Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 16
Erina spune:
Gabriela sa va traiasca printesa dulce, sa va bucure inimile si sa aiba parte de o viata plina de sanatate si fericire!!!
La multi ani Sofia 
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Pe mare fuga acum dar tot zic ca am vazut parte din pozele Roxanei.
Mi-a placut mult zimbetul ei, felul ca arata fantastic in Triunmph-ul ala mov
,super in rochia de la petrecerea de revelion iar dintre pozele peisaj are multe excelente cum ar fi cea cu barca si motorete, marea,stil nature. etc.La cit m,ai multe vacante reusite!
Bernix, mi-ati placut mult amindoua in roz si ciclamen. Ana e o bombonica absoluta, cu un chip dulceeee. Zici ca nu e asa greu cu schiatul, trebuie sa incerc si eu.
Ana va merge la gradinita fara probleme toamna viitoare, cred ca e foarte atasata de mami si buni.
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
aeperju spune:
[quote
Ema din PN. Cum a fost vizita la medic? Mi-a parut bine ca am vorbit atunci te-am gasit foarte relaxata si vesela
. Sa ne anunti cind vine Maria sa scoatem motatele si sa trimitem gindurile noatre bune.
mamica Dariei
si a lui David
[/quote]
A fost bine. M-a programat pentru maine dimineata la operatie. Speram sa decurga totul ok. Numai bine tuturor!
Emma
Maria 37+ si Andrei (21.09.2007)
luy spune:
La multi ani, Sofia ! 
Sa ai o viata minunata, sa fii sanatoasa si fericita, iar surioara Sara sa-ti fie cea mai buna prietena, mereu alaturi ! Impreuna sa le inseninati fiecare zi parintilor vostri minunati, care va adora !
Felicitari, Gabriela si tati de printese !
Va pupam cu drag, petrecere frumoasa ! 
N-a ajuns nimic-nimicuta la voi in cutia postala ? 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju A fost bine. M-a programat pentru maine dimineata la operatie. Speram sa decurga totul ok. Numai bine tuturor! Emma Maria 37+ si Andrei (21.09.2007) |
Asta da veste!

Hai Emma!!!!

luy spune:

Haide Emma ! 

Vino cu bine, Maria ! 

Nastere usoara, bebelusa sanatoasa si papacioasa, laptic bun si refacere rapida !
Vai, m-au apucat emotiile, mai vine un bebelus !!! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Sunt pe mare fuga, vreau sa ies afara cu Iri ( azi implineste si ea 4 luni
), am inteles ca mai tarziu o sa ploua.
Promit ca scriu dupa-amiaza.
toate fetele si papanashii
Luy,