Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 17
slippers76 spune:
La multi ani Sofi! Multi anisori fericiti!
Gabriela, remember this?:
20.01.2010 ora 12:06“M-au internat cu suspiciune de fisurare de membrane. Daca se confirma, inducem nasterea maine. Da ecografic asa se vede ca lichidul e putin. Asa ca… probabil vine puiul. Pup”
20.01.2010 ora 20:52 :”Vad ca vin primele contractii, si a curs tot mai mult lichid, poate ma asculta iubita si vine ea singurica, fara inducere. Pup! Noi doua”
20.01.2010 ora 22:01 “Membranele s-au rupt. Contractii adevarate. Ne mutam la sala de nasteri, desi inca nu e dilatare. Dar nu mai e dubiu. Vine printesa mamii! “
21.01.2010 ora 03:23 “S-a nascut Ana Sofia la 1:20 cu nota 10, 55 cm si 3600 gr. Travaliu de 3 ore, n-am mai apucat epidurala. Dar intens. E superba, minunea mea de la miezul noptii…”
Parca a fost ieri...
slippers76 spune:
Nastere usoara Emma! Refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si mancacios 

Luy, sa va traiasca printesa! La multe luni inainte!
carpatina spune:
La multi ani Sofia! 
Sa ai o viata minunata, sanatate si minte multa! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 La multi ani Sofi! Multi anisori fericiti! Gabriela, remember this?: 20.01.2010 ora 12:06“M-au internat cu suspiciune de fisurare de membrane. Daca se confirma, inducem nasterea maine. Da ecografic asa se vede ca lichidul e putin. Asa ca… probabil vine puiul. Pup” 20.01.2010 ora 20:52 :”Vad ca vin primele contractii, si a curs tot mai mult lichid, poate ma asculta iubita si vine ea singurica, fara inducere. Pup! Noi doua” 20.01.2010 ora 22:01 “Membranele s-au rupt. Contractii adevarate. Ne mutam la sala de nasteri, desi inca nu e dilatare. Dar nu mai e dubiu. Vine printesa mamii! “ 21.01.2010 ora 03:23 “S-a nascut Ana Sofia la 1:20 cu nota 10, 55 cm si 3600 gr. Travaliu de 3 ore, n-am mai apucat epidurala. Dar intens. E superba, minunea mea de la miezul noptii…” Parca a fost ieri... Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts caietul cu amintiri |
Oh, Ana! Am cam dat la soricei cu jurnalul tau

Sa stii ca asa mi se pare, ca a fost ieri, toata zbaterea cu sarcina, intrebarile, nasterea fulger, dupa...Primul zambet stirb, primul cuvant, primul pupic, toate au trecut asa de repede. Sunt incredibil de recunoscatoare pt fetele mele.

Va multumesc mult pentru urari, au mers direct la suflet! A doua petrecere e maine,una a fost la Deva saptamana trecuta, azi o rasfatam la maxim!

Luiza, nu a sosit nimic, ce? ce? Ce? La MUlte lunite, Irinei, cat de frumoasa e

Ema, tinem mainii pumnii pt iubita ta

Va pupacesc, fug ca zboara casa! Multumim inca odata, poftiti cu sacosele!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
luy spune:

Mor de necaz ca posta romana iar mi-a stricat surpriza !!! 

Am trimis plicul de vinerea trecuta
, era o felicitare cu urarile noastre si inca o poza-felicitare personalizata 
Chiar daca nu compenseaza
, am pus felicitarea personalizata pe FB, sa o 'primesti' astazi
Pup tare tare fetele !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ceamica
sanatate multa Cristi ! Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
multumimCecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Sanatate lui Cristi!!! ![]() ![]() ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
multumimCecilia si
cecilia L spune:
Buna seara si de la noi, sper ca este buna pt toata lumea mic si mare...
de la noi vesti mai bune, am fost la control si suntem super ok pt 3 zile de tratament,continuam tratamentul pana marti si miercuri ne putem intoarce la gradi...din pacate asta o sa se intample, nu am cu cine sa-l tin acasa....mamaia a plecat, sa vedem daca ajunge mama....cam complicat...oricum pana miercuri nu mergem sigur la gradi.
La multi ani, Sofia!
Gabriele sa te bucuri de fetele tale frumoase si mai ales sa fie sanatoase.
Ema 
eu am citit fugitiv ultiele pagini,cad la extemporal, recunosc, asa ca intreb si eu, ce intalnire/ unde/ cum/ cand?
Erina, la FTK, pt cei mici,nu stiu cat de mult merita ...poate pt cine nu merge la gradinita, da...mai tarziu, la 5-6 ani, da, cred ca este super ok...parerea mea.
alinkav, inteleg ca sunteti la sc particulara?
Nu am nimic impotriva acestui aspect si eu sunt pentru, nu stiu cum este la clasele mici, stiu doar la nivel de liceu...dar, totusi urmareste programele de la scoala de stat si compara, nu ma refer la cunostinte acumulate/ continuturi,la cat de stufoase sunt, ma refer la competente care trebuie atinse....ar trebui sa se atinga aceleasi competente...asta pentru mai tarziu cand posibil sa alegeti un liceu de stat....
Cecilia si

si a lui David