Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi eu stiu ca daca se lasa burtica nu mai e mult si nasti
mie la antoniA niici nu a apucat sa se lase

miliie sanatate fetei
dar nu o lasa nemancata
da-i ceva
indiferent ce
ca nu e bine

anaxena la cealalta odisee unele fete au stat fara dop si 3 saptamani
acum nu stiu amanunte de igiena
poate e bine sa mergi la medic sa intrebi

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami, mie la fetita nu mi s a lasat deloc burta!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

eu ma bag la
sunt rupta de somn
caci azi noapte de la 4 la 7 nu am dormit din cauza de antonia
va pupppppp
ne auzim maine

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

buna seara sau noapte buna nici nu stiu cum sa zic ca vad ca tot la orele astea intru pe net
azi iara am umblat brambura

strumphy pot sa vin maine dimi cu chec la cafea, zic ca e la fel de bun desi sunt innebunita dupa croissante

da felictas azi am intrat in 33 de sapt..incet incet cu pasi siguri ne indreptam spre moementul zero cum i spun io sa ne ajute Dumnezeu sa scapam in pace cu toate

simo...vorba ta cu ce sa o comapari cu nimic, la fel zic sa ne ajute Doamne Doamne sa trecem cu bine si sa avem nasteri usoare...eu m-am decis sa fac epidurala pana la urma..tre sa-l sun pe dl doctor sa ma intalnesc cu el ca cica tre sa fac niste analize inainte

ufff....
azi am spalat si eu hainutele mamarutzei, dar mai am inca o gramada de spalat si sapt viitoare imi aduc si eu patutul si comoda

sunt frumoase preagtirile astea...dar acum tot la ce ma pot gandi e momentul nasterii si sunt convinsa ca dupa ce trec de asta o sa-mi izbugneasca un val de emotii si bucurii, pe care unele le dau deoparte acum cand teama e putin mai mare

mda
am pus si eu o poza facuta in seara de Ajun cred, cu cimpoiul meu...apropos sotul imi zicea Dna Cimpoieru hihihihih

maine ma duc la innot cu nasa, car em-a carat la plimbari azi si daca mai fac poze maine cu brtica la vedere mai pun si maine ceva poze

deci nici maine dimi nu cred ca o sa fiu la apel tot pe seara ne auzim

v-am pupat si somn usor

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am ajuns si noi pe acasa, m-am apucat sa citresc si asa m-am sictirit de persoane ofuscate...

roxy, link-ul care l-ai pus cu pompa Avent este chiar aceeasi care o am si eu. La ea se potrivesc toate tipurile de biberoane Avent si recipientele de stocare la congelator ; oricum si eu mi-am cumparat dupa ce am nascut. Camera printesei este super frumoasa si vesela, imi place tare mult.

mandreeac , si eu ma uit la emisiunea cu sextupleti, dar tipa mi se pare o puturoasa, sta picior peste picior si comanda in stanga si-n dreapta. Mai ok cu copii mi se pare sotul ei

yasmi, sa-ti fie de bine cumparaturile ! Parca burta acum e mai bombata in partea de jos, dar nu imi dau seama daca e lasata sau doar a crescut.

irinuca, caruciorul pe care il am are 7.5 kg, mi s-a parut greu abia cand a depasit Cristi 10 kg

cami, da am fost si am luat hainute de primavara /toamna pt Cristi si de vara pt printesa. . La marsupiu tot chicco m-am gandit si eu sa iau.

monas, felicitari pentru grasunei

mandreeac, imi pare rau ca reti asa apa. Acum nu mai sunt asa umflata, dar Cristi eram umflata cu pompa, poate si de aia la 1 sapt dupa nastere aveam cu 10 kg mai putin. La sf sarcinii nu-mi mai recunoasteam picioarele si nu credeam ca voi mai avea vreodata glezne , dar mi-am revenit

antguess, bebita mea la 28 de sapt avea 1122gr +/- 164gr

miki, cred ca esti rupta de oboseala. Totusi e bine ca i-a trecut febra lui Vlad. Sper sa-i treaca repede si tusea si sa poata dormi linistit. Eu lui Cristi cand tusea i-am dat cu Tantum verde spray si parea sa nu-l mai racaie si dormea mai linistit.

anaxena, dupa ce Cristi a facut 1 an jumatate, m-am gandit sa iau un carucior usor, tip umbrela in care sa-l duc usor...nu l-am folosit decat de vre-o 4-5 ori..si apoi doar pe jos. Ramasesem si gravi si vroiam sa-l dezobisnuiesc de carut. Deci Cristi astat in carucior pana pe la 1 an si 3-4 luni.

pisuc, cand povesteai de ce v-a invatat preotul parca revedeam scena de cand ne-am mutat si noi in casa. Din pacate eu nu am reusit sa respect nimic din ce mi-a zis la 3 zile, 8 zile si 40...

mai fetelor, voi ma speriati cu doape iesite si burti lasate. Hello, bebelusi, dupa 37 de sapt aveti voie sa iesiti!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mada ai fost plimbareata azi!!! sa iti fie de bine!!

dar se vede ce a crescut burta fata de sapt trecuta, nu???

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

da, yasmi, parca bombeul in partea de jos e mai pronuntat . Eu nu stiu cum e sa se lase burta..ca nu am patit-o, nici dopul nu l-am vazut...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buuna seara,

Yasmi, am vazut ca intrebasei de ceva document electronic despre alaptare, ai primit ceva? Ca am si eu "Culcer-Curs-de-Alaptare-Si-Ingrijire-a-Copilului-Mic" si are informatii multe despre alaptare. As vrea sa o pun pe mailul comun, e pdf, dar nu mai stiu parola de la mail. Parca e aceeasi cu aia de la picasa....

Si eu ma gandesc ca o sa folosim muuult landoul, pana bebe o sa stea in fundulet, si de-aia am si luat Chicco Trio Enjoy Fun. Nu-mi ziceti, ca pana l-am montat...a fost cel mai greu puzzle in toata viata mea. Parca era alien...eram cu manualul ala in mana...da, invatam...invatam.

Am gasit pe un site tampoanele alea de la Natracare (oare asa e scris corect?) si am comandat 20 buc, sa le vad si eu cum arata, ce-i cu ele...oricum nasc la privat si am inteles ca primesc tot ce imi trebuie de acolo. Le-am comandat ca sa am si eu de lucru, sa nu zic ca nu iau nimic :P

Yasmi, si eu stiam ca atunci cand se lasa burta...esti aproape de nastere, dar mai e destul, nu stiu ce sa zic. Ar trebui sa fie o diferenta notabila, adica daca pana acum nu puteai sa respiri, sau iti apasa pe ficat/stomac, acum sa simti ca esti mult mai lejera in partea de sus a corpului.

Anaxena, stiu ca tu ai zis mai demult ca ai folosit un spray pentru epiziotomie. Imi mai spui odata te rog ce produs era exact? Mi-a zis medicul ca pentru ca eu port ochelari (miopie, -2) nu o sa scap de epiziotomie :( si mi-e o fricaaaa. Mai mult mi-e frica de aia decat de nasterea cu totul.

Cami, tu esti din Constanta, nu? Unde nasti? Eu o sa nasc la Euromaterna cu dr. Stanca. :)

Roooxy e asa frumoasa cameraaaa...tare dragut, eu sunt un pic dezamagita ca noi stam cu chirie intr-un apartament deja mobilat si nu prea pot sa fac multe din ce visez. Va veni si vremea cand oi putea sa fac ce ma taie capul :D

Sanatate tuturor piticilor bolnaviori si o seara placuta mamicilor si burticilor!

31+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

mada nici eu nu stiu...nu am patit nici una , nici alta dar o simt tot mai jos burta!!

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

spiridusha caut ceva despre alimentatie/meniu/dieta in perioada alaptarii. la mine, la sarcina asta , mai sunt aproape 2 palme de ale mele de unde e burta pana la cosul pieptului.

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput