Exista copii dificili?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bird, pot sa dea ceva util de exemplu daca fac un copil si il ingrijesc, e mega destul;) ba chiar cred eu ca e mai greu sa fii inima familiei decat cea mai buna la chimie

Nelia, iar o dai dupa plop :)). Eu vreau sa stiu concret ce ai vrea tu de la Agata, nu asa, filosofic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
linga ea doar stau si stau si stau...

crezi ca asa nu pui presiune? hohoho, si ce pui, mai ceva decat daca ai vorbi, pentru ca atunci ar putea sa-ti raspunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Bird fata ta e capabila sa-si dea seama de toate astea. Spune-i, arata-i, dar nu trebuie sa insisti sau sa interzici. Abia atunci ii dai posibilitatea sa vada singura ca nu e ceea ce-si doreste.
Tu o cunosti, o stii cat de desteapta si echilibrata e. Atunci, de ce temi?

Ma tem ca nu e suficient de matura (si nu poate fi la varsta asta) si ca poate fi absorbita intr-o lume care o sa o distruga. Nici nu se pune problema sa-mi dau acordul la asa ceva, am discutat de multe ori problema asta, i-am explicat temerile mele si ea le-a acceptat. Pana la 18 ani are nevoie de acordul meu pe care eu nu pot sa il dau. Dupa 18 ani nu as incerca sa o opresc, la varsta aia va fi responsabila pentru deciziile ei. Cu designul de haine e altceva, cum am zis, am inscris-o la un curs care il va face pe langa scoala, timp de un an. Mi-a promis ca scoala nu va avea de suferit. Nu este exact genul de meserie pe care mi-o doresc pentru copiii mei dar nu ma opun la asta. Sa inveti sa desenezi si sa faci haine e un skill, te imbunatateste indiferent ce ajungi sa faci in viata.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Acum, cu modellingul. Din ce cauza esti atat de impotriva?

Sunt impotriva din mai multe motive. In primul rand nu cred ca este sanatos pentru cineva sa se defineasca doar dupa calitati fizice. Imi este frica de consecinte, odata intrat in lumea asta trebuie sa te pastrezi slaba, chiar daca faci chestii nesanatoase, multe modele iau droguri, fac cure de slabire distructive, etc. Nu este ceva de viitor, cati ani poti sa lucrezi in meseria asta? Nu cred ca e o idee buna sa intri intr-o lume superficiala, indreptata strict pe bani si care vinde imagini neraliste si imbolnaveste tinerele de anorexie nervoasa.

Imi doresc foarte tare ca fetele mele sa faca ceva in viata care sa faca o diferenta pentru cei din jur, ceva sa dea inapoi celor din jur, ceva util.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Sigur, ai dreptate dpdv al parintelui. Ai vorbit despre asta cu fiica ta, si daca da, ea ce opinie are?

Din ce scrii, nu cred ca fiica ta se bazeaza pe calitatile ei fizice mai mult decat cele intelectuale. Cred ca dorinta cu modellingul a venit ca si consecinta a designului vestimentar, ea vrea sa cunoasca defapt lumea asta fashion si cea mai buna cale de a o face este sa se ´´prosteasca´´ prin modelling.Asa va avea ocazia sa vada de aproape creatii vestimentare, sa inteleaga sistemul.
Poate asa gandeste, tu, daca stai de vorba cu ea, poti afla exact cum vede ea lucrurile astea.
Nu cred ca prin interdictii o faci sa se razgandeasca, este o tanara inteligenta, la ea functioneaza mai bine comunicarea deschisa , argumentele si analiza.

Oricum, daca nu are inaltimea ceruta de standardele internationale, poti rasufla usurata. . Cel mult poate participa la castinguri pentru reclame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nimic, sa fie fericita, sa faca ceea ce-i place. Nu ma intereseaza meseria, ea vrea sa fie actrita, asta sa fie daca poate... dar asta inseamna si sa treaca de examenele scolare. Na!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

pai ai motive sa crezi ca nu o le treaca?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai, cam am... ca ultima oara cind am lasat-o si nu am mai stat, cam la fiecare citeva luni fac asta, a ajuns si la 50%, care nu e nota de trecere. Si uite cum apare o dificultate in relatie, pentru ca a trebuit 'sa-i cer' frumos sa invete mai mult. Iar ei nu-i convine... si uite asa, ma invirt in cerc. Eu stiu ca aveti dreptate... numai ca nu cred ca vreun parinte ar lasa copilul sa nu ia note de trecere. Sau da?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3
Cum trebuie ele sa dea ceva util? si de ce inapoi?

De exemplu eu cred ca majoritatea oamenilor dau inapoi comunitatii. O femeie de servici contribuie prin faptul ca face curat intr-o scoala, sau un spital, sau pe strada, o educatoare de gradinita dedicata face o diferenta in viata copilasilor pe care ii are in grija, etc. Nu trebuie sa ai scoli inalte ca sa face ceva util comunitatii din care faci parte. Dar modelling sa participi intr-o industrie ahtiata dupa bani, care promoveaza imaginea femeii obiect sexual, care contribuie generos la depresia si anorexia nervoasa a atator fete tinere care cred ca femeile arata ca modelele din reviste. Oricum o intorci industria asta nu are nimic pozitiv, nu contribuie la binele comunitatii.

Mergi la inceput

nu, niciunui parinte nu-i convine sa n-aiba copilul nota de trecere....asta se intampla la toate materiile , sau doar la unele?
se intampla pt ca nu stie efectv, sau pt ca nu se poate concentra?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Bird - uite aici un contra-exemplu (din punctul meu de vedere - evidfent) http://en.wikipedia.org/wiki/Lily_Cole

Mergi la inceput