
La multi ani cu sanatate si multe bucurii CLODUTE SI VARUNA!
Multa sanatate tuturor, eu am citit mai pe sarite, acum vad ca multe randunici au fost virusate. 
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Ramo, bafta la invatat! Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia |
mersi!

MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica