Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

neatza fetelor!
ce matinala esti roxy!
dupa ce m-am laudat ieri ca am dormit pana la 11, in noaptea asta pana pe la 5 m-am trezit de vreo 50 de ori , iar de la 7, cand a plecat sotul la serv, nu am mai putut dormi!
parca madutza intreba de marsupiu. am vazut unul la Chicco in care copilul de pana la 3-4 luni poate dormi la orizontala. se numeste soft&dream si costa 270ron (oare e cam scump?).

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

micul dejun!!!!!!!!!!!!!!
cremwursti in corn cu lapte cu cacao.... paine uscata (nu stiu cum se numeste ) cu unt si dulceata si cea....gogosele (virtuale ) cu laptic.........panettone cu lapte.....hai ca ajunge!!! aveti de unde alege!!

pozele le-am sters....dar fac acum altele si mai proaspete

bulina, pai ce plangi burtica???? t se pare mult 11 kg puse la 34 saptamani incheiate????? sincer acum!! pai mai a max 5 saptamani si 4-5 kg daca mai pui ajungi la 15-15 kg si ce e mult??? hai nu fi suparici ca nu ai de ce!!

smo te astept la micul dejun!!!

aled la ce ora mergi la eco?? te asteptam sa ne spui vesti minunate!!!

andreea eu colostru am din luna 4-5 ....deci nu e semn de nascare!!

iar cu dopul eu nu sunt deloc stresata....de ce as fi??

roxy arasi te-ai culcat la 22 de te-ai trezit asa devreme???

cris

alina.n imi pare rau ca a arsuri :(( cu pozicile ne-ai uitat, nu??? acusi nasti si nu ne-ai mai aratat burtica!!!! :((

diseara mergem la cina apoi la film!!!!!! yupiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

asa mi-as schmba si eu semnatura de azi...... roxy intram in saptamana 35!!!!!!!!!!!!!!!! iti dai seama????????

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi daaa si mai avem asa putin. tu mai ai o luna de maine daca zici ca vrei pe 14

irinuca da, m-am trezit devreme dar m-am culcat si devreme si m-am odihnit bine, nu mai puteam dormi acum dimineata.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bulina este foarte frumos caruciorul si are si de toate. sa se plimbe bebe sanatos in el

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Multumesc roxy!
Lavi eu speram la vreo 12 kile pana la sfarsit, dar asta e si ma streseaza si retentia asta de apa. Voi parca beati ceva ceaiuri?
Mandreac stai linistita ca ei eu am colostru de la 4 luni, deci sanii se pregatesc de alaptare, nu e semn de nastere prematura.
Burtica mea e asa sus, bebele se impinge numai printre coaste.
Madutza si eu as vrea sa iau de acum haine pentru copil pentru la vara ca sunt reduceri si cum nu am luat nimic pentru primele luni ca am primit o gramada... dar nu stiu ce marime sa iau, cat de mare va fi el la vara?

Gravidutza fericita 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

am mai intrat odata inainte de plecare
alina, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, gogosile tale au fost"raza mea de soare" in timpul sarbatorilor, mai papam si eu ceva bun...
Eu colostru la maria am avut din luna 5-a asa ca stati linistite nu inseamna ca nasti...cu burtica nu stiu ce sa zic, poate e bb cu capul in jos deja si si-a facut culcusul mai jos.... eu pe fetele cu dopurile... le-as duce la dr...
Va multumesc pt gandurile bune si va rog sa-mi tineti pumnii, va puuuup dulce si vb maine cand vin... o sa-mi lipsiti tare azi ( stiu ce zic ca de obicei cand sunt la spital ma tot gandesc ce or scrie fetele mele....?)

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu
69/11

o dimineata frumoasa!!

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 35+

Mergi la inceput

yasmi bun mic dejun eu cred ca o sa fac niste sandwichuri calde cu laptic
hai ca o sa fac poza luni la 9 luni

vad ca de 2-3 zile seara ma iau arsurile pe gat nu stiu motivul dar ma consolez cu ideea ca mai am doar 3 sapt si scap de ele

succes fetelor care azi au intalnire cu bebicii

va doresc la toate o dimineata frumoasa , de primavara as putea spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Acum va citesc si eu din urma...
Lavi spune-mi si mie unde incep reducerile peste o saptamana, daca se poate sa fiu si eu pe faza. poate mergem impreuna la un shopping mic, ca tu te pricepi finnd deja la bb2.

Gravidutza fericita 34 cu

Mergi la inceput

lavi iti dam voie sa schimbi semnatura ,na ca mi-o schimb si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina si tu maine trebuia sa o schimbi??? nah ca daca tu ai facut-o...o fac si eu.....

bulina, la ianna.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput