Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefana patutul este transformer

anaxena iti dai seama ca ma gandesc de pe acum la pompa, dar astept totusi pana dupa ce nasc si vad atunci. ma mai informez si eu pana atunci, mai intreb aici

miki ai grija sa nu te ia si pe tine raceala. ar fi bine daca te-ai si odihni bine, sa poti dormi, mai bine zis sa te lase vlad si sa doarma si el saracutul

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Roxy, la ei pe site are 3 laturi pline si una cu bare. Al tau de ce are doua cu bare? Asa ai vrut tu? Sau vorbim despre firme diferite? Tu l-ai luat de la Bebedesign sau de la Babydesign?

Stef 28+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Andreea, apropo de edeme - ia-ti neaparat tensiunea, sa nu cumva sa fie mare. Ai mare grija cu sarea, si in rest - aste-s bucuriile sarcinii
Antguess, ai aici tabel cu greutatile bebelui pe saptamani. http://www.baby2see.com/medical/charts.html. La 26 saptamani implinite (adica in timpul saptamanii 27) greutatea este 913 g (dar poate fi intre 758 si 1068 g) si asa mai departe.
Strumfi, chiar asa, nu le mai pune si tu la suflet, chiar si daca te contrazice cineva, e dreptul sau, iti dai seama ca nu e ceva personal!
Simona, succes sa o ai pe mama ajutor, ca mi se pare tare important, mai ales cu 3 copilasi. Eu sunt fericita ca a mea e pensionara si ca urmare nici nu ma gandesc la alt ajutor. Sa o tina DD sanatoasa!

Am uitat sa va povestesc ca luni a venit preotul care ne-a casatorit si a sfintit casuta noua, si sunt tare bucuroasa, a fost o slujba foarte frumoasa. Si m-a invatat si care e tipicul dupa ce nasc:
- in ziua 3 sotul sa ia aghiazma de la biserica pentru mama si copil, pe care copilului i-o dai cu pipeta cateva picaturi pana la botez
- in ziua 8 vine si face o molifta acasa pentru mama si copil
- cel mai bine e sa faci botezul in jur de 40 de zile de la nastere, nu mai tarziu. La noi ar fi frumos, ca ar cadea in jur de Sf Constantin si Elena, si cum pe el il va chema Constantin...
Mi-a placut ce m-a sfatuit.
In martie tin si eu un pic post (mi-a zis ca si o zi e OK, fiind graviduta) si ma duc la spovedit si impartasit.

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s28 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

a mea a stat in carucior pana la vreun an si 4-5 luni, dar cred ca eram fericita posesoare a unui copil care admira peisajul, e drept ca la un moment dat era incantata de cum se invart rotile si statea cu capul in jos sa se uite, ea fiind slabuta la 11 luni a mers si mergeam cu ea si pe jos.. dar cu mine crea instant in brate, asa ca mai luam si carutul..., in schimb la 2 ani bona obosea de mers.( km)si fica-mea zicea ca se se mai plimbe o tura ( e drept ca dormea 3-4 ore dupa plimbare). eu nu am avut landou ca acum 8 ani sincer nu am vazut... eram si mai putin informati ca acum... dar la scoica stiu ca dr mi-a spus sa-i pun o pernuta ceva sa nu stea cu coloana curbata...cel putin pana sta in funduletz..

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:

simona am vazut poza si...nici nu stiu ce sa zic daca este chiar dopul. si eu cateodata am scurgerea asa mai gelatinoasa dar doar cateodata, in rest cremoasa. tu mereu ai asa? chiar o sa-l intreb si eu pe doctor acum cand merg.

AMR 6 sapt!!!

roxy!!ai mila de mine!! da-mi forward la mailul cu poza!!te rooog!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Citat:

stefana patutul este transformer

anaxena iti dai seama ca ma gandesc de pe acum la pompa, dar astept totusi pana dupa ce nasc si vad atunci. ma mai informez si eu pana atunci, mai intreb aici

miki ai grija sa nu te ia si pe tine raceala. ar fi bine daca te-ai si odihni bine, sa poti dormi, mai bine zis sa te lase vlad si sa doarma si el saracutul

AMR 6 sapt!!!

Roxy, la ei pe site are 3 laturi pline si una cu bare. Al tau de ce are doua cu bare? Asa ai vrut tu? Sau vorbim despre firme diferite? Tu l-ai luat de la Bebedesign sau de la Babydesign?

Stef 28+ cu Tudor Stefan

Stai, ca acum m-am prins. Ne uitam la modele diferite. Tu ai luat pat tip transformer 140x70, iar eu ma uitam doar la pat transformer fix sau cu leganare. Sa-l folositi sanatosi si muuult timp.

Stef 28+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multumesc roxy!!!

da..exact asha si la mine si roxy sa shti ca este THE DOPUL!!asha arata,spre sfashitul sarcinii isi mai schimba culoarea,mai are firicele de sange
buun,simona si acum ce facem?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

anaxena eu zic sa va sunati dr....

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Am vazut poze cu burtici mari si frumoase.
Si am reusit sa pun si eu cateva.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ssabrya, ce familie frumoasa sunteti si cat de frumoasa e pishcoata, e mortala

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Andreea, ce mare era puiul tau la 31 sapt! Wow.

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

E mare?
Asta e rau?

Ca noi avem 2037 grame la 31 sapt..ma rog, 31 implinite, spre 32 da totusi.

Dar nu e un lucru rau, nu?

Roxy_S, scuze, tot rasfoind capitolul trecut am vazut ca ma intrebasesi ceva. Iaca nu stiu de care pompa Avent am, ca vad ca sunt zeci de modele. Eu am primit doar...pompa in sine si am cumparat eu un biberon Avent de 125 ml parca, sa il am pe post de recipient.

In alta ordine de idei, o sa am si eu cui sa pasez toate chestiile din sarcina sau de dupa nastere : o colega de la munca m-a anuntat ca e si ea insarcinata in 3 luni!

31 +

Mergi la inceput