Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mah, sa stii ca au "scapat" mai multi decat in alti ani! Dar tot am bagat spaima in ei! |
Scapara ca nu au fost buni sau...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
cecilia L spune:
Am intrat sa va salut repede....in criza de timp, nici sa mor nu mai apuc, noroc cu mama soacra ca este intr-o vizita fortata la noi....sa stea cu Cristi care se inscrie si el pe lista bolnaviorilor
traheobronsita acuta.....stam acasa pe antibiotic printre altele...
si sanatate malta
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxali spune:
LA MULTI ANI ALEX!
Ne-am inzdravenit si noi olecuta, ieri am trimis.o la gradi pe Sonia(dupa aproape o luna vac+medical!) sa te ti urlete...azi si-a revenit , mai ales cand a vazut ca toate personajele din desene animate nu vor sa mai apara pe la pc sau dvd
(auzisera ca a plans)
Numai bine tuturor bolnaviorilor, mici si mari...tare mai e rau cu tuse...o urasc
Erina sa inteleg ca ai cumparat in Buc...dak ar fi dupa bunul plac si eu as vrea undeva pe o colina
etc
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am gasit la farmacia Euroclinic Floreasca. Sa aveti o saptamina super la munte. Sa vedem ce se stabileste cu intilnirea. Am putea amina pentru week-endul celalalt la o adica... ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
Multumesc mult ! am gasit pana la urma pe 1mai ! Sa stii ca nu ma gandisem deloc la euroclinic

Nici nu indraznesc sa rog asa ceva legat de intalnire

, ( mi-as dori insa eu pot duminica viitoare
)
ceamica spune:
| citat din mesajul lui greyeras Buna fetelor! Ceamica am vazut pozele cu Sebastian, ce mare s-a facut acum are mutrita de baiat mare, da nu-mi place ca l-am vazut cu pampers, pai se poate... petrecere frumoasa la bran! |
multumim

cu pampersul este jale mare pentru mine , sper sa nu fie cazul de consiliere. Cu pasi timizi a reinceput sa ceara olita pentru treaba mare. Poate o aparea si luminita de la capatul tunelului.
tinem pumnii sa vrea iara Adelina
la gradi !
ceamica spune:
| citat din mesajul lui Yaia Alexia are putina otita la urechea dreapta, e pe antibiotic. Dar nu mai are febra si merge la gradinita. Plange dimineata ca mi-o iau din brate si e chiar simpatica, sta in scaunel de bebe ea, langa o alta fetita dolofana, Julia. Si Julia papa cerealele repede-repede, iar Alexia se uita la ea fascinata intre doua suspine. Alexia nu e mare prietena cu mancarea, desi ieri cica a avut o zi excelentya si a mancat tot, chiar si fructele de la gustarea de la ora 2. Dar acum cu antibioticul, sigur renunta iar la mancare. Macar doarme la ora de somn si isi face programul cat de cat. Noaptea inca ma trezeste, asa, sa fie sigura ca sunt inca acolo sa o plimb pe umar. Lasa ca ne facem noi mari! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
of , draga de ea ! Sanatate multa Alexia

ceamica spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Ema,chiar am dat si eu o cautare pe Google si nu am gasit, E un produs f nou, si eu abia am gasit la o farmacie mai bine aprovizioata.Produsul se numeste Bio tuss, e un nucolitic natural pt copii, vad ca e produs in Italia, dar exista o firma din Ro care detine licenta Solartium Group din Bucuresti. Nu stiu daca el a fost cazua, dar ti-am zis, a fost o refacere spectaculoasa in cazul Sarei, in conditiile in care cu toti aerosolii, tusea tinea 3-4 saptamani, acum tuseste absolut sporadic de cca 3 ori/zi, si i-am dat doar produdul asta plus aerosoli cu ser fiziologic, o singura zi adrenalina, cand a fost faza acuta ![]() |
Gabriela multumesc .
Mama e farmacista ,acum pensionara si eu ii tot dau ,,extemporale''
Mi-a spus ca e nou si repede intrebarea legata de substanta activa . Ma mir ca nu m-a intrebat si de excipienti
Oricum zilele acestea se pune in tema
E f bine ca pentru Sara a fost bun ! Si e f bine de stiut despre el !
ceamica spune:
| citat din mesajul lui prisi eu am ajuns ieri la urgente cu mana am facut tromboflebita si mi-au dat ceva tratament, dar cred ca peste noapte a ajuns la punctul maxim ca am facut frisoane, dar azi deja e mai bine sper sa treaba repede |
brrr , sanatate Prisi !
ceamica spune:
| citat din mesajul lui luy L-am admirat si eu pe Sebastian . Noi cand ne vedem, mamico ? Inca nu ti-am dat dvd-ul... ![]() |
multumim
si noi vrem sa va vedem asa ca spune tu o zi ca programul meu sigur nu e asa de incarcat ca si al tau ! Si venim noi la voi de data aceasta !
( fara 22-29ian)
nu arde dvd-ul acela !
ceamica spune:
| citat din mesajul lui crishtina Buna seara si de la noi! Ma scuzati ca v-am lasat asa in aer ultima data...a venit o boala peste noi si n-am mai reusit sa scriu. O gripa urata, intai eu(nu ar fi fost prea greu daca reuseam sa iau medicamente, asa doar cu homeopate si plus greturile...a fost teribil)Am avut si o tuse tare sacaitoare, am incercat cu ceaiuri si chestii naturale insa nu a functionat. Apoi sotul si copiii...au luat amandoi copiii antibiotic...aerosoli...siropuri...si inca nu s-a terminat. Dupa primul antibiotic Robert a facut iar febra mare si am fost la doctor...azi urma sa incep alt antibiotic mai tare daca mai facea febra. Nu a mai facut si sper sa nu mai faca sa ramanem doar la aerosoli. Nicole a facut 3 zile febra, am inceput antibiotic...si dupa iar 3 zile de febra...a fost greu dar suntem aproape de final(sper). (Eu stiam ca febra ar trebui sa treaca dupa 24 ore de la prima doza de antibiotic, acuma am aflat ca poate face si 3 zile dupa) Si cam atat despre noi. Ma bucur pt cei dintre voi care nu sunt bolnavi si va bucurati de viata! :) La multi ani pt Alex de Piciulika! Multa sanatate tuturor si sa auzim de bine! Crishtina cu Robert(09.09.2007) & Nicole (18.11.2009) |
multa sanatate si voua !

si a lui David
. Noi cand ne vedem, mamico ? Inca nu ti-am dat dvd-ul...