Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (55)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura25 spune:
Anuskka, nu promit nimic, ca nu stiu unde e, dar caut scoica pe care am avut-o la Bianca si daca o gasesc in stare ok si o vrei, eu ti-o donez.
si asa e cum zic fetele, momente de cadere am avut cu toate. Important e sa iti dai seama la timp si sa iti versi furia pe altceva, nu pe copil. Mai bine 2 minute de plans in patut, in siguranta si tu dand cu capul de perete in alta camera, decat zgaltzait bebe. Nu esti mama denaturata, esti doar om si se intampla si momente de astea urate. Incearca sa lasi fetele cu tati o jumatate de ora si iesi si te plimba de nebuna prin oras. Fa niste cumparaturi, casca gura la vitrine, sau mergi la o prietena la o cafea. Face minuni fiecare minut de respiro.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smmiha Anuskka, cred ca toate am avut momente cand am cedat, e importanta reactia ta de dupa, pentru ca sunt sigura ca nu vei mai repeta gestul. Asa cum a zis si Rayuela, mai bine le lasi sa planga putin, pana te calmezi si asta este. Eu asa faceam, ii puneam in patut ca sa fie in siguranta, inchideam usa si ieseam putin pe terasa pana ma calmam. Pana pe la 6-7 luni mie mi s-a parut cel mai greu, apoi cand au inceput sa fie interesati de jucarii si au inceput sa misune de-a busilea, a fost mult mai bime. In legatura cu cosuletele acelea scoici, eu am avut de la inceput, dar urlau ingrozitor cand ii puneam in ele, era un cosmar orice drum cu masina, oricat de scurt. Cam in jur de un an, am trecut la scaunele normale cu fata spre directia de mers si mult mai inalte, incat puteau privi afara si in acelea stateau cu placere. Pe la 6 luni e inca devreme totusi pt acestea. Eu mai am un scaunel din acelea scoica, dar vad ca nu suntem din acelasi oras, ca ti l-as fi dat cu placere. Multumesc mult pt primire, se pare ca suntem mai multe soacre cu 3 nurori! Va pup, Mihaela- mami de 3 muschetari David Andrei (18.03.2005), Patric Sebastian si Filip Daniel (21.02.2008) |
mi le poti da mie?
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
adishor_1975 spune:
Ladies, bine v-am regasit!
am fost agitata, nu am mai accesat netul, am aranjat hainute ect. AMR 4 zile!!! nu-mi vine sa cred...
Monas, la Medlife cezariana pt gemeni cu medic intern (nu colaborator) este 9100 ron.
de curiozitate, am verificat si la CMU si Euroclinic si erai mai scumpe!? de exemplu, la Euroclinic cezariana pt un singur copil era 9000 ron. preturile difera in functie de tipul nasterii si de cati bb.
eram hotarata sa iau kitul pt celule stem si ne-am razgandit. pretul celor 2 pachete nu e mic ( 1300 euro) + depozit anual. insa ce m-a convins este faptul ca chiar medicul meu - dr Albu - care are 2 copii asistati la nastere chiar de el, la medlife, nu a optat pt stem. l-am intrebat si mi-a spus ca pe el nu l-au convins, ca de fapt nu vindeca nimic, totul este doar faza experimentala, dar nu garanteaza ca peste 5 ani sevor intampla minuni.
ca are date din toata lumea si ca de fapt nicaieri in lume nu s-a vindecat nimic cu ajutorul celulelor stem (inca).
cum nu aveam banii pt 2 kituri, doar pt unul, am renuntat cu totul... asta este.
daca ar fi fost mai ieftim, as fi riscat.
va mai scriu inainte de cezariana si apoi revin cu poze si vesti si, cu siguranta, dupa sfaturi. am emotii, sper sa ma descurc.
cu drag, Adishor + 37, Ioana si Mara
(26 ian )
manumanu spune:
ADISHOR, exact astea au fost argumentele pentru care nici noi nu am optat, acum doi ani, pentru celule stem. Multa bafta, asteptam vesti!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Monas spune:
Adishor 1975:mai ai putinel ; vai , incep si eu sa ma gandesc din ce in ce mai mult la sosirea motaneilor, si parca nu-mi vine sa cred.
Eu am primit raspunsurile de la spitale, dar oricum multumesc mult pt raspuns. Pentru mine ar fi mai scump sa nasc la Medlife, insa pt celulele stem, pretul spus de tine este pentru gemeni sau pt un singur bebic?
Noi inca nu am decis daca prelevam celule, mai astept o parere si apoi decidem.
Adishor 1975, sper sa poti intra apoi sa ne pui poze cu bebicii si sa ne spui cum esti, ce faci.
28+
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo1981 In ce priveste transportul cu masina al copiilor cat sunt mici pana la 3 luni eu stiam ca e ok sa ii transportam numai cu landourile ca nu e ok in scoica...asteptam acum un carucior din germania care are si landorui si sper sa reusim sa le introducem in masina Si noi stam la etajul 6, oricum caruciorul nu intra in lift, dar am gasit ca jos la parterul blocului avem uscatorie, asa ca o sa apelam la ea sa lasam macar cadrul de la carucior... |
Depinde de scoici... eu am avut de la primii pasi si intr-adevar erau cam incomode in primele luni ... adancitura prea mare, lucru care mi-a folosit mai tarziu pt ca le-am folosit mai mult timp (astea sunt pana la 13 kg). Si acum inca le mai folosim (deshi cu proteste din partea fetelor de 1.2 ani) care nici 9 kg nu au. Ashteptam luna asta sa vina scaunele pt etapa urmatoare (9-15 kg). La inceput, in primele luni, eu puneam cate o pernutza in interiorul scoicii si o paturica deasupra si se nivela adancitura aia. Era destul de ok.
Legat de landouri in mashina ... poate tu ai noroc, dar ale mele (inglesina) nu incapeau nici goale si in nici o pozitzie amandoua pe bancheta din spate daramite ca trebuia sa stau si eu acolo si nu avem mashina chiar mica (peugeot 407).
ANUSKKA spune:
Buna dimineata.Multumesc pentru sprijin,conteaza mult pentru mine ca au mai trecut si alte mamici prin situatii asemanatoare.Cu siguranta n-am sa mai am reactii de genul celei pe care am avut-o,inca ma mai simt ingrozitor de vinovata.I-am cerut iertare Dariei de vre-o suta de ori cred.Sper ca m-a iertat mititica.
Ieri a fost o zi superba,desi sotul la serviciu 24 h,au fost super cuminti,au mancat,dormit si gangurit toata ziua.Aseara Daria a ras cu hohote pentru prima oara.Mi-au dat lacrimile.
Multumesc Smmiha si Laura25 pentru intentii.Daca gasesti scoica Laura o accept cu placere.
adishor 1975-multa bafta,nastere usoara si copii sa fie super sanatosi,ca frumosi vor fi cu siguranta.
Cum pot sa pun niste poze ale fetelor pe site?
mamica de Aniela si Daria 27.09.2010
manumanu spune:
ANUSKKA, trebuie sa-ti activezi albumul sau, mai sigur, sa-ti creezi un cont pe unul din site-urile de fotografii (www.webshots.com d ex) si apoi sa pui linkul intr-un mesaj, iar noi vom putea vizualiza pozele.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Monas spune:
Anuskka: eu inca nu sunt mamica pe de-a plinul adica bebicii mei sosesc pe statia Pamant peste vreo 2-3 luni, insa sa stii ca eu am momente de acum cand imi vine sa spun "nu mai pot". Asta pentru ca am nenorocul sa am o sarcina cu multe greturi, vome, arsuri, si o pacatoasa de salivatie abundenta. Cateodata seara sunt atat de ..consumata, incat ma gandesc ca nu mai pot. Te inteleg ca ai avut un moment greu, si nu trebuie sa te gandesti ca esti o mama denaturata. Toti avem momente grele, insa trecem peste ele. Sa ne pui poze cu bebicile, abia astept sa le vad.
28+
sugubina spune:
ANUSKKA si mie mi s-a intamplat sa ma innebuneasca cu plansu..Imi venea sa imi iau campii. Erau matzaite, desi mancate si schimbate; vroiau iubire..
Rayuela vad o tendinta ca pe la 18 le ia cu matzaiala si cu fitzele..si am decis sa le las 10-15min; daca se potole erau fitze , daca nu insemana ca iar le ia cu foamea. Pana acu a mers si au tacut. Se uita la carusel, mai dau cu mainile in el..
Adishoor mai ai asa putiN! Succes si sa ne vii cu vesti si poze repede repede. Nici eu nu am prelevat stem. Am aceiasi parere ca tine. Au venit colaceii? Sa le faci baita de la inceput cu ei,sa vezi ce amuzant e! Ca imediat se fac mari si nu mai incape gatu.
Vedeti ca avem poze noi-luna nr trei.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna