Exista copii dificili?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu mancam cu genunchii la gura cand eram mica, asa ajungeam sa fiu certata la fiecare masa. Nu faceam intentionat, pur si simplu imi era o pozitie comoda. In timp am mai cedat, dar...doar de un genunchi. Si acum stau asa la masa, in familie of course:D, si primesc in continuare observatii de la sot, care se teme ca ma va imita copilul

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Si eu stau la masa cu un picior sub mine si celalat la nivelul pieptului. Mie nu-mi ajunge genunchiul la gura, dar acolo unde este este un sprijin perfect pentru mana.:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

filofteia tu si baiatul sunteti norocosi sa va aveti unul pe altul. Putini parinti ar stii sa aprecieze ce ai tu. Am observat de mult tonul tau relaxat si cel putin acceptarea - asta in cazurile in care nu se simte chiar mandria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

imi vine sa cred ca fetitei din exemplul Vivianei ii place sa fie "altfel", ca e incurajata si i se da atentie cand e "altfel" si atunci nu mai stie cum e sa fie ne-altfel si ca micile crize de personalitate sunt expresia acestei nestiinte.

am recitit si suna cam , dar nu stiu cum altfel sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Buli, suna bine.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui filofteia
Problemele apar cand nu reusesti sa te adaptezi si incerci sa schimbi copilul in loc sa schimbi atitudinea si asteptarile tale de la el.

Asa-i Filofteia. Cam asta-i povestea asa numitilor copii "dificili".
Baiatul tau e minunat exact asa cum E creativ, e curios, dornic sa faca tot soiul de lucruri. Isi face viata frumoasa, ceea ce-i mare lucru.

Bird ar fi fost intr-adevar foarte usor sa o luati pe alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:) nu, fimea nu ii priveste cu suprioritate pe ceiallati copii, dimpotriva, are o relatie f buna cu ei, ea imi zice efectiv ingrozita! ca ei asculta muzica usoara:)

dar ei nu-i place, o enerveaza, o streseaza, nu-i vine sa danseze...e alt gen.
Cel mic de exemplu nu e deranjat de nicio muzica, cum aude ritm, danseaza, fredoneaza orice melodioara, prefera si el muzica clasica pt ca noi asta ascultam, dar nu are repulsia fata de muzica usoara pe care o are fata (o avea de mica)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Si eu stau la masa cu un picior sub mine si celalat la nivelul pieptului. Mie nu-mi ajunge genunchiul la gura, dar acolo unde este este un sprijin perfect pentru mana.:))))

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Asta-i pozitia mea favorita, cu cafeaua in brate, pe canapeua din sufragerie La masa sunt ceva mai conventionala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Accept , rox multumesc... totusi, uneori mi-as dori si eu un moment de respiro .
Imi amintesc pe la 4 ani ai lui fiimiu, cat i-am invidiat pe niste veri, care povesteau de baiatul lor (de-o seama cu al meu), cum il lasau jos in living, iar ei se duceau la culcare dupamasa. Eu pe la varsta aia a lui fiimiu inca aveam mese/birouri trase cel putin la 1 m de geam (sa nu poata pasi de pe ele pe pervaz), usile la camere si balcon incuiate, ca si tot ce se putea folosi la catarat (galetusa, cutiute, cuburi, tricicleta). Am stat cateva zile la ei, asa ca prima grija a fost sa incui usile la balcoane.
Acum am antrenament , sunt deja in faza de acceptare, chiar daca speram sa se mai linisteasca si de fapt apar noi provocari.
Nici nu vreau sa ma gandesc la adolescenta. Vad eu ce voi face atunci.Suntem pe-aproape oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Filofteia, copiii mici care arata interes pentru lucruri\activitati noi sunt mai inteligenti decat cei care prefera mai putin noutatea. Asta au sustinut unii cercetatori cognitivisti.

Mergi la inceput