Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
scrish spune:
viss
am fugit si eu la somn, ne auzim maine! noapte buna si usoara tuturor!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
ailed_dota spune:
avand in vedere ca e deja maine, mi-am schimbat semnatura...
si am uitat sa spun ce era mai important ca azi, 13.01 ma duc sa o vad pe bb, bine si sa-mi faca profilul glicemic, dar eu vreau sa vad partea roz a lucrurilor, sa-mi tineti pumnii sa iasa toate bine..poate vin si cu un AMR macar asa, teoretic, chiar vreau sa o intreb si de anestezie si de toate...
va pup dulce pe toate si va spun vineri cat de mare e bb
mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu
69/11
alina.n spune:
ailed sa inteleg ca ai facut gogosile dupa reteta data de mine? ti-au placut?
la face si yasmi ?chiar sunt curioasa
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 35+
alina.n spune:
yasmi daca burtica coboara se apropie nasdterea eu asa stiu
ailed succes maine la intalnirea cu bb
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 35+
Leeloo21 spune:
m-ati innebunit cu gogosile voastre..noroc ca sunt bine mancata si nu imi este pofta acum..
ssabrya....eu nasc la caritas cu dr hoinarescu..cezariana cred...dar sarcina trecuta am vrut sa nasc in apa vaginal la clinica eva din brasov..asa cum ti-a zis ana micu de la odiseea de ian-feb...e superb acolo! ti-o recomand cu caldura!
sunt la petrecerea fratelui mei ...va
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 27+
nasterea in apa
pozici dragute
mandreeac spune:
Eu, evident ca nu am somn, de la ora 2 nu mai pot sa dorm, desi m-am culcat pe la 12 si ceva si am stat sa va citesc.
Yasmi rad de una singura cu un ochi si cu altul imi vine sa plang cand am citit ce ai scris, pentru ca, aceeasi problema am avut-o si eu aseara, simt efectiv ca mi se lasa burtica. Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc ca domnul meu este asa grabit, abia avem 33 de saptamani.Nici eu nu am apucat sa iti vad pozele.A mea nu as putea sa spun ca s-a lasat mult, poate un centimetru sau poate sunt eu paranoia, dar toata seara asta m-a framantat si ce crezi ca a inceput sa imi curga si colostru, cred eu, adica ceva incolor, uleios si acrisor ( l-am pus pe sot sa guste) si cum ma uitam eu la Discovery, la emisiunea " Nu am stiut ca sunt insarcinata", zicea o dna dr acolo ca de obicei apare inainte cu o saptamana de nastere. Imagineaza-ti ce e in capul meu, simt ca mi se lasa burta pe picioare, imi curge si colostru . Hai ca ti-am scris un pomelnic.
Madutza asteptam poze si cu burtica si cu hainutele si o poza si cu Cristi, ca mie imi e asa drag. Nu stiu daca o fi un copilas cuminte, insa am in minte numai imaginea in care tu ai spus ca plangeai si el statea langa tine si te mangaia si iti stergea lacrimile, parca ar fi un ingeras.
Lauriciu si te asteptam mai des.
Ina cred ca e in functie de fiecare copilas cum asimileaza, al tau chiar mi se pare foarte mare. Cred ca vei naste un bebe peste 4 kg.
AILED iti tin pumnii pentru maine la eco si te asteptam cu vesti foarte bune.
Pisuc tensiunea o am buna.
Yasmi, Madutza cand gasiti despre alimentatie in perioada alaptarii si un regim de slabit, vreau si euuuuu, nu de alta, dar nu am tinut niciodata un regim , sper sa nu fie nevoie dupa nastere, dar daca va fi imperios necesar, o fac si pe asta
Va servesc eu micul dejun si aici va imaginati ca este orice va pofteste inimioara.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33 Rares Andrei
AMR 7 saptamani
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 m-ati innebunit cu gogosile voastre..noroc ca sunt bine mancata si nu imi este pofta acum.. ssabrya....eu nasc la caritas cu dr hoinarescu..cezariana cred...dar sarcina trecuta am vrut sa nasc in apa vaginal la clinica eva din brasov..asa cum ti-a zis ana micu de la odiseea de ian-feb...e superb acolo! ti-o recomand cu caldura! sunt la petrecerea fratelui mei ...va Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 27+ nasterea in apa pozici dragute |
si sper ca te-ai distrat pe cinste. Acum mai mult ca sigur dormi, numai eu bantui de nebuna.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33 Rares Andrei
AMR 7 saptamani
ailed_dota spune:
am mai intrat odata inainte de plecare
alina, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, gogosile tale au fost"raza mea de soare" in timpul sarbatorilor, mai papam si eu ceva bun...
Eu colostru la maria am avut din luna 5-a asa ca stati linistite nu inseamna ca nasti...cu burtica nu stiu ce sa zic, poate e bb cu capul in jos deja si si-a facut culcusul mai jos.... eu pe fetele cu dopurile... le-as duce la dr...
Va multumesc pt gandurile bune si va rog sa-mi tineti pumnii, va puuuup dulce si vb maine cand vin... o sa-mi lipsiti tare azi ( stiu ce zic ca de obicei cand sunt la spital ma tot gandesc ce or scrie fetele mele....?)
mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu
69/11
roxy_s spune:
neata burticute
bb_yasmi unde-i micul dejun? mai pune o data pozele cu burtica pentru ca nici eu nu le-am vazut.
alina.n
mandreeac tare rau ca nu poti dormi. eu iar am dormit ca valiza. profit si eu de noiptile in care pot sa dorm ca am si eu nopti in care stau cu ochii pe pereti.
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata33+
AMR 6 sapt!!!
bulina_mica spune:
neatza burtici!
V-am vazut si eu pozele pe picasa, sunt superbe toate.
Mi-a placut burticica pictata a lui Mandreac.Si eu am pus ceva pozici u burtica si cu caruciorul nou care mi-a venit aseara acasa. Suntem multumiti de el si zic ca nu a fost nici foarte scump la cate are (nu vreau sa ma laud dar are parte sport, landou, husa de picioare, husa de ploaie, geanta mamica si pompa pentru roti, totul la 11 mil)
Voua nu vi se pare din ce in ce mai greu acum la sfarsit?
M-am cantarit azi si am deja 11+
Oare cat o sa mai pun ca mi se pare ca acum se aduna din ce in ce mai multe. Si inainte nu retineam apa,doar acum de cateva zile sunt toata umflata Noroc ca nu mai este mult!!
Gravidutza fericita 32+ cu