Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

acum pun cele 2 pozici. le-am pus din nou si pe cele de la 33 de sapt incheiate, sa imi spuneti ce diferente se vad.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Lavi eu luni o schimb deobicei dar AMR-ul il calculez pentru vineri caci vineri peste 3 sapt voi naste deci gata am o semnatura noua.

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 35+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata fetelor ,

Am revenit in matrix cum s-ar spune, mi-am reparat laptopul sunt asa happy!!

Asa eram datoare sa va spun cum a fost la eco ieri.
Deci, bebe este foarte ok, pozitionat tot cu capul in jos, nu mai are cordonul in jurul gatului (desi dr mi-a zis ca ma bucur degeaba ca el pana la nastere poate sa s-l puna si sa si-l scoata de atatea ori..ma rog).

Dupa UM avea 32.4 zile dupa eco 33.1 zi. Are 2080gr, a crescut aproape 500gr in 20 de zile Edutu meu . Mi-a zis de naspa de col ca e 2.7 dar a zis ca nu-l poate masura bine ca bebe sta cu capul exact pe el.. Fluxurile bune toate.
Dupa eco am fost si la ginecolog si mi-a facut consult si a zis ca e foarte bine colul si mi-a luat si culturi din col si secretie.

Deci ca un rezumat bebe e bine. Multumim Doamne!

va multumesc tututor celor care ati intrebat de mine si mi-ati urat succes .

Acum ma pun sa citesc ca sunt in urma...

------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 7 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata burtici!!!

Un laptic cald cu Nesquik si de la mine....
Am terminat de citit sunt la zi cu totul...Ea si timpul nu?? c de 2 zile tot citesc cele 1000000000000 de capitole
M-am amuzat terbil de unele faze... ca sa nu mai sp ce tari si ambitioasse sunt burticile noastrea Lavinia, Simonelu si Anaxena..cu regimul respectiv.
Andreea, incep prin a-ti multumii pt Pm si pt ca ai tot intrebat de mine. Am vazut burtica este superba, la fel ca si tine de altfel. Imi pare rau ca nu reusesti sa te odihnesti...dar hai ca mai avem putin si apoi ne vin puii si o sa ne tot tina treze de o sa dormim si in fund.
Roxy, arati super bine, imi place mult. Si nu iti face griji ca ai luat ”doar” 7 kg pt ca nu este rau conteaza sa fi-ti sanatoase si voioase. Camera bebelinei tale etse minunata, felicitari.
Simonelu, ce sa mai zic de tine ca eu altfel nu te pot numii decat Sexy mama...La Multi Ani intarziat si multa sanatate si fericire iti doresc.
Madutza, am vazut o burtica acolo mai mult decat perfecta si o mamica minunata...esti tot mai frumoasa(imi plac barbatii)...Sa poarte sanatosi copilasii tai hanutele si daca ai timp poate ne pu.i cateva poze cu ele.
Yasmi, am observat ca gata cu Pannetonele....arati foarte bine, nu-ti mai face griji..daca ai timp si vrei poate pu.i inca o data pozele cu hainutele bebelinului sa le vad si eu ca nu am apucat
Strumpitz, motanelul ce mai face??? Mai traieste?..Sa poarte sanatoasa printesica Nicole hainutele si daca vrei...mai baga si tu o data pozele cu ele sa le vada si babuta de mine.
Deea, am vazut pozele, te mentii super si burtica a crescut

Anaxena...
Alina.n, ce putin mai ai, nu imi vine sa cred...
Mai aveam de scris dar nu mai stiu ce si cui..
Revinnnnnnnnnn

Ally , Eduard 29 sapt bebe

Mergi la inceput

wowww ce amr ai alina!!!!!

am pus pozicile.

mada asteptam si pozicile tale, musai cu tricoul gri

ma apuc sa pap...regeste...micul dejun la tava in pat

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34+

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Buna fetelor! Ieri nu am reusit deloc sa va scriu, am fost covarsita de munca. Acum incerc sa mai intru sa mai ma destind un pic cu ceea ce citesc! De citit am citit tot. M-as bucura daca imi permiteti si mie sa vad pe picasa pozele cu voi!
Va doresc o zi minunata!

27

Mergi la inceput

Lavi burtica ta este intr-adevar destul de joasa ,eu nu-mi dau seama daca e vreo diferenta intre poza de la 33 si cea de la 34 sapt

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

dorintz, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ally, ce dor imi era de tine activa!!! hai posteaza mai des!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34+

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Mai tarziu va pun si eu poze cu ce i-am cumparat lui Edutu: 2 lenejerii frumoase, hainute, creme, suzeta, biberon...

------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 7 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

lavi pofta mare

dorinut,ally welcome back ce faceti? creste burtica ?

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput