Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 9
luy spune:
Prisi, offf, multa multa sanatate !... Sa scapi de probleme rapid
. Ai sa vezi ca va fi bine si cu Miru, o sa inteleaga ca Rares e mic si inca 'neinteresant' pt ca nu se pot juca impreuna
. Pupam frumoasa
si mai asteptam poze cu fratiorul 
Gabriela, ma bucur ca Sara s-a refacut atat de bine
. Va pregatiti de party ? ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Roxana, tu tot prinsala job? O zi minunata iti doresc! ![]() |
Daaa, balamuc, nu alta. Si de azi a revenit si sefu.
si multumesc de grija.
Roxana_G spune:
Prisi, multa sanatate, sa treaca repede problema la mana. Pupici domsoarei educatoare!
Yaia, multa sanatate Alexiei. Bine ca nu are dureri la ureche, o sa treaca ea si asta. Cat are de luat antibiotic?
Eu n-am mai ajuns aseara la shopping, pur si simplu ma simteam secata de energie si nu am avut chef. Oricum, daca nu gaseam nimic special, mai rau ma plictiseam. Poate azi, desi n-am chef nici de shopping, nici de sport, ca de munca nici atata.
Sabina spune:
pai nu mai stiu care zi, 18 sau 19 ianuarie e considerata cea mai deprimanta a anului:))
Prisi, pupici pe manuta. Nu ti-au spalat aia vena cu putin ser?
sunt revoltata.
aici la o simpla analiza ma invinetesc, la Viena dupa 8 ore conectata la perfuzii imi lasau mana perfecta.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
Of, Prisi, draga de tine, sanatate multa, sa iti revii rapid
Yaia, eu nici nu ma gandesc inca la operatie, e chiar mica Sofi, abia facem 1 an![]()
Spuneam doar ca daca va fi si la ea cazul, nu voi mai avea atatea ezitari si temeri, profesorul asta e exceptional, iar beneficiile pt Sara acum sunt enorme. In ciuda faptului ca a facut si bronsita aia la Craciun si vreo 2 alte viroze de acnd cu gradi, nu a mai fost niciodata nevoie de antibiotic, s-au rezolvat mereu problemele doar cu aerosoli, dar nici nu au mai fost muci colorati sau sforait noaptea. Pupam pisicuta dulce!
Luiza,
sa stii ca Sofia a fost sarbatorita in avans, cand am luat-o de la bunici de la Deva, am facut o mini-party cu bunicii, sora mea si fetele, pe cinste. Asa bine ne-am distrat si noi si copiii. Asa ca acum va fi pentru prietenii din Cluj si nasi
Chiar o sa pun poze
Vale, tu cum mai esti?
Sabina, lasa depresia, mai bine mai zi-ne de Gheo si Sofia
Acestea fiind spuse, ma retrag sa spal pe jos, Sofi e numai in 4 labe, asa ca spal si dezinfectez mult mai des![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
alinkav spune:
...s-a dus mesajul meu!
Yaia, sanatate Alexiei!Nici nu-mi vine sa cred ca e deja mare, parca mi s-a intiparit in minte primele ei poze..
, si deja e si gradinareasa!
Prisi,
, sa-ti treaca repede!Mai pune poze cu bb Rares!!!!
Rox, servici usor!
Erina, ati amenajat frumos!!!
Dariei!
Azi am trimis-o pe mama la cumparaturi ptr Olivia, ca ieri a avut o buna inspiratie sa-i cumpere o rochita draguta rau, pe care a inaugurat-o azi la FTK.
Asa ca i-am dat unda verde, poate s-ar mai gasi ceva la pret bun.
Alex, ieri la ora de religie(asa de tare il "pasioneaza"), a scris 3 pagini diferite propozitii, dupa cum a motivat el, ca sa se antreneze la scris. Era tare mandru de el. Seara inainte de culcare iarasi a mai scris, iar azi la 6.20 dim era deja in picioare, cu o foaie si stilou...
Ce sa zic, eu pe cand eram ca el, nici intr-un gand nu-mi trecea sa fac ceva de buna voie
!
...o zi buna in continuare, ma duc sa muncesc!![]()

Sabina spune:
io nu-s deprimata, ziceam apropos de cheful luio Rox;)
ai mei sunt bine, Gh nu mai conteneste cu dragaleala, e un dulce. Si dragutul de el vrea la gradinita, dar acum e exclus, numai din cauza mea, si ma simt aiurea rau....:(
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
greyeras spune:
Yaia sanatate Alexiei, chiar ce repede trece timpul. Si da ai dreptate mamicile din Ro sunt norocoase ca pot sta 2 ani acasa cu piticii.
Prisi imi pare rau de intamplarea cu mana. miruna e fetita mare si sunt sigura ca va intelegatoare.
Luy, Gabriela da m-am gandit ca si vacanta mai mare ar fi cauza.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Sabina spune:
haha, Alina, si fimea face la fel, avea caiete intregi in care scria litere, propozitii, ultima gaselnita a fost un caiet cu rezumate din povesti:)
ce cred eu, asa in secret....e ca de fapt le face placere, in loc de alte activitati mai pliciticoase (de exemplu, la noi ar fi studiatul la pian cand abia inveti piesa, e destul de agasant, ca nu prea stii despre ce e vorba samd...)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danuta36 spune:
Seara buna!
Ema,Erina,Gabriela,Adi,Yaia,Greyeras multumim pentru urari 
Prisi multa sanatate!Rares e un dulce 
Multa sanatate bolnaviorilor!