Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
yasmi, imi dai mari emotii cu burtica ta. Daca gasesti ceva de alimentatie in timpul alaptarii, sa-mi dai si mie. Aproape ca am uitat tot de acum 2 ani. despre alaptat in general am timis mai demult pe mail-ul comun cate ceva. Ma mai intereseaza si un regim de slabit in timpul alaptarii.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana
AMR 5 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
mada , da eu am printat ce ai trimis tu.....dar inca nu am citit . si eu caut info despre alimentatie/dieta in perioada alaptarii. daca aflu iti trimit si tie.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34
AMR 6 s !!!
spiridusha spune:
Uaaaaau yasmi, mi se pare asa ciudat, la mine burta incepe fix sub sani :)) n-am loc nici de un deget. Te invidiez, in sensul bun, pentru ca poti respira uman!
Am trimis cartea aia pe mailul comun. Mai am carti, dar le-am downloadat de pe siteuri straine si sunt in engleza. O sa le pun, poate va sunt utile si alea...
31+
O sa avem un puiuuut!!!
bb_yasmi spune:
spiridusa stiu cum e....asa a fost la mine burta sarcina trecuta...de abia puteam respira. si a fost asa si in ziua in care am nascut... de asta spuneam eu acum ca uneori ma trezesc dormin pe treisfert pe burta...sau ca dorm bine si pe spate sau ca nu ma incomodeaza deloc....e destul de mica burta (fata de data trecuta ) si e fff joasa!!!
AMR 6 s !!!
lauriciu_25 spune:
pffffiu!am reusit si eu sa ajung la zi cu capitolele(bine,intre luat cina,povesti cu parintii,vb pe net cu sotul)
roxy,e minunata camera pt bebelina,ma incanta perdeaua cu twity!
yasmi ,mie nu mi se pare burtica lasata,doar parca e un pic mai mare
andreea si eu am renuntat la verigheta si la inele pt ca mi se umfla degetele foarte tare si mi a fost frca sa nu le maio tin si dupa aceea sa nu le mai pot scoate si picioarele mi se umfla doar daca stau mult in picioare
strumphitza,mi se apre absurd,sincer,sa te pui asa de acida degeaba;chiar mi s a parut deplasata reactia ta,avand in vedere ca nimeni nu s a referit la tine in mod special in discutiile cu landoul si carucirul si scoica;si mai cred ca fiecare avem dreptul la o parere si putem sa ne exprimam liber,iar tu daca vrei sa asculti sfaturi sau nu,e problema ta,fiecare face ce vrea si ce crede de cuviinta;iar forumul acesta cred ca e facut sa vb despre lucruri frumoase ,avand in vedere ca suntem in perioada cea mai fericita din viata unei femei si plus ca ne putem ajuta una pe alta si mai ales noi incepatoarele,aflam lucruri interesante si utile de la mamici cu experienta
imi pare rau ca intru si eu in discutii de genul asta,dar chiar m am incalzit putin,mai ales ca madutza si andreea mi se par foarte finute si chiar nu isi aveau locul comentariile la adresa lor
29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
madutza_bra spune:
apropos, de cand au inceput durerile astea de spate, nu mai am arsuri. s-o fi schimbat si la mine pozitia burtii...eu nu imi dau seama..si tot timpul mi se pare ca e burta mica, doar cand ma uit la poze imi pare mare
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana
AMR 5 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
spiridusha spune:
Fetelor, ma duc la somn, ca maine ma duc la analizele de trim 3, mi-a dat medicul ceva de sange, urocultura...si mai fac eu pentru linistea mea toxoplasmoza (am 2 pisici iubitzi si frumosi de care o sa ma despart la final de ianuarie, ii voi caza la mama la curte..ca nu ii tin cand vine bebe).
Intrebare: igg sau igm imi indica o infectie curenta? Ca nu mai stiu...si sa nu fac maine ambele analize. Ms mult!!
Noapte buna!!
31+
O sa avem un puiuuut!!!
bb_yasmi spune:
mada "baga" o poza sa o analizam
lauriciu
AMR 6 s !!!
bb_yasmi spune:
si eu va si ne "vedem" dimi la micul dejun!!!
ce vreti sa pregatesc bun ??
pupici
AMR 6 s !!!
lauriciu_25 spune:
dar despre ce mail comun vorbiti?imi spuneti si mie ,va rog,ca eu sut toatl pierduta pe aici.nimic nu stiu....
29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag