Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (55)
Raspunsuri - Pagina 9
smmiha spune:
Mirela, iti dau cu placere cosuletul, dar din pacate mai am doar unul, pt ca pe celalalt l-am dat cumnatei mele pt nepotica. Poate mai poti imprumuta unele lucruri, pt ca multe le folosesti numai putin timp, eu am imprumutat cantarul, un scaunel de masa, pompa pentru san.
Iti trimit un mesaj cu nr de tel.
pupici
mirela2 spune:
miha te sun maine si stabilim
oricum merci frumos
ref la cantar tare ma tot uit si eu dupa unul
are un amic de al sotului, dar nu vrea nici sa l vanda nici sa l imprumute
din alta parte nu am de unde lua, decat sa cumpar unul........si niste scoruri...
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
manumanu spune:
Mirela, nici eu nu mai am cantarul, dar am intrebat in stanga-dreapta si are o mamica un cantar Scala electronic, voia sa-l vanda cu 200 ron, dar pt voi a zis ca il da cu 150. Mi-a trimis linkul asta ca sa-ti faci idee ded model: http://www.vanstore.ro/cantar-digital-pentru-bebelusi-scala-p-7228.html. Ea nu e la noi pe forum, dar e din Sibiu.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 miha te sun maine si stabilim oricum merci frumos ref la cantar tare ma tot uit si eu dupa unul are un amic de al sotului, dar nu vrea nici sa l vanda nici sa l imprumute din alta parte nu am de unde lua, decat sa cumpar unul........si niste scoruri... mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) |
De ce nu iei de pe okazii? cu siguranta e muult mai ieftin si deci iti faci interesul. Eu asa am luat scoicile si un port bebe.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ANUSKKA spune:
Multumesc inca o data pentru sprijinul vostru.Azi am lasat fetele cu tati si am plecat eu pe jos sa le cumpar lapte si altele.N-am rezistat si am mai intrat intr-un magazin pt bebe si le-am cumparat macar cate o bonetica.Ningea afara si era f frumos.M-am relaxat si mi-am incarcat bateriile.Intradevar,face minuni cate un moment de respiro,si-am rezistat tentatiei de a-l suna pe tati sa intreb ce fac fetele.
monas-ultimele luni sunt intradevar f grele,incearca sa te odihnesti cat mai mult.Eu de pe la 6 luni am stat mai mult in pat,ajunsesem sa-l urasc,mi se tabacise soldurile de cat am stat pe ele,ca numai pe o parte sau alta am putut sa stau,in fund nu puteam sa respir.Pe la 7 luni nu mai puteam dormi noaptea,dormeam 2-3 ore adunate,era si f cald ca am prins lunile de vara,dar a trecut,cu multa rabdare si dragoste din partea sotului,care m-a sustinut enorm,am trecut cu bine peste.
mamica de Aniela si Daria 27.09.2010
petrean spune:
anuskka..acum vad ca esti din vs..eu am o prietena acolo cu 2 baieti gemeni de 10 luni:)
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
Ramo1981 spune:
Buna fetele
am vazut ca scriati de recoltarea de celul stem, noi am vorbit cu cei de la Cord Blood center din Cluj si costul pentru gemeni e 5290 ron, ulterior depozitare pe an 190 ron pentru copil
se poate plati si in 3 rate egale recoltarea si se platesc kit-urile abia dupa ce s-a facut cu succes recoltarea si vine rezultatul pozitiv de la ei
deci undeva la 3-4 luni dupa nastere e prima transa
nu facem noi reclama la ei dar macar pentru unul din bebei eu zic ca e bine sa recoltati
avem niste prieteni la care la 3 ani au descoperit ca are copilul leucemie si singura varianta sa incerce sa il salveze este sa incerce sa mai faca un copil si sa ii faca transfer de celule stem
ei regreta acum ca nu au facut recoltarea
nu doresc nimanui sa se intample, dar nu stii niciodata ce o sa fie
noi am vrut sa recoltam prima data doar la un bebe dar noua atat doctorul cat si cei de la centru de recoltare celule ne-au recomandat sa o facem pentru ambii bebei, ca sunt compatibili dar nu 100% nefiind univiterini...
binenteles e optiunea fiecaruia
adishor_1975 spune:
Ladies, buna dimineata!
mai am 48 h pana la intalnirea cu fetitele
ma framanta multe lucruri, dar totusi, ceva imi tot revine: cum faci baitza si le alaptezi simultan??
speli primul copil, il hranesti/adormi si apoi treci la al doilea?
sau ii speli pe amandoi gemenii si apoi cum ii alaptezi ? primul asteapta sa termin baitza fratiorului? daca adoarme?!
multumesc tuturor pentru urari, revin cand am vesti
Sugubina, astept curierul cu colacii, abia astept. multumesc inca o data de pont
Adishor, care freamata intr-un picior
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adishor_1975 Ladies, buna dimineata! mai am 48 h pana la intalnirea cu fetitele ma framanta multe lucruri, dar totusi, ceva imi tot revine: cum faci baitza si le alaptezi simultan?? speli primul copil, il hranesti/adormi si apoi treci la al doilea? sau ii speli pe amandoi gemenii si apoi cum ii alaptezi ? primul asteapta sa termin baitza fratiorului? daca adoarme?! multumesc tuturor pentru urari, revin cand am vesti Sugubina, astept curierul cu colacii, abia astept. multumesc inca o data de pont Adishor, care freamata intr-un picior |
Speli un copil, il predai celuilat parinte pt masat, uleiat, imbracat, timp in care se spala al doilea copil. Mama preia primul spalat la hranit, tata maseaza/uleiaza, imbraca al doilea spalat.
O sa descoperiti sigur tehnica ce va avantajeaza cel mai bine.
Nastere usoara si sanatate multa!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me