Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Buna ziulica. Azi tot cu treaba, aseara am muncit de acasa la miezul noptii, nu va zic la masa cu prietena mea ca socasem toti vecinii de masa cu calculul meu de impozite.
Bine ca mi-ati amintit de scaun, si noi vrem sa le luam ambilor, ca e mai safe. Chiar daca Alex e mare, e bun asa ca ii sustine si capul.
La shopping eu nu am mai ajuns si nici nu as avea nevoie de ceva acum, asa ca ramane sa astept colectiile noi.
Alina, bafta lui Alex si bravo lui pentru interes!
Crishtina, multa multa sanatate!
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina io nu-s deprimata, ziceam apropos de cheful luio Rox;) ai mei sunt bine, Gh nu mai conteneste cu dragaleala, e un dulce. Si dragutul de el vrea la gradinita, dar acum e exclus, numai din cauza mea, si ma simt aiurea rau....:( |
Zisei eu ceva de depresie,bre? Ioteeeee! Eu sunt ok, doar putin obosita si cu ceva panseuri mai filosofice, dar cam atata. Dar mesajul tau de pe FB din we nu era prea optimist, ru-si-ni-ca!
Pupici tuturor.

carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina Vreau sa ii cumpar dariei scaunul acesta: http://www.concord.de/en/#/products/driving/car-seats/transformer-t/ |
Erina, de ce tocmai pe asta? (Eu incerc de mai bine de o luna sa aleg un model de scaun si n-am prea avansat mult... )
Sa va fie bine in noua casa! dac-mi e permis sa te tachinez
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G La shopping eu nu am mai ajuns si nici nu as avea nevoie de ceva acum, |
Cred ca de aici a venit presupunerea unei depresii
=====================
carpatina spune:
Crishtina, sanatate multa.. si felicitari pentru bebelusul din burtica! 
=====================
carpatina spune:
danuta36, la multi ani pentru tatal tau si multa sanatate!.
=====================
Erina spune:
Raspund rapid ca fac comanda.
Alina, Carpatina Roxana, acesta a iesit pe primul loc la testele ADAC 2010. Mara
mi-a spus, am vazut si eu. E treglabil, are isofix, etc. Am gasit cu 143,99 euro. un model asemanator XT la noi costa 1400 roni.
Carpatina
sa stii ca nu am avut timp cu amenajarea dar sunt sigura ca la un moment dat ma apuca...
Mamici sa va dezvalui ca mamica noastra de la Belgica are cea mai frumoasa si melodioasa voce la telefon!!!

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carpatina spune:
Alina, sper ca Alex a trecut cu bine si testul de azi! Pana la urma concursurile astea sunt versiunea moderna a olimpiadelor de pe vremuri?
In orice caz cred ca e foarte reconfortant pentru un parinte sa aiba un copil asa de zelos! (Cel putin pentru parintele de mine
)
Bravo lui! Ii doresc sa aibe rezultate pe masura ambitiei! 
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina Raspund rapid ca fac comanda. Alina, Carpatina Roxana, acesta a iesit pe primul loc la testele ADAC 2010. Mara mi-a spus, am vazut si eu. E treglabil, are isofix, etc. Am gasit cu 143,99 euro. un model asemanator XT la noi costa 1400 roni. |
unde l-ai gasit? Si cum il transporti?
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina Mamici sa va dezvalui ca mamica noastra de la Belgica are cea mai frumoasa si melodioasa voce la telefon!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vorba ta:"esti prea buna cu mine"Vorba mea: "da' sa vezi pe viu cum e!"
=====================