Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Haide Ema!

Curaj si nastere usoar mami, Maria sa vii pe lume sanatoasa si sub o stea norocoasa!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multe lunite Irina cu ochi azurii!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim mult de urari, am pus pe FB poza de la sedinta foto .

Nu am mai apucat sa mai scriu dupa-amiaza, asa cum imi planificasem - am mai facut cate ceva prin casa, dupa ce a adormit Irina...

Cecilia, sanatate multa lui Cristi, imi pare rau ca a racit
Erina, sunt f.interesata si eu de problema alunitelor, o sa vorbesc cu tine cand ne vom intalni - oricum deocamdata nu pot face nimic, dupa ce termin cu alaptatul trebuie sa ma ocup si de acest aspect. Sa poarte sanatosi si cu placere noile achizitii !

Inainte sa ma duc sa pregatesc cina :

Haide Emma !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Sofi bucalata, sa ai o viata minunata si sa-i fericesti mereu pe cei din jur cu zambetul tau luminos!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Emma, nastere usoara si bebe sanatos, refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Emma

nu mai plecam maine am amanat 2 sapt . L-am internat pe tataie !

Asa ca daca se mai tine vreo intalnire eu vin !!!!!!
vreau si eu detalii va rog !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multe lunite Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
alinkav, inteleg ca sunteti la sc particulara?
Nu am nimic impotriva acestui aspect si eu sunt pentru, nu stiu cum este la clasele mici, stiu doar la nivel de liceu...dar, totusi urmareste programele de la scoala de stat si compara, nu ma refer la cunostinte acumulate/ continuturi,la cat de stufoase sunt, ma refer la competente care trebuie atinse....ar trebui sa se atinga aceleasi competente...asta pentru mai tarziu cand posibil sa alegeti un liceu de stat....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Da, suntem la privat. Dar avem aceeasi programa ca la stat, aceeasi manuale, doar ca abordarea e altfel. Copii sunt invatati de mici sa nu fie impinsi pe la spate de nimeni, sunt invatati sa-si faca temele singuri, sa fie responasabili, eee sunt multe de povestit, asta-s cateva observatii de ale mele dupa primul semestru.
Pana la liceu mai avem, 9 ani, dupa noua lege....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
alinkav, inteleg ca sunteti la sc particulara?
Nu am nimic impotriva acestui aspect si eu sunt pentru, nu stiu cum este la clasele mici, stiu doar la nivel de liceu...dar, totusi urmareste programele de la scoala de stat si compara, nu ma refer la cunostinte acumulate/ continuturi,la cat de stufoase sunt, ma refer la competente care trebuie atinse....ar trebui sa se atinga aceleasi competente...asta pentru mai tarziu cand posibil sa alegeti un liceu de stat....

(07.09.2007)

Da, suntem la privat. Dar avem aceeasi programa ca la stat, aceeasi manuale, doar ca abordarea e altfel. Copii sunt invatati de mici sa nu fie impinsi pe la spate de nimeni, sunt invatati sa-si faca temele singuri, sa fie responasabili, eee sunt multe de povestit, asta-s cateva observatii de ale mele dupa primul semestru.
Pana la liceu mai avem, 9 ani, dupa noua lege....

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

ma bucur ca sunteti ok, chiar nu stiam sistemul de la clasele mici...adevarat ca nici nu am fost curioasa....da, pana la liceu mai este cale lunga...eu zic ca legea nu poate fi aplicata... asa ca peste 2 max 3 ani se schimba...nu au cum pana in sept sa faca 80 sau 90 de norme metodologice, ca sa fie aplicatabila din urmatorul an scolar, plus ca nu au infastructura si nici bani nu au alocat pt ea...hihi, alta poveste.....

oricum eu iar sunt neagra pe sistem...dar mai ales pe direct. mea

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

La Multi Ani din tot sufletul pt printesa bucalata Sofia si printesa ochioasa Irina!!! Sa va fie viata un cantec, plina de zambete, seninatate, fericire, sanatate, multe realizari si sa va bucurati parintii pentru 1000 de ani!!!

Aeperju, nastere usoara, recuperare rapida, bebe sanatoasa si acomodare usoara la viata qvadrupla!

Cecilia, multa sanatate lui Cristi, sa va recuperati repede!!

Alinkav, ce mult ma bucur pt realizarile lui Alex. Va urez sa il tina optimismul, dedicatia si interesul pt scoala pt urmatorii minim 12 ani ;) Si eu trebuie sa ma apuc sa ma uit de scoli pt Lisa luna viitoare si eventual sa o si inscriu. Am cateva pe lista, dar cum la noi a fost vacanta de vara nu am apucat inca sa merg sa vad la locul faptei...

Ramonaiani, ceamica, multumesc mult pt sugestiile cu schimbatul la canita. Am incercat intr-o seara si baut vreo lingurita si cad i-am mutat laptele in sticla cu biberon l-a refuzat si asa. Cred ca il las pe el sa hotarasca momentul cand e pregatit sa schimbe "dozatorul" , ca mi se pare ca se enerveaza ff usor si nu vreau sa il stresez.

ceamica, poti sa il tii pe Sebastian in scaun pana nu mai incape, adica ii e cam fix sau pana atinge limita de kg. Pt Lisa am luat pana la 26kg, de la Safe-n-Sound, dar cred ca cel recomandat de Erina e mai ok, ca e pana l ao varsta mai mare, deci il poti folosi mai mult, plus ca arata beton . Aaa, sa nu uit, multa sanatate lui tataie, sper sa fie totul ok!!!

Yaia, multa sanatate Alexiei si acomodare usoara in continuare la gradi!!! Vreau poze cu patinatorul si pisicuta gradinarita, pls

Carpatina, ceva impresii de calatorie??? Stiri despre trandafirash???

Azi am fost la plaja depe la 5pm. Tare frumos, cald si placut a fost. Copiii s-au balacit, s-au jucat in nisip, a fost tare frumos. Eu maine trebuie sa ma duc sa imi cumpar costum de baie - cred ca imi iau ceva temporar pana slabesc . Ma gandesc sa incerc o tura de www.hypoxi.com.au/home.html" target="_blank">hypoxy. Ati incercat vreuna din voi? Sau stiti cumva de cineva care a facut, ca ma intereseaza rezultatele. Fac si o cura de detoxifiere zilele astea si copiilor le dau pt imunizare cate o lingurita de ulei de seminte de dovleac cu 1 picatura de esenta de oregano salbatic inainte de fiecare masa urmata de o pastila de probiotic. Va recomand si pt pustii vostri, mai ales ca la voi e iarna si virozele sunt la ele acasa...

Acum ma iau frumusel sa beau o cana de lapte cald si sa ma culc pe o ureche . Va pup, sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput