Exista copii dificili?

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Bird, daca pui asa problema, am un contraargument.
cand o persoana ajunge sa fie cunoscuta(indifirent de ceea ce face, modelling, actorie, arta, ) are un potential mai mare de a da societatii ceva.Notorietatea iti da puterea de a face mai mult si mai repede lucruri, esti mai vizibila, in sensul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Asta e problema, ca la toate, pentru ca ei nu-i place sa invete fix pe ce i-a dat profesorul, ea vrea sa stie, dar in general. Nu stie efectiv ceea ce a avut de pregatit pentru ca nu a deschis cartile si caietele, bazindu-se cumva ca va face pentru ca a fost la scoala si a aflat despre ele... la unele ii iese, la altele nu prea.

Buli, dar sa stii ca eu stau frumos linga ea, dragastos... lucram impreuna. Si Lady, eu o vad foarte frumos pe Agata, dar in acelasi timp ca stiu ca daca nu deschizi cartea si caietul, nici macar pentru 5 minute, temele nu se fac singure si nici nu se trec examenele de la sine.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Nelia, sunt convinsa ca nu faceti teme cu batul pe masa
insa te mai intreb ceva si gata. nu crezi ca o "sa se obisnuiasca" sa fie mereu cineva langa ea care sa-i spuna cand e timpul sa tureze motoarele?
ma gandesc ca daca ai lasa-o acum sa suporte consecintele indiferentei ei, acestea ar fi mai mici acum decat cand va fi mai mare.
si poate ca in felul acesta "si-ar invata lectia".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

cand o persoana ajunge sa fie cunoscuta(indifirent de ceea ce face, modelling, actorie, arta, ) are un potential mai mare de a da societatii ceva.Notorietatea iti da puterea de a face mai mult si mai repede lucruri, esti mai vizibila, in sensul asta.

Poate 1 din 10.000 de modele din astea aspirante ajung la un nivel la care sunt vizibile si pot face o diferenta. Chiar si asa, fac mai mult rau prin faptul ca dau 'o fata umana' acestei industrii.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Si Lady, eu o vad foarte frumos pe Agata, dar in acelasi timp ca stiu ca daca nu deschizi cartea si caietul, nici macar pentru 5 minute, temele nu se fac singure si nici nu se trec examenele de la sine.

Inteleg, ce vreau eu sa spun este ca ar fi mai bine daca tu, bazandu-te pe felul Agatei de a fi, ai gasi alta abordare. Ea vrea sa stie, ceea ce e super important, bazeaza-te pe asta!

Am impresia ca voi doua nu rezonati foarte bine la capitolul ´´scoala, cunostinte, invatat´´.De aici vin problemele, pentru ca tu impui un mod cu care ea nu e Ok, ea are capacitate dar e blocata pe modelul asta impus de tine.Gandeste-te la asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:

Poate 1 din 10.000 de modele din astea aspirante ajung la un nivel la care sunt vizibile si pot face o diferenta. Chiar si asa, fac mai mult rau prin faptul ca dau 'o fata umana' acestei industrii.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Bird, nu ai raspuns, ce parere are fetita ta de toate astea? care e viziunea ei?Ca a ta e clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:

Citat:
Si Lady, eu o vad foarte frumos pe Agata, dar in acelasi timp ca stiu ca daca nu deschizi cartea si caietul, nici macar pentru 5 minute, temele nu se fac singure si nici nu se trec examenele de la sine.

Inteleg, ce vreau eu sa spun este ca ar fi mai bine daca tu, bazandu-te pe felul Agatei de a fi, ai gasi alta abordare. Ea vrea sa stie, ceea ce e super important, bazeaza-te pe asta!

