Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 10
crishtina spune:
Buna seara si de la noi!
Ma scuzati ca v-am lasat asa in aer ultima data...a venit o boala peste noi si n-am mai reusit sa scriu. O gripa urata, intai eu(nu ar fi fost prea greu daca reuseam sa iau medicamente, asa doar cu homeopate si plus greturile...a fost teribil)Am avut si o tuse tare sacaitoare, am incercat cu ceaiuri si chestii naturale insa nu a functionat.
Apoi sotul si copiii...au luat amandoi copiii antibiotic...aerosoli...siropuri...si inca nu s-a terminat. Dupa primul antibiotic Robert a facut iar febra mare si am fost la doctor...azi urma sa incep alt antibiotic mai tare daca mai facea febra. Nu a mai facut si sper sa nu mai faca sa ramanem doar la aerosoli.
Nicole a facut 3 zile febra, am inceput antibiotic...si dupa iar 3 zile de febra...a fost greu dar suntem aproape de final(sper). (Eu stiam ca febra ar trebui sa treaca dupa 24 ore de la prima doza de antibiotic, acuma am aflat ca poate face si 3 zile dupa)
Si cam atat despre noi. Ma bucur pt cei dintre voi care nu sunt bolnavi si va bucurati de viata! :)
La multi ani pt Alex de Piciulika! ![]()
Multa sanatate tuturor si sa auzim de bine!
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
adimercedes spune:
Yaia, felicitari pt patinaj. Ce bine ca s-a distrat Tudor si ca i-a placut. Succes in continuare. Dupa ce invata ii va placea si mai mult. Eu nici nu tin minte cand am invatat sa patinez, stiu doar ca in fiecare iarna faceam drumuri lungi pana la patinoar si adoram sa patinez... Pup si Alexia gradinarita si dornica de bipezeala ;)
Rox, spor la serviciu si la cumparaturi ![]()
Erina, 
Dedicatii pt copii si mamici, din preferatele nazdravanilor mei (noi le avem pe CD):
www.youtube.com/watch?v=dssWlG1UUbM&feature=fvsr" target="_blank">Puff the Magic Dragon - cu dedicatie speciala pt Erina
www.youtube.com/watch?v=h4bc9UwZsYs&feature=related" target="_blank">The Unicorn Song
www.youtube.com/watch?v=YXlNyeEbP6g" target="_blank">The Marvelous Toy
www.youtube.com/watch?v=RMaPTZdwjPE" target="_blank">Never Smile at a Crocodile
In rest noi suntem bine. ZIlele astea ma gandesc cum sa il scot pe Adam de pe biberon si sa il "mut" pe cana cu cioc, ca inca bea lapte de 2 ori pe zi, inainte de somn... Voi ce ati facut?
Duminica am fost la botezul fetitei nasilor lui Lisa. A fost frumos, copila tare cuminte si placida, nu a plans deloc, a dormit, a stat in brate la toata lumea... Copiii s-au simtit bine, s-au jucat, au alergat, nebunie!
Va pup si mai intru 
alinkav spune:
Neata!
Asa e Sabina, dar in cazul nostru o fi picat religia?![]()
Azi fii-miu are concurs la matematica(la ora asta cred ca deja e in actiune), eu am emotii, sper sa se descurce!
Asta e varianta:
http://www.concursurilecomper.ro/subiecte/Matematica-Clasa-I_Varianta2.pdf
Vad ca nu am gresit ca am trimis-o pe mama la cumparaturi
, a gasit atat pentru Olivia cat si pentru Alex, cateva chestii super la preturi excelente.
Adi, eu cand am facut operatiunea asta de a scoate biberon din meniu, si i-am dat Oliviei cana cu cioc, a refuzat de atunci categoric laptele. Dar nu am facut calea intoarcere...ci am mers asa, nu prea e cu laptele(desi nu a refuzat niciodata biberon).
Christina, sanantate la toata familia, sper ca sunteti bine acum, ai grija de burtica!
Ma duc de unde am venit
, adica la treaba, sper sa avem o zi buna!
Erina spune:
Buna dimineata. Multumim
pentru urarile de sanatate adresate Dariei.
Gabriela ce bine cunosc spalatul pe jos.
Intr-o zi numai asta am reusit sa fac si nici aia dintr-o singura repriza.
Alina daca ai timp spune la ce marci ati gasit lucruri frumoase.
Am retinut deja de la Luiza Debenhams-ul. De tavaleala, dar nu stiu la compozitie cum stau, am vazut ceva colorat cu Kitty pe la Oviesse.
Vreau sa ies si eu maine seara, sa vad daca reusesc sa merg singura...Cred ca ar vrea si sotul sa mearga deci si David (care tinut in brate e linistit). Numai ca sotul nu are rabdare, el alege pentru el 3 camasi 2 pantaloni in 5 minute si zice hai sa mergem
.
Cristina sanatate, a fost teribil cu febra prelungita. Sper sa fie bine de acum iainte.
Adimercedes, multumim imediat le pun copiilor sa asculte.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Alina, bafta lui Alex la concurs!!!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
alinkav spune:
Subiectul spalatului pe jos....asa deci
, sa va tineti bine, de 3.5 ani, de cand am nascut-o pe Olivia(cam atunci am terminat reparatiile-si am pus gresia maro wenge) nu a existat nici o zi in care nu am dat de cel putin 2 ori pe zi cu mopul pe jos(cand sunt acasa mai mult timp-dau si de 4-5 ori), ca altfel o iau razna!
Erina, Debenhams-2 rochite super pentru Olivia(si nu de tavalit), pentru Alex 2 puloverase(bluze)-culori superbe, azi l-am trimis la scoala intr-unul(desi avem uniforma). Iar la Mothercare, pentru Olivia sarafan de blugi.
Azi mai da o tura, ca facuse niste poze cu telefon, ca sa ma dau eu cu parere
...ca nu era sigura daca sa cumpere.
La fel si la noi, sotul e tare antipatic cand mergem la cumparaturi, tot timpul plec nervoasa de la cumparaturi
, daca ma insoteste!
Erina spune:
Alina parc am vazut ceva reduceri in BSC.
Vreau sa ii cumpar dariei scaunul acesta: http://www.concord.de/en/#/products/driving/car-seats/transformer-t/
Doar ca ea il vrea pe rosu.
Multumiri Mara
Vad cit e in Romania si daca iar exagereaza la pret comand pe Germania.
mamica Dariei
si a lui David
alinkav spune:
Si eu vreau exact la fel, chiar ieri discutama cu sotul ca asta trebuie sa fie urmatoare achizitie.