Am impresia ca voi doua nu rezonati foarte bine la capitolul ´´scoala, cunostinte, invatat´´.De aici vin problemele, pentru ca tu impui un mod cu care ea nu e Ok, ea are capacitate dar e blocata pe modelul asta impus de tine.Gandeste-te la asta.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Ma gindesc, am si spus chiar la acest subiect, un copil e 'dificil' sau un parinte sau relatia dintre ei (desi exagerez, ca la noi nu e neaparat dificila, ci creste un pic tensiuna si echilibrul in paradis se clatina) pentru ca abordarea e gresita.

Nu-i impun un model, nu acum, poate cind a inceput scoala... Am ajuns la capitolul unde, discutind cu ea (am sansa ca e un copil cu care discuti, dialoghezi si stie sa o faca mai bine decit mine), am ajuns la concluzia ca ea este singura care trebuie sa-si gaseasca modelul ei de invatare, cum se simte bine. Si l-a gasit: aa se simte bine daca prinde din zbor, eventual in timp ce se uita la vreun film... Si prinde, pentru ca e desteapta, dar nu suficient... stie, a vazut, nu am certat-o pentru note, am luat-o amindoua ca pe un test...

Apoi au fost sarbatorile, nu am pus-o sa faca nimic, dar a citit (un lucru foarte bun - carti cu spioni, si? foarte bine, eu o las si la modelling, am inscris-o si la casting, dar nu l-a luat, si apoi nu i-a mai placut, ca ei ii place sa manince)... Si? Cartile si caietele tot inchise sint si acum, trec zilele... o las. dar e dezastru in buletinul ei de note, una calda, una rece... unde i-a mers e cald, unde nu... e rece. E clar ca am nevoie de o abordare... care???

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
Bird, nu ai raspuns, ce parere are fetita ta de toate astea? care e viziunea ei?Ca a ta e clara.

Ea e de acord ca e o lume periculoasa, ca exista riscuri dar crede ca ea e suficient de desteapta sa le evite. Evident e la varsta la care e invincibila si nimic nu o poate atinge . Nu pune presiune pe mine cu treaba asta, imi intelege motivele pentru care doresc sa o protejez cat si problemele morale care ma impiedica sa imi dau acordul. De fapt cred (sau sper) ca si ea are o dilema morala legata de modelling. Cred ca asta este motivul pentru care nu ma preseaza cu asta. Dar ca planuiri de viitor, asta este pe primul loc, asteapta sa faca 18 ani ca sa se faca model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:

E clar ca am nevoie de o abordare... care???

De cati ani stai dragastos langa ea la teme? Eu imi permit sa afirm ca abordarea ta si-a atins potentialul disturctiv si intr-adevar se poate ca Agata sa nu mai poata fi lasata singura responsabila de situatia ei scolara pana nu reparati ce ai stricat. Oricum, reptenta nu va ramane, chit ca nu deschide nicio carte, ti-o spun din experienta. Insa ceea ce iti doresti tu nu se va intampla niciodata indiferent de abordare - asta este strict problema ta. Problema cu Agata este ca din cauza abordarii tale nici ea nu isi poate atinge potentialul, acela care in mod sigur exista dar pe care tu pur si simplu nu poti sa-l vezi intrucat te uiti in alta directie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

De fapt cred (sau sper) ca si ea are o dilema morala legata de modelling. Cred ca asta este motivul pentru care nu ma preseaza cu asta. Dar ca planuiri de viitor, asta este pe primul loc, asteapta sa faca 18 ani ca sa se faca model.

:))Pfff!

Ai numai prejudecati in ceea ce priveste modellingul. Prejudecati care ascund tot o problema a ta cu tine. Intelegeam sa ai o dilema morala cand mergi sa faci plinul la masina. Pana una alta industria modellingului este complet inofensiva iar fetele alea care se fataie pe scena nu au nimic in comun una cu alta in afara de a se incadra in niste tipare fizice. In rest fiecare este unica si are preocuparile si viata ei in afara scenei, preocupari care variaza pe o scara de la a privi doar in oglinda pana la a dori sa salveze lumea.

Mergi la inceput